Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

@Medvěde, v Muzeu kočárů jsme byli s Kubou a Radunkou po sraze v Mohelnici v roce 2017 a také nás provázel majitel p. Obr v bílých rukavicích. Navštívili jsme i to Hasičské muzeum a byli jsme i na zámku a už tehdy tam byla ta výstava Svěrákových. Také doporučuji navštívit. :papa

Guest minimaxa
Odesláno

Po návratu z dovolené jsem byl včera a dneska trochu při síle, tak jsem se pustil do mé skříně. Ještě vymyslet pár drobností a bude hotovo. Jen nevím, kam budu dávat další nové a nové mašinky které si objednám 😂😂😂

@Péťa postřikovač vyhrál akumulátorový, ten ruční je děsně složitý, blbe se vymejvá, má malou nalévací díru. 

20210822_132237.jpg

20210822_132452.jpg

20210822_132507.jpg

20210822_132531.jpg

20210822_132341.jpg

20210822_132317.jpg

Odesláno

@minimaxa

Máš to pěkný👌,jen nějak nechápu tahat tohle do bytu. 

Jináč nevím jak s baterkama ,jestli je to normální,ale kolega to pořídil a takhle se mi při nabíjení Sheppach ani Rivall nezahřál.

Guest minimaxa
Odesláno

@Milan+ to je technická místnost, kde jsou jen regály s dalším nářadím, barvy, laky, bordel.., mrazák, apod. není to tak dlouho co jsem tam měl rozložený stůj a hobloval jsem tam prkna. Na tý plovoučce se to pak pěkně uklízí.

S baterkama je to naprosto v pořádku, nezahřívají se vůbec.

Odesláno

Nebude to že ta tvoje nabíječka bude umět třeba i rychlonabíjení nebo naopak jen konzervaci těch akumulátorů nebo nebude že by ta nabíječka nabíjela každý článek baterie extra? Nevím elektrice a elektronice nerozumím jen mi to tak napadlo.

Guest Petr 3008
Odesláno

@minimaxa ta skříň mě úplně fascinuje 🙂👍, u mě by to takhle vydrželo tak 5 minut 🤣. Jen teda nevím.. nářadí se taky používá ? 😆 Jestli ano, tak už vůbec nechápu tu čistotu 🙂. Ale jako výstava naprosto dokonalý..

před 21 hodinami, HanysR napsal:

a vyřešilo se to tím, že se nestýkáme 

proto já se nestýkám s nikým 🤣🤣🤣

Pustil jsem se do takové nutné údržby Partnera, nebo spíš maskování nepěkných míst 🤣. Už to začínala být ostuda.. orezlé prahy, dveře.. no děs. pořád jsem se na to nemohl dostat.. tak aspoň z toho nejhoršího.  "Oprava" teda nic pro odborníky - obroušeno, odrezovač Brunox, na to Anti Gravel a stříknuto sprejem. Tak jako z dálky a v mlze 🤣 docela dobrý.  Po sundání plastových podběhů pochopitelně mraky bordelu.  Spodek jsem vzal Bitumenem a rovnou vyměnil zadní díl výfuku, už to pěkně prdělo.

To auto stejně nebyla dobrá koupě. Původ je ČR, ale muselo to jezdit v hodně slaných podmínkách, nebo to stálo ve vodě. Koroze s tím cvičí statečně, myslím, že až trochu moc. Mám ho 6tý rok, jezdí sice perfektně, ale... asi neudržitelné.

IMG_20210822_150000.thumb.jpg.5801577769df1c7b4ffa39aa2b9032ac.jpgIMG_20210822_152754.thumb.jpg.fdf8c86b6904a2e7acf0066d2b89307e.jpgIMG_20210822_160128.thumb.jpg.e5226b7e0e0e8555e452c673d4aaa554.jpg

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

@Petr 3008 Nářadí se používá. Ono je to po většinou nové. Dneska jsem měl venku stůl, pokosovou pilu, hoblík a mafla. Vše po práci důkladně vyfoukám kompresorem a pěkně zase uklidím na své místo 😄

Mě hrozně vadilo pořád všechno hledat někde po kufrech. Kufru už mám od toho asi 14, baterie roztahané taky všude možně. Tak vznikla skříň 😉

Upraveno uživatelem minimaxa
Guest Petr 3008
Odesláno

@minimaxa tak to je fakt parádička.  S tím následným čištěním mám já právě největší problém 😆

Guest Petr 3008
Odesláno

@Milan+ už jsem ho takhle kupoval, je tam promáčklý práh pod dveřma a spíš mi přijde, že byly měněné nebo stříkané ty dveře u řidiče.

@PaKr 🤣 tak garáž a koberce, to je jiná.. tam se i pravidelně luxuje 🤣. Dávno ale všichni víte proč tam koberce jsou..  Ale na to čištění nářadí fakt nejsem 😆 a proto mám většinu zahradního nářadí venku v boudě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...