Lihous Odesláno 30. říjen 2021 Odesláno 30. říjen 2021 (upraveno) Tak trosku jinak https://www.uschovna.cz/zasilka/RLIZ8XERMYIV7Y9J-7TG Je to nastavene jen na 30 stazeni Snad to takto pujde Upraveno 30. říjen 2021 uživatelem Lihous Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 30. říjen 2021 Odesláno 30. říjen 2021 Staženo a shlédnuto Pepito a Milhausekkk ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 30. říjen 2021 Odesláno 30. říjen 2021 Asi jsem měl zatím vždy štěstí, ale párkrát jsem vrtulema osekal větve stromů, ale vždy to koptéra ustála. Jen je potřeba pak nezazmatkovat a pohnout kniplem na správnou stranu Ale přiznávám, už jsem taky měnil celý trup a pár drobností Gimbal s kamerou naštěstí přežil. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 30. říjen 2021 Odesláno 30. říjen 2021 Tak ono záleží jak je vrtule "tvrdá" Já na radu jednoho profi RC pilota APC vrtule vařím a hned se mi snížila nákladovost za nové. Ale dřevo je o něčem jiném . . . Tam stačí "cinknout" o zem a dřevo je v háji . . . Milhausekkk a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 30. říjen 2021 Odesláno 30. říjen 2021 No nam jeden spadl - KO Vrtule nepocitam jsou krehke a staci kolikrat i pristat v trave a je po parade - a kdyz nekam dnes jedeme tak mame sebou min dva stroje a min ke kazdemu dve sady OG vrtulek. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 (upraveno) Dovolená končí, ale počasí je tak sqělé, že nás donutilo k zastávce v ZOO Lešná u Zlina Upraveno 31. říjen 2021 uživatelem Medvěd Pepito, Milhausekkk a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Charlie 1 Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Tak abych se doma nenudil, tak dělám kuchyň tchyni RichVa, Milhausekkk, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 (upraveno) Já si dneska dovezl 11kg práce od našeho dvorního farmáře... Na fotografii ještě chybí další 4kg kostí a asi 0,5kg ledvinek... Upraveno 31. říjen 2021 uživatelem minimaxa Citovat
Vena garážmistr Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 No protože posledních pár týdnů bylo takových jakože náročnějších a dalších x týdnů očekávám v podobném duchu tak včera jsem si na dnešek naordinoval klid teda klid od práce s tím že poklidím v baráku což poslední dobou nestíhám a pak že budu odpočívat což taky nestíhám. No ale ráno bylo tak hezky že jsem si řekl že by byl hřích bejt zalezlej doma tak jsem se na poklízení vykašlal a šel jsem ven trochu jsem zamet na listí co spadalo na ulici z mého stromu pak jsem tak trochu poklidil v dílně ale hlavně jsem udělal údržbu na mašinách doplnil jsem olej do kompresoru a do přimazávače na zouvačce odkalil jsem vzduchový systém abych byl přichystán na přezouvací nápor jestli teda nějaký nastane. No A protože Pepíno měl dnes u nás poslední den prázdnin tak jsem se trochu věnoval i jemu. Péťa, Milhausekkk a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Milhausekkk Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Dnes jsem na vše sr*l a doteď je mi fajn Pepito, radim.1008, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Taky jsem dnes bojoval s listím. Co jsem uklidil ve čtvrtek, jsem mohl dnes po včerejším povětří uklízet znovu a bylo toho ještě víc. Zítra musím ty hromady z likvidovat a pokračovat. Doufám, že nebude zase nějaký průvan. Milhausekkk a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Milhausekkk Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 @radim.1008 miluji tu geometrickou přesnost mezi krásnou trávou a tím peklem, kde vládne listí... myšleno dokonalá rovná čára Hafity ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Strojař no, prý jsem tím posedlý. Je pravda, že nesnesu něco na křivo. A mladej to má stejný, autíčka musí mít srovnaný vedle sebe. ozzy56, Milhausekkk a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 (upraveno) Tak než se tam zítra půjdeš podívat, nezapomeň si vzít Belaspon Upraveno 31. říjen 2021 uživatelem minimaxa Citovat
Hafity Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Před hodinou, radim.1008 napsal: Strojař no, prý jsem tím posedlý. Já to chápu, já jsem taky strojař Akorát už to tak nežeru.... Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Před hodinou, radim.1008 napsal: Strojař no, prý jsem tím posedlý. Je pravda, že nesnesu něco na křivo. A mladej to má stejný, autíčka musí mít srovnaný vedle sebe. To ta pole budou jednou poorána jak dle pravítka Citovat
Klemoň Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 (upraveno) No a já to taky trochu po... Moje 6 letá baterie v Pažoutu už je taky před smrtí a tak jsem ji včera v opojení z bezbolestného dne odpojil a vymontoval , abych ji před zimou dobil. Tedy z auta mi ji vytáhl náhodný řidič , kterému jsem na parkovišti skočil pod kola a ukecal ho , aby ji z toho přiblblého kastlíku pod sklem vytáhl a hodil mi ji do domu . . . Dneska mi ji z bytu donesl a zpět do schránky pod sklo strčil soused, na kterého jse takticky poštval jeho manželku se kterou vycházím lépe než s ním . . . No ale pak následovalo kroucení tělem / zády abych nasadil konektory, utáhl uchycení AKU , krytování , svorky zpátky, kabely zpátky, vzduchový "turbulátor" zpátky - no někteří vědí o čem tu mluvím . . . Když jsem to dodělal, ještě jsem koukl na stav oleje na měrce , ale to už mne záda bolela tak, že jsem si musel dát pauzu , chytit se auta a narovnat se. Na nějaké nastavování času, rádia apod jsem se vysr... zamkl auto dálkou a odbelhal se o holi domů . . . To včerejší odpojování šlo nějak rychleji . . . No a tak jsem si teď udělal radost a koupil si další zážitek a tentokrát ne auto , ale letadlo . . . pilotáž L410 . Mluvil jsem s pilotem co dělá instruktora a mám domluvený takový let , že se nemohu dočkat . . . EDIT: Teď mne tak napadlo , že mám zatím volné sedadlo kopilota s možností pilotáže . . . @Scratch , @Weri 605 a pod . má někdo zájem ??? Upraveno 31. říjen 2021 uživatelem Klemoň Sedadlo kopilota Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Weri 605 Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Weri blinká i na schodech z roštů asi tak 15 metrů nad zemí.... letadýlko tudíž není úplně vhodný místo na laškování... (nehledě na to, že ty sedačky v kokpitu nejsou zrovna pro mamuta... a rejt držkou v terénu asi taky nechceš.. ) ale jinak děkuju za nabídku, a že na mě myslíš... Milan+, Vena garážmistr a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 @Klemoň jako ja se nebranim, ale kdy jr alfa a omega, protoze s tim sezenim je to porad jeste nepekna vec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.