Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno

@Radek Hurvajz aha, já myslel, že za ty penízky je všechno jako součást výbavy 😆.. Nikdy jsem to nezkoumal, tak jsem nevěděl.  To by na to měli mít i konfigurátor 🤣 

Odesláno
před 1 minutou, Petr 3008 napsal:

@Radek Hurvajz aha, já myslel, že za ty penízky je všechno jako součást výbavy 😆.. Nikdy jsem to nezkoumal, tak jsem nevěděl.  To by na to měli mít i konfigurátor 🤣 

Někdy je v akci mulčovací sada + tažný třeba, někdy zase dají olej zdarma, jak se jim zrovna chce, a tyhle doplňky jsou jinak sakra drahý.

Odesláno

@Milan+ Jedna věc se živit a druhá mít to jen jako koníček.
Ono  nebýt toho bájného covidu bylo vše jinak a na podobné by čas nebyl - teď je a je to možná i dobře.

Pravdou je že se na tom dalo vydělat nic méně koníček je koníček a sačí a stačilo že se to zaplatilo.

A Kvasiny nejsem na pozici která je prozatím špatná snad jen "naš system" je na H velke krásné H ale jinak ... Měsíc co měsíc drobaky cinknou - no a v dnešní době = k nezaplacení!

Odesláno (upraveno)

Jsi asi úplně mimo,já bral dobu po revoluci a to co tu stále píšeš, že drobaky,tak bych se snažil jinde.

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno
před 9 minutami, Lihous napsal:

@Milan+ Jedna věc se živit a druhá mít to jen jako koníček.
Ono  nebýt toho bájného covidu bylo vše jinak a na podobné by čas nebyl - teď je a je to možná i dobře.

Pravdou je že se na tom dalo vydělat nic méně koníček je koníček a sačí a stačilo že se to zaplatilo.

A Kvasiny nejsem na pozici která je prozatím špatná snad jen "naš system" je na H velke krásné H ale jinak ... Měsíc co měsíc drobaky cinknou - no a v dnešní době = k nezaplacení!

Koukni se co jsem psal a kdy jsem Hi8 kupoval, tak si trošku mimo

Odesláno

@Milan+ Nepletu mě uspěšně živí kvasiny a nemam s tím problém.
No a pokud bylo volno chtělo se - šlo se něco udělat ..

Tak že audio video je můj koníček a proč ne když "drobáky byly" proč si neudělat radost ... Žijeme jednou a tak nějak se dle toho zařizuju.

A systém na H myslím NAš systém v práci nikolv ten náš státní kocourkov.

Teď mám třeba 14ctku to je konečná směna je až přez příští čtvrtek - ANO je to MOJE volba.

A k Hi8 ve své době lepší než VHS "ale" nutnost dělat  min jednu kopii byl prostě problém navíc "hoblovat" stále kameru i jako přehrávač ??
I ohledně stříhaní to bylo asi lepší ale ale ale a zase ale - naše volba byla VHS mimochodem ve stereu video v těch letech byla taky pecka která čítala 30 i víc ... 
dnes jsou tyto věci k pousmání / ty videa byla potřebná dvě ....

Odesláno (upraveno)

Děcka, nepíšu o tom co jsem dělal dnes. Raději už teď, preventivně napíšu co bude dělat ráno v 7h plynař. Budou mi přesunovat plynovou přípojku. Ta roura se nečekaně objevila v místě, kde jsem si vymyslel dveře. Tak kdyby jste náhodou v 7h ráno slyšeli ze severu dutou ránu, postavte na kávu. Možná přiletím zrovna k vám... 😂😂😂

20210426_163444.jpg

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno
V 20. 5. 2021 at 16:09, vagi napsal:

Proč nejde MKV? Prehistorické 3gp, mov, mpg...chlopi, je 21.století v tomto směru. H265 (kvůli poměru komprese\kvalita) by měl být dnes základ. H264 je v pohodě, ale kvalitní záznam spolkne mnoho MB.
Jen pro představu, co mi nabízí program na převádění všeho možného v MP4. Pokud budu mít čas a chuť, zkusím, co fórum "zkousne" za kodeky.

To je jako by ses zeptal, proč má Peugeot ovládání světel na páčce... :roll Prostě je to fórum tak naprogramované a možná výrobce/komunita usoudili, že to neslouží primárně na vystavování filmů, ale max. nějakých krátkých klipů "běžné" kvality :myslim 
Ale můžeš jim napsat https://invisioncommunity.com/ , aby to předělali do 21. století ;) 

Odesláno

Aby bylo vidět na volant. Ostatní auta co jsem tak koukal mají světla zvenku na přední masce a tak ...

Odesláno

Tak dnes druhá dávka Pfizer a už teď mi není dobře. Uvidíme co bude. Silná slabost a pocit teploty. Uvidím co bude dál a snad to zítra povolí.

Nicméně 508 mě pronásleduje všude 🤣

20210524_110137.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...