ozzy56 Odesláno 5. červenec 2021 Odesláno 5. červenec 2021 prosím vás, mám dotaz: nevíte, jak to myslel s těma pásama ?? mi nejde ani ten odkaz Citovat
Sawoy Odesláno 5. červenec 2021 Odesláno 5. červenec 2021 před 53 minutami, Pe.Tr napsal: nejsem lopata , celou dobu vim ze mu jde o spodni ukotveni pasu TVL tak s tímhle nevím jak se vyrovnám. V podstatě celej život dřu hlavou a přitom patřím k lopatě. Z toho bude depka jakou asi nerozchodim. 40 let všechno špatně ...to je teda rána. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. červenec 2021 Odesláno 5. červenec 2021 @Klemoň a to jsou sedačky řidiče a spolujezdce? Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. červenec 2021 Odesláno 5. červenec 2021 Před hodinou, HonzaZ napsal: Například nová 508 má na sedadle kotvení bezpečnostního pasu. čeče ona to možná měla i 406 ? ne? Citovat
Klemoň Odesláno 5. červenec 2021 Odesláno 5. červenec 2021 před 10 minutami, Pe.Tr napsal: a to jsou sedačky řidiče a spolujezdce? Máš pravdu, nejsou To je až ta druhá otočná řada . . . Citovat
KoudaK Odesláno 5. červenec 2021 Odesláno 5. červenec 2021 Tak dnes celý den očista dvou firemáků..(Iveta ubytka a Parťák) Už ani myčka nebere ty zaschlý žlutý ... No a zítra na celý den na Moravu jako strojník CAS () tak uvidíme co tam budem provádět... Fruktis, radim.1008 a *nohafuc* ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 5. červenec 2021 Odesláno 5. červenec 2021 před 58 minutami, ozzy56 napsal: prosím vás, mám dotaz: nevíte, jak to myslel s těma pásama ?? mi nejde ani ten odkaz Chceš přeposlat soukromku? Ani po té to nechápu. Ale i u třídvířka cabria mám pásy na sloupku. Jak dole, tak nahoře. Ale je pravda, že tam se s otáčením sedaček nepočítá. Ale to kromě VANů snad nikde. Navíc otočit se může jen při stání a to se nikdo asi nepoutá. ozzy56 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 6. červenec 2021 Odesláno 6. červenec 2021 Asi týden mě boli.prava noha v nártu.az.k.kotniku, dokonce je.trochu nateklá a hodně blbě se s ní chodí ,leduju a leduju a čekám že se to zpraví samo,měl jste někdo taky takovejdle problém, letěli jste s tím hned k doktorovi? Mě se teda zrovna moc nechce,je blbý že to mám na.pravou hodně blbě se stím jezdí,po neděli budu.mit lítáního jinýho.po.dokrorech,a na druhýho Pfizera půjdu tak přemejslim jestli to dám Nejhorší je ,že si vubec nevzpomínám že bych měl nejakej úraz ,asi to.prislo.v noci samo Co.s.tim ledovat , nebo ráno si dojít.k doktorovi Citovat
Lihous Odesláno 6. červenec 2021 Odesláno 6. červenec 2021 Dobreho rana popreji - jsem rad ze se to tu vysvetlilo ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 6. červenec 2021 Odesláno 6. červenec 2021 před 11 hodinami, Klemoň napsal: VW Multivan - kotvení v sedačce a ne do sloupku . . . jj..přesně takhle to mám a autobusu , včetně otočné sedačky Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. červenec 2021 Odesláno 6. červenec 2021 (upraveno) Dnes celý den na cestách. Vyrazili jsme do Výtopny v Jaroměři, vlakem, jak jinak a po návratu domů drobné osvěžení a zakončení dlouhého víkendu... Upraveno 6. červenec 2021 uživatelem minimaxa Citovat
KoudaK Odesláno 6. červenec 2021 Odesláno 6. červenec 2021 Tak dnes celý den v Mikulčicích.. Spoustou dojmů a zážitků a propocený hadry a to jsem jen dělal strojníka na cisterně která skrápěla bourající se domy aby se prášilo méně. Jako být tam a vidět to naživo je opravdu něco. Poohýbaný sloupy a lampy VO a různé předměty zapíchané v zateplených fasádách atd.. Pár fotek jen pro povšimnutí a hlavně ta poslední kdy si člověk řekne, jak to to tornádo mohlo z toho nočního stolku vytáhnout?! ( u foto číslo 1 je kus křidlice zaseknut do zateplení...) Pepito, Péťa, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 7. červenec 2021 Odesláno 7. červenec 2021 V 8. 5. 2021 at 20:34, Vena garážmistr napsal: Včera navečer jsem dovezla moje finanční poradkyně svoji milovanou Fabii na " facelift ". Je to na ty roky hezký auto a protože měla v úmyslu pořizovat jiné jako že by si udělala radost novým vozem ale nakonec tuto variantu zavrhla a že by chtěla něco udělat se stávajícím vozem. Tak jsme na to ráno po 9 s Honzou vlítli a kolem 17.30 bylo dílo dokonáno. před: po : Tak dneska se mi dostali do počítače fotky jak vypadá dokonané dílo. Přiznám se že jsem si nebyl jistej když mi paní majiteka líčila že chce kola taky na červeno jak to bude vypadat ale myslím si že výsledek je parádní a naši práci to jen podtrhlo ale nejdůležitější je že spokojená je majitelka která si to celé vymyslela. Klemoň, Pepito, miroska a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 7. červenec 2021 Odesláno 7. červenec 2021 před 11 hodinami, minimaxa napsal: Dnes celý den na cestách. Vyrazili jsme do Výtopny v Jaroměři, vlakem, jak jinak a po návratu domů drobné osvěžení a zakončení dlouhého víkendu... Potěšils mě. Nedávno to vypadalo, že Výtopna v Jaroměři kvůli nějakým tahanicím skončí Péťa a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 7. červenec 2021 Odesláno 7. červenec 2021 Protože dnes bylo příjemně od oběda pod mrakem, tak jsem posekal zahradu. Letos to pořád nějak roste. Citovat
Sawoy Odesláno 7. červenec 2021 Odesláno 7. červenec 2021 Pokračující dovolená. Včera Rychnov n.K., dnes Doudleby. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 7. červenec 2021 Odesláno 7. červenec 2021 Taky pokračující dovolená. Ale bohužel jedna z dvojčat celou noc prozvracela a den prospala, tak jsme místo výletu do Českého Krumlova šli jen do Lidlu a zítra místo Tábora asi pojedeme předčasně domů... Citovat
Medvěd Odesláno 8. červenec 2021 Odesláno 8. červenec 2021 V 9,30 druhá dávka Pfizéra a zatím vše pohodě. Nezdá se mi, že by mě přes 5D sítě měl někdo ovládat ani to nevypadá, že mi do rána vyroste druhá hlava a třetí ruka - prostě nuda vendelinek, *nohafuc* a HonzaZ ohodnotil 3 Citovat
*nohafuc* Odesláno 8. červenec 2021 Odesláno 8. červenec 2021 No tak to já teda nevím,jestli se mám na to očkování vůbec objednávat,když to nic nedělá. Sem myslel,že mě doroste aspoň noha. BubakGS, radim.1008, Pepito a 9 další ohodnotil 12 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.