Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jen jeden svícen jinak TV a procházka... 

Jo a kdopak jste poznal kašnu v Nebojsovi,hm? 😉 👍 

Odesláno

Tak já jsem sám sobě nadělil asi ten nejlepší a zároveň asi i nejsložitější dárek pár dní před vánocema. A protože poslední dobou jsou vztahy v rodině takové všelijaké tak se letos žádné velké návštěvy nekonají a popravdě mi to ani nějak moc nemrzí.  Já osobně teda patřím mezi ty pro které by tohle období nemuselo ani být.  Asi jsem v tomhle trochu jinej ale holt to tak mám. Takže teď mám za sebou skoro tři dny gaučingu no a zítra půjdu do " malé " dílny trochu poklidit a pomalu chystat věci na stěhování do " velké " dílny. 

Odesláno

Dnesek jsem venoval novemu prirustku a zkusil udelat par minut zaznamu jen tak z ruky venku a mrazu no a vysledek - prozatim z ruky to nepujde.
S dlanovou si rozumim po letech lepe.Tak ze se ucit jak ji vest a nastavit.

Vecer jsem u kamose provetral termokameru a obesel jsem mu barak aby zhruba vedel kde mu utika dnes hodne drahe teplo.

A ted si uz zase u sklenky dobruzskeho specialu uzivam klidu.

Odesláno (upraveno)

Cele odpoledne a vecer venoval byt na vzduchu a dohanel v rychlosti restiky  -  dotacel par veci z dronu nerekl bych jaky je provoz kolem Velichovek - diky predletove mape
byl relativne klid i zachranarsky vrtulnik "nas prostor" obletel.
Otestoval dve nove baterky v ostrem provozu....

Zkusil D11 z Jaromere do Smiric a nasledne Smiric do Hk - jel jsem podle Gugl map - pokud Mapy.cz jsou ukecane tak Gugl jen mlci 🤣 pred Hk se ztratil - najezdy jsou pomerne uzke a kratke alespon to tak citim a mam pocit.
100% to bude zkraceni cesty z Prahy min o 20/25min nez prez HK

S vecerem jsem zajel do Libisan na tamni osvetleny domk - nadhera a hodne prace - no kamera by mohla byt o tridu lepsi - neresim az tak sum ale ostrost ;)
A cestou domu tu a tam zastavil a neco natocil aby bylo na kratky klip na tema "vyzdoba vanocni" - ale rekl bych ze bylo vic mist kde bylo na co koukat.

A jak je uz naprosta tradice od dobre Mandlovice preji pekne ted uz noci :papa

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

dnes jsem počítal spotřebu od 1.ledna do dneška, město 50%, okresky 40 a dálnice 10-- podle PP 5.8 litru, ale podle tankování 6.14, takže elektronika kecá ,  i tak si myslím že u 1.6 benz. je to slušné :myslim, aspoň já bych byl spokojený i do 7 litrů max.

Odesláno

Dnes jen par navstev.
No neodolal jsem a z Jaromere zkusil D11 od "Kruhaku na Trutnov" ne nemuzu si pomoci ale ty najezdy me prijdou klopene obracene uzke a kratke vcetne sjezdu - kolem Jaromere vlnobiti uz ted na mostech zfrezoane useky  - budeme si prat aby to bez vetsich oprav fungovalo alepon 5roku :)
Od kruhaku Jaromer/Trutnov na kruhak Opatovice peknych 18min a to se jelo predpisove tak ze naprosto :super

Do Noveho roku VAM VSEM co me Muzete ale i Nemusite  -  jen a jen zdravicko klid a pohodu.
Menit se nehodlam a zustavam stale jaky jsem - stary parez :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...