Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@vagi To já nebyl, mi stačí děcka - nic podobného chovat nemusím 😁 Prý známá ubytovna v Petřvaldě? To jsem ani netušil že tu něco takového máme. Max je tu domov pro důchodce a něco s asistencí ale ubytovnu fakt ne 🤔 Co jsem se nedozvěděl v tom článku 😁

Odesláno
před 21 hodinami, Vena garážmistr napsal:

Dneska dopoledne jsem si byl pro první dávku. Odolával jsem a popravdě ani teď nejsem odvázanej že jsem se nechal očkovat. Ale minulí týden jsem se bavil s výpravčí na autobusu a taky se šéfem od cestářů a oba mi řekli že firmy chtějí aby externisti byli očkovaní jinak že pokud by měli na výběr  mezi očkovaným a neočkovaným tak dostane práci očkovaný. Jako narovinu přijde mi to trochu jako diskriminace. Ale tak co holt jsem si byl nechat dneska píchnout první a na druhou bych měl jít 11.8 .  Tam na tom očkovacím místě vůbec nikoho nezajímá jestli je člověk objednaný na 10.00 nebo 11.00 důležitý je že je objednaný na dnešek. Píchnuli mi to okolo 10 a zatím pohoda. Nic nebolí žádný motání hlavy nebo tak něco tak uvidíme co bude do rána. 

Tak rána jsem se dožil téměř bez problému jen včera řekněme mezi 12 - 18 jsem si netroufnul si sednout za volant pak už to bylo v pohodě. 

Odesláno (upraveno)

A já vždycky myslel že úzkokolejka je jenom z Hradce do Bystřice; ona je i na druhou stranu?

IMG_20210701_141335.jpg

Kdysi jsem tady nastupoval když se mi nechtělo čekat v Kunžaku .... tak jsem šel kousek napřed ... 1996? Tahle lesní zastávka má neskutečnou atmosféru. Přímo zhmotněný genius loci ...

IMG_20210701_141352.jpg

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

.... a proto jsem si ji zopakoval 2005 a vloni potřetí. Vlastně jsem tam byl prvně 1983 na nějaký akci UK na Albeři ... něco jako adaptační kurs řečeno současným jazykem zdejšího kmene ....

Odesláno (upraveno)
před 6 hodinami, Vena garážmistr napsal:

Tak rána jsem se dožil téměř bez problému jen včera řekněme mezi 12 - 18 jsem si netroufnul si sednout za volant pak už to bylo v pohodě. 

Já po první dávce neměl vůbec žádný problém - skoro jsem měl podezření, že mi nebodli vůbec nic. Hela šla pár dnů po mě a tu teda bolelo rameno celý víkend - buď je velká cíťa nebo jí fakt toho Pfizéra bodli už napoprvé.

Na druhou jdu ve čtvrtek, tak uvidím - prej po druhý dávce bývají reakce horší (ale třeba můj p. rektor neměl reakci žádnou ani v jednom případě).

V srpnu pomaže mladej (v pondělí valí na tábor, tak bychom to nezvládli) a pak se děj vůle páně.

Upraveno uživatelem Medvěd
Guest Petr 3008
Odesláno
před 6 hodinami, Vena garážmistr napsal:

Tak rána jsem se dožil

to je každopádně dobře 😆👍.  Teď už to bude dobrý

Odesláno

Trochu jsem to pomlátil akumulátorovým vyžínačem, ale to moc nešlo. Nic nepšího jsem neměl. Nejvíc to je udupaný, jak mě kluci museli občas strčit a jak jsem tam chodil.

Guest Petr 3008
Odesláno

To víš, na to by už byl třeba větší kalibr a technika. Ty kopřivy jdou špatně 

Odesláno
před 4 hodinami, ozzy56 napsal:

já taky neměl vůbec žádnou reakci, mám už obě dvě injekce 👍

Už to mám taky za sebou.... Po první bolela ruka víc, než po druhé.... A po druhé mě zhruba 2 hodiny silně bolela hlava.... Jinak nic.... Vypadá to, že reakce jsou silně individuální....

Odesláno (upraveno)

@Medvěd a @Sawoy diky za tip, příště zkusime z bystrice, ale ubytujeme se spis  na jihu...preci jen z Přibyslavi je to kus cesty...

A pocasi se vydarilo..slunko vysvitlo...takže za mě spokojenost q junior se poprvé svezl parní...tak byl nadšený 🙃

Akorat teda zase nemile prekvapen řidičem superbu...v zatacce mijel chodce a vyvraceny strom a vubec ho nesralo ze tam jedu...podruhe v brzké době jsem otestoval brzdy... a cajk do stran netahnou...ani jsem nestihl zatroubit jak usilovne jsem brzdil a tahal za volant aby to zastavilo 😁

A jinak boure predvcirem nam pripravila bobrika odvahy...teda manzelce...ve sprše namydlena vypadl proud...jen pomyslela ze by mohla prestat tect voda, tak voda dotekla...nejde proud...nejde cerpadlo🤣 tak dostala zasoby vody pro batole...aby se aspon opláchla...ta nadávala, špačkovala pač tu je celkově chladno, starý kamenny barák...a voda v lahvi měla asi jen 16  stupňů...a pry už neni holka do nepohody...🤣 ale zase ušetřila spoustu vody...🤣 

20210701_111744.thumb.jpg.9d034b949f471f46353b059d18889541.jpg

Upraveno uživatelem Fruktis
Fotka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...