Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Musím si někde pobrečet , moje dítě to naštěstí nebylo, budiž mu země lehká :D 

To si takhle necháte auto rozleštit, aby zas vypadalo k světu a ono se tejden na to samozřejmě pochčije. Prasklá vodovodní hadička k turbu, oukej, to se stane, má to svá léta. Nikde jí nemaj, tak to odstavíte venku, ať to nedělá mapy od kapaliny po celý garáži a myslíte si, že se už nic nemůže stát... 

Odesláno

Tak to bych si nechal min. přelakovat nárazník. Ještě je malej. Bude mít dost času a příležitostí si na tu opravu vydělat :aut

Odesláno

Dneska autem do Hradce, pak vlakem do Castolovic do místního zvěřince...v Hradci problém zaparkovat kolem nádraží...tak jsem to zapichnul u lidla...žádný omezení na značkách nebylo 😋 původně byl jet plán vlakem...ale asi by to bylo moc náročný...takhle jsme se vrátili akorát než bych ho prizabil jak na vše měl kýbl keců...

V castolovicich bylo dost lidí,ale rozprostrelo se to po parku...ve vlaku z Hradce celých 7 lidi...a zpět 10...krása:) 

A ještě jedna poznámka k aplikaci CD...smejdi mají dražší jízdenky v aplikaci...na nádraží jsem je koupil o cca 10% levněji...

Zítra do dvora...do zoo...má být ještě hezky...dneska tam bylo vyprodáno...🤪 tak možná pojedeme busem😋 

Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, Schreek napsal:

Musím si někde pobrečet , moje dítě to naštěstí nebylo, budiž mu země lehká :D 

To si takhle necháte auto rozleštit, aby zas vypadalo k světu a ono se tejden na to samozřejmě pochčije. Prasklá vodovodní hadička k turbu, oukej, to se stane, má to svá léta. Nikde jí nemaj, tak to odstavíte venku, ať to nedělá mapy od kapaliny po celý garáži a myslíte si, že se už nic nemůže stát...

no kdyz ty mu to postavis do drahy a pak se divis 😂

p.s. video mi z citace nejde na mobilu odstranit tak sorry jako 😁

Upraveno uživatelem Péťa
Jsem Ti to video teda smazal ;)
Odesláno
V 8. 5. 2021 at 20:34, Vena garážmistr napsal:

Tak jsme na to ráno po 9 s Honzou vlítli a kolem 17.30 bylo dílo dokonáno. 

A co poradkyně, přežila to :myslim :D

Odesláno (upraveno)

@Hafityna co Ty hned nemyslíš? 

Jo a co jsem dneska dělal přesto že byla něděle tak jsem pracoval na mojí bráchou používané Cé dvojce jsem letos už potřetí vyměnil olej pak jsem mu pomohl přezout oktávku na letní. A na oplátku mě brácha ostříhal.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno (upraveno)

Dneska teda jakože oříšek na dílně 407 SW a výměna zadních brzdových kotoučů a desek. Na normálním autě záležitost hodiny max. hodiny a čtvrt. V 9 jsem začal už jen dostat dolů z náboje pravé zadní kolo potřebovalo trochu násilí dostat dolů kotouč který byl stejně jako kolo přirezlé k náboji to bylo potřeba taky pár ran dvoukilovým kladivem. Ale levé zadní kolo vzdorovalo víc jak hodinu nakonec nezbylo než vzít hořák a ohřát to na tom středu po asi minutě ohřívání a dvou dobře mířených ranách pětikilovou palicí povolilo z auta se při tom mordování vysypali dvě lopaty rezu. Ale jako zajímavý je že ten mechaniznus ručky v brzdiči funguje bez problémů to kolikrát bývá větší zádrhel že nejdou zatlačit pístky a tady to šlo teda musel jsem použít opět trochu té hrubší síly ale šlo to. Ale kdyby jste viděli ten kotouč na levé straně a ty desky tak by jste se zhrozily na pravé to bylo tak jakože ucházející ale levá strana vnější deska sjetá na železo a jakože opravdu skoro na celé ploše a kotouč ojetý jak žiletka.  No a když jsem volal panu majiteli že hotovo a že bude příplatek za náročnost demontáže tak se kroutil že to auto je v dobrém stavu že to nemohlo jít tak špatně jak mu popisuju. V plánu bylo že v 10-10,30 budu hotový no nakonec jsem byl rád že jsem to vyvážel z dílny (12.55) akorát když @Klemoňpsal že má naložená kola a jede na přezouvání. No pak přezouvačka s Vlastou byla brnkačka to bylo vycházkovým tempem ani ne za 45 minut hotové. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

Dnes doppoledne po noční - očkování.
Co se tyká organizace naprosto bez problémů včetně ochotného personálu.

Samotná reakce po aplikaci podobná - konzumaci velkého panáka řekněme alkoholu - co by do pocitu koordinace.
První bezprostřední reakce "znecitlivění ruky"  nasedováno lehkou malátností přez svědění na zádech po cca 5min zimnicí - celé cca 1 a 1/2 hod po aplikaci - dále už klid

Tak snad mě nebude rašit na čele nějaký stromeček :)

Odesláno

To musíš chodit na večeři? To tam máte teda režim 😁 Nikdy jsem nezažil že by to někdo kontroloval nebo řešil. Když nepřijdeš, tvé mínus. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...