Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zkusil jsem natocit porovnani APP coby navigaci venoval jsem tomu asi dve hodiny jednoducha trasa par krizovatek a vysledek - ovladani matlacim mobilem je jak ja stale rikam na krasne velke H
vse bylo bez zvuku :( tak ze nekdy priste lepe ....
Nebavim se o nejakem konfortu mozna velky tablet ale to co produkuje 6´´ mobil je k placi obzvlast na slunicku.

Boze jak ja nemam rad cokoliv matlaciho

Tak ze nekdy priste ;)

Odesláno
před 14 hodinami, Péťa napsal:

Já taky dnes napustil bazének, voda měla 15,8°C :D Teď už 16,7°C. Bude to trvat, než se ohřeje na koupatelnou teplotu alespoň 24°C, zatím jsem tam schůdky ani nedával. Mám kruh 5,5m.

Včera taky první koupání voda 25C....parada....to bude tím že dopouštíme 20 cm vody do bazénu přes kotel 60C vodou, aby jsme se mohli hned koupat 😆😆

Odesláno (upraveno)

Co jsem neudělal včera, udělal jsem dnes. :D Vylepšil jsem ohniště. Dříve bylo z distanční podložky pod kanálový dekl. Jenže za ty roky už to popraskalo, párkrát se přes ně podařilo přejet traktorem :D a už z betonu lezl drát. Tak jsem to přes oběd vyloupnul, spíš se to rozpadlo, jak jsem to podebral rýčem. Nově jsem ho vyskládal z vyšpatněných žulových dlažebních kostek. ;) Po obědě jsem ještě prostříhal suché větve u smuteční vrby. A odpoledne jsme jeli cabriem na zmrzku a na výlet na přehradu. Vašek ani ničím jiným nechce jezdit. :super:D

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

V bytě máme 27 stupňů... Všude id rána zavřený okna, zatažené zatemňovací rolety... Děs a hrůza, co udělali novou střechu, všechno špatně. Zítra jedu pro klimu, protože tohle nejde. 

Odesláno (upraveno)

Opatrně s tím výběrem klimatizace . . .  To už mám za sebou a nakonec změna na jinou . . . + cca 7 000,- zbytečně v prd...

Chce to chladnou hlavu - ne rozpálenou od vedra . . . :papa

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

Má slušný recenze, navíc mi stačí aby vychladila jen dětský pokoj a případně i ložnici :) Tak uvidíme. Maximálně ji vrátím. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno
před 10 hodinami, Klemoň napsal:

Opatrně s tím výběrem klimatizace . . .  To už mám za sebou a nakonec změna na jinou . . . + cca 7 000,- zbytečně v prd...

To znamená že jsi mi prodal klimu za kterou jsem také vyhodil prachy zbytečně?! :bacha :myslim🤣

Loňské léto bylo díky klimatizaci příjemné. :super :papa

Odesláno (upraveno)
před 13 hodinami, Klemoň napsal:

Není nad starý činžák postavený v roce 1905 s tlustými cihlozdmi a 330 cm vysoko umístěnými stropy + k tomu ještě určitě hrají roli jindy mě štvoucí stromy po celé délce ulice. Už jen vstup do chladné chodby baráku z ulice je v teplých dnech velice příjemným zážitkem

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Jak píše Klemoň - opatrně s tím výběrem. Taky jsem "vyhodil" cca 7.000,- za mobilní klimu v představě tepelné pohody. Sice fungovala, ale ten rámus!!! Přes den se to ještě dalo vydržet, ale v noci - ani omylem. Za třetinovou cenu přes bazar mě opustila a pořídil jsem regulérní klimu ( venkovní + vnitřní jednotka ) Na noc pustím tichý režim a není slyšet nic, ale příjemně chladí. P.S. Umí i přitápět - kdyby bylo třeba.

Odesláno
před 6 hodinami, Pepito napsal:

To znamená že jsi mi prodal klimu za kterou jsem také vyhodil prachy zbytečně?! :bacha :myslim

Tak to určitě ne. To bych si nedovolil a už vůbec ne klubákovi. Platí co jsem psal, že dokáže vychladit více než se zdá. Ikdyž do ložnice bych si ji nepostavil.  O tom výběru mluvim o naší bábě, kde jsem to také zařizoval . . .  :bacha

Konec konců důležité je umístění a rozložení místnosti / místností. Jinak posoudit to musíš sám, zda jsi si pomohl nebo ne - já u vás nebyl :papa

Odesláno

@Klemoňi Ty koni! 😂

Doufám že jsi pochopil, že to byl fór! 😂

Samozřejmě že jsme s klimatizací spokojeni, jinak bych ji už poslal z domu. A stavit se u nás na návštěvu samozřejmě můžete i s 🦴:super :papa

Odesláno
před 6 hodinami, ozzy56 napsal:

zase tyhle byty v zimě vytopit taky není zadarmo :myslim, já jenom nechápu,  jak jsme mohli žít kdysi bez klimy 😯😂

Tak provoz Medvědího brdlohu (4+1, 140 m2) je finančně dost podobný s provozem menšího rodinného domku. Nestěžuju si a ani bych za domek neměnil (a jak tu mnozí vědí, kdybych tohle bydlení nepodědil, nikdy bych si ho koupit nemohl. Bude to jediný hmatatelně hodnotný, co po nás jednou Pavlovi zbyde - snad nás v tom aspoň nechá dožít 🤔). 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...