RichVa Odesláno 21. srpen 2021 Odesláno 21. srpen 2021 před 22 hodinami, Sawoy napsal: Penzistu jsem poznal, basák vypadá že je taky Broum, bubeník po nebožtíkovi Peroutkovi novej ... OK, ale co kua dělá za klávesama týpek co vypadá jak Dvořák z Lucie ??? Pavel Březina a umí to. https://www.bestia.cz/olympic/cs/20-pavel-brezina.html Citovat
Pepito Odesláno 21. srpen 2021 Odesláno 21. srpen 2021 @Medvěde, v Muzeu kočárů jsme byli s Kubou a Radunkou po sraze v Mohelnici v roce 2017 a také nás provázel majitel p. Obr v bílých rukavicích. Navštívili jsme i to Hasičské muzeum a byli jsme i na zámku a už tehdy tam byla ta výstava Svěrákových. Také doporučuji navštívit. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 Po návratu z dovolené jsem byl včera a dneska trochu při síle, tak jsem se pustil do mé skříně. Ještě vymyslet pár drobností a bude hotovo. Jen nevím, kam budu dávat další nové a nové mašinky které si objednám @Péťa postřikovač vyhrál akumulátorový, ten ruční je děsně složitý, blbe se vymejvá, má malou nalévací díru. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 ta skrin mi pripomina prezentackni stanek firmy ....... Klemoň a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 @minimaxa Máš to pěkný,jen nějak nechápu tahat tohle do bytu. Jináč nevím jak s baterkama ,jestli je to normální,ale kolega to pořídil a takhle se mi při nabíjení Sheppach ani Rivall nezahřál. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 @Milan+ to je technická místnost, kde jsou jen regály s dalším nářadím, barvy, laky, bordel.., mrazák, apod. není to tak dlouho co jsem tam měl rozložený stůj a hobloval jsem tam prkna. Na tý plovoučce se to pak pěkně uklízí. S baterkama je to naprosto v pořádku, nezahřívají se vůbec. Citovat
Milan+ Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 Ty baterky u něj cca 40 a více na pomak. Citovat
Fruktis Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 @minimaxa pěkné... Jak máš prosím tě řešený to zavěšení Aku vrtacek? To je nějaký plastový samodomo adaptér... Věšák ? Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 Kdo je znalý elektronikou,proč Lidl má na nabíječce 3 kontakty a já jich mám 5 a u slabší verze 4. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 @Fruktis Různé držáky se vytisknou na 3D tiskárně. https://www.thingiverse.com/thing:4604466 https://www.thingiverse.com/thing:4063388 https://www.thingiverse.com/thing:3580592 https://www.thingiverse.com/thing:4159266 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 Nebude to že ta tvoje nabíječka bude umět třeba i rychlonabíjení nebo naopak jen konzervaci těch akumulátorů nebo nebude že by ta nabíječka nabíjela každý článek baterie extra? Nevím elektrice a elektronice nerozumím jen mi to tak napadlo. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 @minimaxa ta skříň mě úplně fascinuje , u mě by to takhle vydrželo tak 5 minut . Jen teda nevím.. nářadí se taky používá ? Jestli ano, tak už vůbec nechápu tu čistotu . Ale jako výstava naprosto dokonalý.. před 21 hodinami, HanysR napsal: a vyřešilo se to tím, že se nestýkáme proto já se nestýkám s nikým Pustil jsem se do takové nutné údržby Partnera, nebo spíš maskování nepěkných míst . Už to začínala být ostuda.. orezlé prahy, dveře.. no děs. pořád jsem se na to nemohl dostat.. tak aspoň z toho nejhoršího. "Oprava" teda nic pro odborníky - obroušeno, odrezovač Brunox, na to Anti Gravel a stříknuto sprejem. Tak jako z dálky a v mlze docela dobrý. Po sundání plastových podběhů pochopitelně mraky bordelu. Spodek jsem vzal Bitumenem a rovnou vyměnil zadní díl výfuku, už to pěkně prdělo. To auto stejně nebyla dobrá koupě. Původ je ČR, ale muselo to jezdit v hodně slaných podmínkách, nebo to stálo ve vodě. Koroze s tím cvičí statečně, myslím, že až trochu moc. Mám ho 6tý rok, jezdí sice perfektně, ale... asi neudržitelné. Citovat
Milan+ Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 A asi byl bouraný ne? Odstín předního blatníku je jiný. Jináč oprava dobrý. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 (upraveno) @Petr 3008 Nářadí se používá. Ono je to po většinou nové. Dneska jsem měl venku stůl, pokosovou pilu, hoblík a mafla. Vše po práci důkladně vyfoukám kompresorem a pěkně zase uklidím na své místo Mě hrozně vadilo pořád všechno hledat někde po kufrech. Kufru už mám od toho asi 14, baterie roztahané taky všude možně. Tak vznikla skříň Upraveno 22. srpen 2021 uživatelem minimaxa Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 @minimaxa tak to je fakt parádička. S tím následným čištěním mám já právě největší problém Citovat
PaKr Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 @Petr 3008, to říká někdo, kdo parkuje na koberečkách a partner vypadá dobře Pepito, radim.1008, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Péťa Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 @minimaxa Modré držáky tomu nesluší Budeme muset asi vytisknout jiné... Citovat
ozzy56 Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 dnes Dinopark s vnukama, děda lehčí o 2000 , ale super neděle , kdyby se přede mě nepostavil hyundai domanský s přesně tou barvou co sem chtěl, ale už se nedala koupit , ten pražák mě fakt nasr. Charlie 1, radim.1008, Fruktis a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 @Milan+ už jsem ho takhle kupoval, je tam promáčklý práh pod dveřma a spíš mi přijde, že byly měněné nebo stříkané ty dveře u řidiče. @PaKr tak garáž a koberce, to je jiná.. tam se i pravidelně luxuje . Dávno ale všichni víte proč tam koberce jsou.. Ale na to čištění nářadí fakt nejsem a proto mám většinu zahradního nářadí venku v boudě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.