Lihous Odesláno 5. červen 2021 Odesláno 5. červen 2021 Zkusil jsem natocit porovnani APP coby navigaci venoval jsem tomu asi dve hodiny jednoducha trasa par krizovatek a vysledek - ovladani matlacim mobilem je jak ja stale rikam na krasne velke H vse bylo bez zvuku tak ze nekdy priste lepe .... Nebavim se o nejakem konfortu mozna velky tablet ale to co produkuje 6´´ mobil je k placi obzvlast na slunicku. Boze jak ja nemam rad cokoliv matlaciho Tak ze nekdy priste Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. červen 2021 Odesláno 6. červen 2021 před 14 hodinami, Péťa napsal: Já taky dnes napustil bazének, voda měla 15,8°C Teď už 16,7°C. Bude to trvat, než se ohřeje na koupatelnou teplotu alespoň 24°C, zatím jsem tam schůdky ani nedával. Mám kruh 5,5m. Včera taky první koupání voda 25C....parada....to bude tím že dopouštíme 20 cm vody do bazénu přes kotel 60C vodou, aby jsme se mohli hned koupat Péťa, Hafity a vendelinek ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 6. červen 2021 Odesláno 6. červen 2021 Dnes jsem hledal jak se dostat u BMW do skrytého menu a zjistit zda nový termik funguje,opravdu se voda dostane až na těch 105 Citovat
radim.1008 Odesláno 6. červen 2021 Odesláno 6. červen 2021 (upraveno) Co jsem neudělal včera, udělal jsem dnes. Vylepšil jsem ohniště. Dříve bylo z distanční podložky pod kanálový dekl. Jenže za ty roky už to popraskalo, párkrát se přes ně podařilo přejet traktorem a už z betonu lezl drát. Tak jsem to přes oběd vyloupnul, spíš se to rozpadlo, jak jsem to podebral rýčem. Nově jsem ho vyskládal z vyšpatněných žulových dlažebních kostek. Po obědě jsem ještě prostříhal suché větve u smuteční vrby. A odpoledne jsme jeli cabriem na zmrzku a na výlet na přehradu. Vašek ani ničím jiným nechce jezdit. Upraveno 6. červen 2021 uživatelem radim.1008 Péťa ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. červen 2021 Odesláno 6. červen 2021 Dnes parapety v garáži a pergole, ještě musím zacistit a bude hotovo Pak spíž na gril a koupání celý den... vendelinek, Péťa a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 6. červen 2021 Odesláno 6. červen 2021 @Charlie 1 : spíš špíz než spíž na ten gril.... Ale třeba jsi to takhle na nás narafičil schválně.... Péťa a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. červen 2021 Odesláno 6. červen 2021 V bytě máme 27 stupňů... Všude id rána zavřený okna, zatažené zatemňovací rolety... Děs a hrůza, co udělali novou střechu, všechno špatně. Zítra jedu pro klimu, protože tohle nejde. Citovat
Klemoň Odesláno 6. červen 2021 Odesláno 6. červen 2021 (upraveno) Opatrně s tím výběrem klimatizace . . . To už mám za sebou a nakonec změna na jinou . . . + cca 7 000,- zbytečně v prd... Chce to chladnou hlavu - ne rozpálenou od vedra . . . Upraveno 6. červen 2021 uživatelem Klemoň FrantaCV ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. červen 2021 Odesláno 6. červen 2021 (upraveno) Má slušný recenze, navíc mi stačí aby vychladila jen dětský pokoj a případně i ložnici Tak uvidíme. Maximálně ji vrátím. Upraveno 6. červen 2021 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Pepito Odesláno 7. červen 2021 Odesláno 7. červen 2021 před 10 hodinami, Klemoň napsal: Opatrně s tím výběrem klimatizace . . . To už mám za sebou a nakonec změna na jinou . . . + cca 7 000,- zbytečně v prd... Chce to chladnou hlavu - ne rozpálenou od vedra . . . To znamená že jsi mi prodal klimu za kterou jsem také vyhodil prachy zbytečně?! Loňské léto bylo díky klimatizaci příjemné. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 7. červen 2021 Odesláno 7. červen 2021 (upraveno) před 13 hodinami, Klemoň napsal: Opatrně s tím výběrem klimatizace . . . To už mám za sebou a nakonec změna na jinou . . . + cca 7 000,- zbytečně v prd... Chce to chladnou hlavu - ne rozpálenou od vedra . . . Není nad starý činžák postavený v roce 1905 s tlustými cihlozdmi a 330 cm vysoko umístěnými stropy + k tomu ještě určitě hrají roli jindy mě štvoucí stromy po celé délce ulice. Už jen vstup do chladné chodby baráku z ulice je v teplých dnech velice příjemným zážitkem Upraveno 7. červen 2021 uživatelem Medvěd Lihous ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červen 2021 Odesláno 7. červen 2021 zase tyhle byty v zimě vytopit taky není zadarmo , já jenom nechápu, jak jsme mohli žít kdysi bez klimy Citovat
FrantaCV Odesláno 7. červen 2021 Odesláno 7. červen 2021 Jak píše Klemoň - opatrně s tím výběrem. Taky jsem "vyhodil" cca 7.000,- za mobilní klimu v představě tepelné pohody. Sice fungovala, ale ten rámus!!! Přes den se to ještě dalo vydržet, ale v noci - ani omylem. Za třetinovou cenu přes bazar mě opustila a pořídil jsem regulérní klimu ( venkovní + vnitřní jednotka ) Na noc pustím tichý režim a není slyšet nic, ale příjemně chladí. P.S. Umí i přitápět - kdyby bylo třeba. ozzy56 a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 7. červen 2021 Odesláno 7. červen 2021 před 6 hodinami, Pepito napsal: To znamená že jsi mi prodal klimu za kterou jsem také vyhodil prachy zbytečně?! Tak to určitě ne. To bych si nedovolil a už vůbec ne klubákovi. Platí co jsem psal, že dokáže vychladit více než se zdá. Ikdyž do ložnice bych si ji nepostavil. O tom výběru mluvim o naší bábě, kde jsem to také zařizoval . . . Konec konců důležité je umístění a rozložení místnosti / místností. Jinak posoudit to musíš sám, zda jsi si pomohl nebo ne - já u vás nebyl Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 7. červen 2021 Odesláno 7. červen 2021 @Klemoňi Ty koni! Doufám že jsi pochopil, že to byl fór! Samozřejmě že jsme s klimatizací spokojeni, jinak bych ji už poslal z domu. A stavit se u nás na návštěvu samozřejmě můžete i s . Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. červen 2021 Odesláno 7. červen 2021 doufam ze ted uz bude FAP regenerovat kdyz sem se v tom cely dopoledne vrtal Citovat
pavelu96 Odesláno 7. červen 2021 Odesláno 7. červen 2021 No Twl to musí být zvuky od té bublinkové fólie Péťa a regius ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. červen 2021 Odesláno 7. červen 2021 podporeno zvuky ze strevniho traktu je to uplna synfonie Citovat
Medvěd Odesláno 7. červen 2021 Odesláno 7. červen 2021 před 6 hodinami, ozzy56 napsal: zase tyhle byty v zimě vytopit taky není zadarmo , já jenom nechápu, jak jsme mohli žít kdysi bez klimy Tak provoz Medvědího brdlohu (4+1, 140 m2) je finančně dost podobný s provozem menšího rodinného domku. Nestěžuju si a ani bych za domek neměnil (a jak tu mnozí vědí, kdybych tohle bydlení nepodědil, nikdy bych si ho koupit nemohl. Bude to jediný hmatatelně hodnotný, co po nás jednou Pavlovi zbyde - snad nás v tom aspoň nechá dožít ). ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. červen 2021 Odesláno 7. červen 2021 v jeho pokojicku určitě Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.