Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

tak vikend celkem zazivny
v patek kolegine chytla zajice na ovci - naraznik rozdrbany - mlhovka zlomena - krytka chybi - SPZ se nenasla i kdyz cestu projela dopoledne za svetla soukromym autem
v sobotu - teda spise uz v nedeli nad ranem kolega ve Fobii chytnul srnecka - tady je uz problem vetsi cumak na strane ridiceje KO
takze sem nad ranem jeste resil odtah vozu do servisu a domu se dostal za ranniho svitani

a nejake ty mensi akce mimo jak otreba oslava narozenin sestry od tchyne takze ta vzalena druha strana rodiny se taky obcas taky objevila

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Neděle zahájena v 7:00 zjištěním úmrtí jednoho z našich tří morčat, následně pohřeb. Není to pes, jen velká sympatická myš, ale za těch pět let to stejně tak nějak člověku přiroste ... holkám už taky nění dvanáct a bulely jako kdyby jo ... tak Rozárko :papa do morčecího nebíčka nebo co to máte ....

Odesláno
před 4 hodinami, HanysR napsal:

Dnes mi naskočil 5G, tak hezky to frčí, což o to. 

Rychlost pěkná...máš neomezený data, nebo vládne omezení? :D

Odesláno

Pustim notas a po spusteni se me ukaze hlaska ze se nam Firefox aktualizuje - skoro jsem se rozklepal hruzou ....
No vzhled je naprosto unikatni - jiny boze jak mam rad IT pracanty kteri co dva tri mesice zmeni vzhled - kujva kdyz uz tak udelejte pro nas id...ty neco co bude stale ve stejnem stylu a pro ty ostatni klidne
hodinky s fontanou.

Jinak posekani travy na zahrade a pro dnesek odpocinek.

Odesláno
před 9 hodinami, Sawoy napsal:

Není to pes, jen velká sympatická myš, ale za těch pět let to stejně tak nějak člověku přiroste ... holkám už taky nění dvanáct a bulely jako kdyby jo ... tak Rozárko :papa do morčecího nebíčka nebo co to máte ....

Morčata jsme měli tři a všechny byly členy rodiny.... Dcera se jim docela věnovala, co se týče "výcviku", takže s nima byla docela švanda.... A taky jsme jim dopřáli "pohřeb" a ne kafilerku....

Odesláno
Před hodinou, HanysR napsal:

@vagi Mám neomezená data

Tak to je potom super...hned bych operátora dojil :D

Guest Petr 3008
Odesláno
před 1 hodinou, Lihous napsal:

udelejte pro nas id...ty neco co bude stale ve stejnem stylu

Nový vzhled mě přivádí k absolutnímu šílenství.  Provozuje se to úplně všude. Teď jsem prohlížel S Auto, dnes též nový styl..  Hrůza

Odesláno

@vagi Však se neboj, přes prázdniny budu dělat rodině hotspot, tak jim ty vysílače protáhnu 😁

Odesláno

Se tech srsnu nezbavim...prestehovali se z parapetu ke stitu pod hreben...tak velky zebrik k nim nemam...a otazka je jak se jich zbavit...proudem vody? To je asi pekne naseru co...😁

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...