sitler Odesláno 16. duben 2022 Odesláno 16. duben 2022 Ze to nesedi do radku je uplne jedno. Kazda tiskarna jim tiskne trochu jinak... A zapis je takhle v pohode. Je tam X moznosti jak to tam napsat a tohle je jedna z nich... Jeste tam taky mzue klidne byt cislo toho potvrzeni, nebo naopak zapis jako varianilni provedeni... Je to trochu o kazdym urednikovi... Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 16. duben 2022 Odesláno 16. duben 2022 před 2 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Já tam teda vidím že maš zapsaný alternativní pneu, disky by museli být s odkazem na řádek 20, 21. Sice tam na konci jakýsi rozměr disku je, ale jestli je to vubec takto platný. Zvláštně zapsaný. Možná je to zvláštně zapsaný , ale těžko by ti "oficiálně na úřadě zapsali pneu na disky 17" bez zapsaných disků a tak to také vnímám - jedním řádkem jedna kompletní změna. A pro případné rejpaly mám fotokopii před zápisem, kde žádné razítko není a tak je jasně vidět, že to kulaté razítko přibylo se zápisem . . . A vzhledem k tomu co mne to stálo peněz a nervů to prostě musí být správně a optimálně abych to nikdy (po nehodě) nepotřeboval . . . Péťa a Fruktis ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 16. duben 2022 Odesláno 16. duben 2022 Dnešní Šumava byla přesně v dimenzích, které si člověk při vyslovení názvu a pohledu do kalendáře představuje - ráno +3 C, lezavý studený vítr a vytrvalé jemné mrholení. Přesto BRUM-BRUM family nevyměkla a vyrazili jsme na okružní cestu kolem rybníku Olšina. Cesta je minimálně z poloviny vedena po povalových chodnících, částečně ale i po silnici. Celkově ale bylo i přes počasí co vidět. Odpoledne jsme už sami s Pavlem prošli naučnou stezku Adalberta Stiftlera kolem Horní Plané a výlet jsme zakončili výstupem na rozhlednu Dobrá Voda. Vyčasuje se, snad nám na zítřejší Medvědí stezku vyjde lepší počasí. pajik999, Péťa, Hafity a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Klemoň Odesláno 16. duben 2022 Odesláno 16. duben 2022 Jo je to paráda , asi začnu jezdit s Váma Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 16. duben 2022 Odesláno 16. duben 2022 Tak my jsme dneska měli opět "mejdlo" ,moje polovička měla narozeniny a tak jsme pozvali naše mláďata i s vnoučkama na žranici do pěkný restauračky a užili jsme si to všichni dobře,vařeji tady teda fakt výborně Horní Paseky restaurace na vršku Měli jsme celou restauračku pro sebe od 17°° až do 20°° Milan+, radim.1008, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Fruktis Odesláno 17. duben 2022 Odesláno 17. duben 2022 Dneska vylet parou Prahou. A pak jsem zavolal jednomu pánovi . Ne že by vypadal nějak zranene ale ani neagoval... Takze pro klid v duši. radim.1008, Klemoň, Pepito a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Ajdamek Odesláno 17. duben 2022 Odesláno 17. duben 2022 Jsem si vcera potvrtal na zahrade diry na plotove sloupky a dnes misto betonovani lezim u tv, bo me boli celej clovek. To jsem si vcera rikal, jak to jde dobre a rychle Citovat
Péťa Odesláno 17. duben 2022 Odesláno 17. duben 2022 SDS+ vrtákem Ajdamek a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 17. duben 2022 Odesláno 17. duben 2022 Tak "ručně" s roxorem nebo klackem by se nadřel daleko víc ... SDS vrták je přece jen technika, i když horizontální Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. duben 2022 Odesláno 17. duben 2022 bych nahoru navařil golu a vzal to rázovým utahovákem já dnes vydrbal brzdy a vyměnil brzdovku + nasadil letňáky a posiluji akumulátor , mot oil s filtrama jsem si nechal na příští vikend. pavelu96, radim.1008, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Medvěd Odesláno 17. duben 2022 Odesláno 17. duben 2022 Dnes jsme zanechali Helču odpočívat na penzionu a sami s Pavlem vyrazili na Medvědí stezku. Autem jsme se přesunuli do Nové Pece, pak vlakem na Černý Kříž a následně asi 15 km procházka Medvědí stezkou. Počasí vyšlo nádherný, jen teda ranní teplota -1 C nebyla bůhvíco. Přes den mohlo být i tepleji, ale vzhledem k sluníčku se dalo šlapat docela hezky. Pepito, Péťa, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 18. duben 2022 Odesláno 18. duben 2022 Opustili jsme penzion a cestou domů se zastavili na Pavlově tábořišti - Helča to tam ještě nikdy neměla čest vidět. Teď obědváme v Saloonu a mírně domů zbynek..s, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 18. duben 2022 Odesláno 18. duben 2022 řekněme po několika náročných týdnech a a dá se říct že i v minulosti jsem tento prodloužený víkend používal k dohánění restů který se nějakým způsobem nedaly stíhat v rámci pracovních povinností jsem tedy letos po dlouhé době naordinoval klid rukoum a kromě jednoho podvečerního (pátek) výjezdu na defekt a sobotního dopoledne kdy jsem byl přezout jedno auto človíčkovi který holt díky pracovním povinnostem musí do servisu jezdit o víkendu nedělal nic co by se týkalo aut nebo práce okolo baráku v neděli dopoledne jsem byl na návštěvě u Pepi skorobráchy jeho přítulka mě ostříhala do letní verze a jinak jsem sjížděl videa na YT která normálně nestíhám a opravdu jsem se snažil odpočívat. Protože od zítra pojedu opět v plném zápřahu. Citovat
ozzy56 Odesláno 18. duben 2022 Odesláno 18. duben 2022 já po 5 dnech odvezl vnučky rodičům, taky slušná šichta Vena garážmistr a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. duben 2022 Odesláno 18. duben 2022 letos se urodilo Vena garážmistr, radim.1008, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Fruktis Odesláno 18. duben 2022 Odesláno 18. duben 2022 Dneska hrátky na instalatéra..s perem jsem prostou hl odpadní trubku, ale nemile jsem byl překvapen, když jsem tam pustil vodu a koukal revizní šachtou že to sakne u napojení na kanalizaci a to víc než moc... Vypadá to jako kdyby se tam držela voda...takze povolam profíka, pac to bude buď na pretesneni a vycisteni nebo výměnu trubek... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 18. duben 2022 Odesláno 18. duben 2022 @Fruktis možná zkus nejdřív zavolat na OÚ a zeptat se jak to je u Vás s kanalizací. Někde to je tak když to vezmu po proudu že v domě a od domu do revizky je to baráčníka a od revizky dál už je to správce kanalizace. Mohlo by Ti to možná ušetřit pár korun. Hafity ohodnotil 1 Citovat
zbynek..s Odesláno 18. duben 2022 Odesláno 18. duben 2022 Včera se podařilo vyvětrat 2 koně najednou projížďka okolo komína (19km) prostě na pohodu. Synek dostal za odměnu smažák s hranolkama a kofolu a já @chuck11včera jsme jeli kolem Dělňáku, tak náhodou, když tam uvidíš toto dvojkolo, bacha na nás jsme dva Péťa ohodnotil 1 Citovat
chuck11 Odesláno 18. duben 2022 Odesláno 18. duben 2022 No ty kokso, to dvojkolo máš zapůjčené nebo snad v osobním vlastnictví Jak se s tím zatáčí nebo jezdí v lesních cestičkách CHKO - bych se bál,že se hned někde vysekám S tímhle tě určitě nepřehlídnu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.