Havlicek.Lukas Odesláno 13. červen 2021 Odesláno 13. červen 2021 (upraveno) tak vikend celkem zazivny v patek kolegine chytla zajice na ovci - naraznik rozdrbany - mlhovka zlomena - krytka chybi - SPZ se nenasla i kdyz cestu projela dopoledne za svetla soukromym autem v sobotu - teda spise uz v nedeli nad ranem kolega ve Fobii chytnul srnecka - tady je uz problem vetsi cumak na strane ridiceje KO takze sem nad ranem jeste resil odtah vozu do servisu a domu se dostal za ranniho svitani a nejake ty mensi akce mimo jak otreba oslava narozenin sestry od tchyne takze ta vzalena druha strana rodiny se taky obcas taky objevila Upraveno 13. červen 2021 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Sawoy Odesláno 14. červen 2021 Odesláno 14. červen 2021 Neděle zahájena v 7:00 zjištěním úmrtí jednoho z našich tří morčat, následně pohřeb. Není to pes, jen velká sympatická myš, ale za těch pět let to stejně tak nějak člověku přiroste ... holkám už taky nění dvanáct a bulely jako kdyby jo ... tak Rozárko do morčecího nebíčka nebo co to máte .... Hafity a miroska ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 14. červen 2021 Odesláno 14. červen 2021 Dnes mi naskočil 5G, tak hezky to frčí, což o to. Citovat
PaKr Odesláno 14. červen 2021 Odesláno 14. červen 2021 Já jsem měl uklidový víkend, nechal jsem si přistavit přes víkend kontejner a železo odvozím do sběru Citovat
Návštěvník Odesláno 14. červen 2021 Odesláno 14. červen 2021 před 4 hodinami, HanysR napsal: Dnes mi naskočil 5G, tak hezky to frčí, což o to. Rychlost pěkná...máš neomezený data, nebo vládne omezení? Citovat
Lihous Odesláno 14. červen 2021 Odesláno 14. červen 2021 Pustim notas a po spusteni se me ukaze hlaska ze se nam Firefox aktualizuje - skoro jsem se rozklepal hruzou .... No vzhled je naprosto unikatni - jiny boze jak mam rad IT pracanty kteri co dva tri mesice zmeni vzhled - kujva kdyz uz tak udelejte pro nas id...ty neco co bude stale ve stejnem stylu a pro ty ostatni klidne hodinky s fontanou. Jinak posekani travy na zahrade a pro dnesek odpocinek. Medvěd, ozzy56 a miroska ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. červen 2021 Odesláno 14. červen 2021 mluvíš mi z duše --co druhý den aktualizace, jiný vzhled, jiné barvy , no a taky sem dnes sekal a pak fotbal... Citovat
Hafity Odesláno 14. červen 2021 Odesláno 14. červen 2021 před 9 hodinami, Sawoy napsal: Není to pes, jen velká sympatická myš, ale za těch pět let to stejně tak nějak člověku přiroste ... holkám už taky nění dvanáct a bulely jako kdyby jo ... tak Rozárko do morčecího nebíčka nebo co to máte .... Morčata jsme měli tři a všechny byly členy rodiny.... Dcera se jim docela věnovala, co se týče "výcviku", takže s nima byla docela švanda.... A taky jsme jim dopřáli "pohřeb" a ne kafilerku.... miroska ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 14. červen 2021 Odesláno 14. červen 2021 @ozzy56 @Lihous dyt oni to dělají pro vaše zdraví, hezky procvičíte nervové spoje u hledání změněných tlačítek jinak ja to taky nesnáším...kdyz meni vzhled Lihous, ozzy56 a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 14. červen 2021 Odesláno 14. červen 2021 @Lihous Tady je návod, jak se vrátit zpět. Lihous ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 14. červen 2021 Odesláno 14. červen 2021 Před hodinou, HanysR napsal: @vagi Mám neomezená data Tak to je potom super...hned bych operátora dojil Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 14. červen 2021 Odesláno 14. červen 2021 před 1 hodinou, Lihous napsal: udelejte pro nas id...ty neco co bude stale ve stejnem stylu Nový vzhled mě přivádí k absolutnímu šílenství. Provozuje se to úplně všude. Teď jsem prohlížel S Auto, dnes též nový styl.. Hrůza Citovat
Návštěvník Odesláno 14. červen 2021 Odesláno 14. červen 2021 @vagi Však se neboj, přes prázdniny budu dělat rodině hotspot, tak jim ty vysílače protáhnu Citovat
Milan+ Odesláno 15. červen 2021 Odesláno 15. červen 2021 (upraveno) Dnes si dám opáčko na STK za ty brzdy. Už tu čekám. Upraveno 15. červen 2021 uživatelem Milan+ Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. červen 2021 Odesláno 16. červen 2021 Vypadá to, že výměna plováku ve stříbrné 307 nepomohla. Ukazuje čtvrt nádrže a chciplo to. Takže tlačení přes Kolín xD Parádní rozcvička. Citovat
PaKr Odesláno 17. červen 2021 Odesláno 17. červen 2021 Koupil jsem 307, tak snad mě žena nezabije, až přijedu večer z práce Citovat
Fruktis Odesláno 17. červen 2021 Odesláno 17. červen 2021 Se tech srsnu nezbavim...prestehovali se z parapetu ke stitu pod hreben...tak velky zebrik k nim nemam...a otazka je jak se jich zbavit...proudem vody? To je asi pekne naseru co... Citovat
Pepito Odesláno 17. červen 2021 Odesláno 17. červen 2021 @Fruktis, zkus "Hasičák na vosy a sršně". Má dostřik až 5m. Používáme ho v práci, když se nám usadí v rozvaděčích. Účinek je okamžitý. Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.