Guest minimaxa Odesláno 25. prosinec 2021 Odesláno 25. prosinec 2021 Tak já nevím, byl jsem taky hodný? Citovat
Sawoy Odesláno 25. prosinec 2021 Odesláno 25. prosinec 2021 Vidíš snad někde nápis Minimaxa? Takže nebyl ... Klemoň, Péťa a Pepito ohodnotil 3 Citovat
KoudaK Odesláno 25. prosinec 2021 Odesláno 25. prosinec 2021 Dnes jen jeden svícen jinak TV a procházka... Jo a kdopak jste poznal kašnu v Nebojsovi,hm? Citovat
radim.1008 Odesláno 25. prosinec 2021 Odesláno 25. prosinec 2021 U nás to vypadalo, že Ježíšek měl špatné informace o nejzlobivějším. Největší úspěch měla samozřejmě řezačka. Tepláky s ponožkama neměly šanci. A já byl asi taky hodný. Milan+, Charlie 1, PaKr a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 26. prosinec 2021 Odesláno 26. prosinec 2021 Tak já jsem sám sobě nadělil asi ten nejlepší a zároveň asi i nejsložitější dárek pár dní před vánocema. A protože poslední dobou jsou vztahy v rodině takové všelijaké tak se letos žádné velké návštěvy nekonají a popravdě mi to ani nějak moc nemrzí. Já osobně teda patřím mezi ty pro které by tohle období nemuselo ani být. Asi jsem v tomhle trochu jinej ale holt to tak mám. Takže teď mám za sebou skoro tři dny gaučingu no a zítra půjdu do " malé " dílny trochu poklidit a pomalu chystat věci na stěhování do " velké " dílny. Hafity, Milan+ a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 26. prosinec 2021 Odesláno 26. prosinec 2021 Z přehršle darů Pavla asi nejvíc překvapily tyhle 2 knihy a hned je začal prohlížet. Snad je ve dnech a měsících příštích začne i používat zbynek..s, pavelu96, Charlie 1 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Lihous Odesláno 26. prosinec 2021 Odesláno 26. prosinec 2021 Dnesek jsem venoval novemu prirustku a zkusil udelat par minut zaznamu jen tak z ruky venku a mrazu no a vysledek - prozatim z ruky to nepujde. S dlanovou si rozumim po letech lepe.Tak ze se ucit jak ji vest a nastavit. Vecer jsem u kamose provetral termokameru a obesel jsem mu barak aby zhruba vedel kde mu utika dnes hodne drahe teplo. A ted si uz zase u sklenky dobruzskeho specialu uzivam klidu. zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 27. prosinec 2021 Odesláno 27. prosinec 2021 Dojeli jsme za zábavou do Malé Morávky Pepito ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 27. prosinec 2021 Odesláno 27. prosinec 2021 (upraveno) Cele odpoledne a vecer venoval byt na vzduchu a dohanel v rychlosti restiky - dotacel par veci z dronu nerekl bych jaky je provoz kolem Velichovek - diky predletove mape byl relativne klid i zachranarsky vrtulnik "nas prostor" obletel. Otestoval dve nove baterky v ostrem provozu.... Zkusil D11 z Jaromere do Smiric a nasledne Smiric do Hk - jel jsem podle Gugl map - pokud Mapy.cz jsou ukecane tak Gugl jen mlci pred Hk se ztratil - najezdy jsou pomerne uzke a kratke alespon to tak citim a mam pocit. 100% to bude zkraceni cesty z Prahy min o 20/25min nez prez HK S vecerem jsem zajel do Libisan na tamni osvetleny domk - nadhera a hodne prace - no kamera by mohla byt o tridu lepsi - neresim az tak sum ale ostrost A cestou domu tu a tam zastavil a neco natocil aby bylo na kratky klip na tema "vyzdoba vanocni" - ale rekl bych ze bylo vic mist kde bylo na co koukat. A jak je uz naprosta tradice od dobre Mandlovice preji pekne ted uz noci Upraveno 27. prosinec 2021 uživatelem Lihous Citovat
ozzy56 Odesláno 28. prosinec 2021 Odesláno 28. prosinec 2021 dnes jsem počítal spotřebu od 1.ledna do dneška, město 50%, okresky 40 a dálnice 10-- podle PP 5.8 litru, ale podle tankování 6.14, takže elektronika kecá , i tak si myslím že u 1.6 benz. je to slušné , aspoň já bych byl spokojený i do 7 litrů max. PaKr, Lihous, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Péťa Odesláno 28. prosinec 2021 Odesláno 28. prosinec 2021 Já mám dlouhodobou podle tankování 6,8 l/100km Milan+ a Lihous ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 28. prosinec 2021 Odesláno 28. prosinec 2021 Udělal jsem si "výlet" do Rýmařova, kde jsem se zcela záměrně setkal s Pepitem. PaKr a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 28. prosinec 2021 Odesláno 28. prosinec 2021 před 49 minutami, Péťa napsal: Já mám dlouhodobou podle tankování 6,8 l/100km To je taky slušný. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. prosinec 2021 Odesláno 29. prosinec 2021 já dnes s děckama v Zoo, letos počtvrté Péťa, zbynek..s a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 29. prosinec 2021 Odesláno 29. prosinec 2021 Teď se u nás ještě pustil Karel,je to na Netflix OK406 ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 31. prosinec 2021 Odesláno 31. prosinec 2021 Dnes jsme byli s přáteli na každoročním Silvestrovském výšlapu, tentokrát na Rešovských vodopádech. zbynek..s, Milan+, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
zbynek..s Odesláno 31. prosinec 2021 Odesláno 31. prosinec 2021 Dopoledne s dětmi 1,5h bruslení a pak ještě odpolední procházka Snad děti odpadnou, ale sám tomu nevěřím Péťa, Lihous a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 31. prosinec 2021 Odesláno 31. prosinec 2021 Včera odpoledne koupačka v bazénu v Karlovo Studánce, dneska dopoledne prozměnu termály ve Velkých Losinách Venku taje tak, že ani lyžomil Pavel už po prknech netouží ozzy56, zbynek..s, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Lihous Odesláno 31. prosinec 2021 Odesláno 31. prosinec 2021 Dnes jen par navstev. No neodolal jsem a z Jaromere zkusil D11 od "Kruhaku na Trutnov" ne nemuzu si pomoci ale ty najezdy me prijdou klopene obracene uzke a kratke vcetne sjezdu - kolem Jaromere vlnobiti uz ted na mostech zfrezoane useky - budeme si prat aby to bez vetsich oprav fungovalo alepon 5roku Od kruhaku Jaromer/Trutnov na kruhak Opatovice peknych 18min a to se jelo predpisove tak ze naprosto Do Noveho roku VAM VSEM co me Muzete ale i Nemusite - jen a jen zdravicko klid a pohodu. Menit se nehodlam a zustavam stale jaky jsem - stary parez Medvěd, Hafity, Klemoň a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 31. prosinec 2021 Odesláno 31. prosinec 2021 Dneska dopoledne ještě v práci a odpoledne a silvestrovský večer travime v báječné společnosti 20211231_155207.mp4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.