Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No já to vnímám jako nabídku udělat někomu radost , protože na prodej (jinde) mám určené to BMW.  :roker Prostě jsem si řekl, že by to někomu mohlo udělat radost. A ty peníze = inzerát ?  Promiň ale nejsem zase tak bohatý abych model v ceně cca 400 - 500 dal úplně zdarma . . .  :mad:   Já vím kde je sekce inzeráty dost dobře .  Ale tohle vnímám jinak. Ale jestli už jsme tu opravdu tak neurotičtí , tak to smaž . Jsi mne dost otrávil . . .  za dobrotu na žebrotu . . . Já se vzdávám auta které se mi líbí vlastně s tím, že je třeba někdo kdo ho neúspěšně shání a budu tu za to persekuován. Kašlu na to fakt . :super Smažto ať máš klidné spaní . . . Opravdu je tu asi potřeba taky trochu o úhlu pohledu . .  Kdybych za to nic nechtěl, tak to inzerát není ??? Pak tedy dobrá , určitým lidem z PC , mým kamarádům to nabízím zdarma , ale prostě nějakej novic co se zrovna přihlásil nemá nárok to dostat zdarma . A jdu odsud - opravdu jsi mne otrávil . . .   :blicismajlik

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

@Klemoň Kdo tě zdrbal? 😁 Tak už asi vím 🙂🍻 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Péťa napsal:

Jaký je problém to mít v inzerci?

Protože já to nevnímám jako inzerci a už mi s tím polib šos . Opravdu jsi Peťo někdy jak pošahanej . . . Z té inzerce to vymaž . Já to prostě neprodávám jako komerční zboží - prostě jsem chtěl někomu udělat radost . . .  Ale to ty ve svém světě asi nedokážeš pochopit . . . 

Když to zopakuji stručně tak : Ahoj mám tu jeden model který jsem nechtěl dát z domu ale napadlo mne, že někomu udělá radost a tak ho někdo chcete ??? A ty hned to je inzerce . . . ale to možná u vás .

Inzerce je : prodávám , vyměním , daruji to a to protože už to nechci !   Jenže já to auto chci . Jen jsem si říkal, že ho možná někdo usilovně shání a tak jsem si řekl, proč kamarádovi neudělat radost.

Možná bude nejlepší , když vymažeš všechny ty příspěvky protože , takto to novým nedává smysl .  Už ta původní myšlenka byla u těch fotek co jsi přesunul a necháš tu jen o 2 hodiny starší koment který vyznívá nepochopitelně.

Opravdu tě tu smrtelně vážně žádám , abys to z inzerce odstranil, protože já to prodat nechci  -  děkuji.

Naštěstí tu existují SZ . Akorát to bude opruz lovit z hlavy všechny kamarády na foru abych jim to nabídl . Proto jsem to dal sem,  kam chodí každý . . .  Ale to je už pasé. Možná by bylo fér , abys všechno kolem této záležitosti poskytl vedení nebo alespoň Weri605 ať si udělají vlastní názor . . . . Děkuji za hezký den

EDIT : No tak že je ten den nakonec přeci jen lepší . Řekl si o to Medvěd , kterého řadím mezi své kamarády a tím to splní účel . Udělá to radost kamarádovi !!!

Upraveno uživatelem Klemoň
Nová skutečnost - Medvěd
Odesláno

@Klemoň má v jednom pravdu. I nad námi moderátory musí být nějaká kontrola. Mezi sebou bereme jako takového rozhodčího @Béďa, který to dělá už dlouho a pak máme pochopitelně vedení, které jsme si (na rozdíl od moderátorů) zvolili. Asi by bylo dobré, kdyby vedení (@Weri 605) to posoudilo, čí neskutečně velké ego v tomto případě je v právu. Jinak to tady skončí hodně velkou hádkou, protože ani já, ani Vlasta se nedohodnem. A to na našem pohodovém fóru já rozhodně nechci.

Odesláno

@Klemoň taky musí vzít v potaz že z jeho psaného příspěvku se nedá uplně určit jak to myslel a neni možné si to nijak domyslet. Prostě když to vypadalo jako inzerce tak to prostě moderator správně přesunul kam to patří podle jeho nejlepšího vědomí a svědomí. Inzerce v jiných vláknech se tu objevuje dost často a normálně se prostě přesouvá bez jakychkoliv problémů.

Trošku nechapu Klemoňovu přehnanou reakci, když už k tomu došlo tak stačilo napsat Péťovi soukromku aby to dal zpět a nebylo by to tady rozmazaný, nebyl by naštvanej žadnej Vlasta ani Péťa a nikdo by nic nevěděl a všechno by bylo tak jako před tím.

Odesláno

Radku hezky a moudře napsáno !!!   :super     A ano máš pravdu , že ve mně bouchly saze . Protože se na to podívej mýma očima : Chci se zbavit jednoho modelu (BMW) a jak tak čumím do té vitríny , klepne mne do očí model Peugeot . A jak jsem byl v nadšení , že se mi podařilo sehnat to , co nikde nebylo , řekl jsem si co budu prodávat BMW , nabídnu klukům na PC toho Peugeota , třeba ho někdo shání a nemůže ho sehnat a nebo si prostě jen rozšíří sbírku o něco co nemá. Prostě udělám radost Radkovi, Vénovi, Radimovi , Honzovi atd.  A tak jsem do dal i s komentářem sem s tématem Co jsme udělali a stručně to i napsal (auto navíc , prodat nechci - někdo radost? )  Jenže jsem zase nechtěl , aby to objevil někdo koho neznám a můj dobrý úmysl sežral někdo kdo si to nezaslouží a tak jsem to doplnil o nějakou protihodnotu ( 200,- / láhev vína / rumu ) Ale základem myšlenky nebyla INZERCE , protože já to auto opravdu nechtěl prodat. K tomu bylo určeno BMW . A do tohoto hezkého rozpoložení a opravdu dobře míněného úmyslu udělat někomu radost, když ji mám i já skočí moderátor a zařve . TO JE INZERCE !!!  A je jedno jestli to byl nyní Péťa, nebo by to byl Schrek nebo Béda neba další. Prostě moderátor řičí to je inzerce a basta . . .   A moje radostné chvíle a dobrý úmysl zařadí do kategorie : ten hajzlik si tu chce něco prodat a předstírá, že to není inzerce !  A já budu pořád tvrdit po svém, že to prostě nebyl úmysl inzerce . . .    A to je za mne asi vše .  Lidé kteří mne opravdu znají , vědí , že prostě umím takto uvažovat a nehledám za tím zištnost . . .  No na rovinu ???  Pro mne je nyní nejdůležitější to, že to co jsem chtěl docílit se stalo - o model si řekl Medvěd , kterého řadím mezi své PC kamarády a tak až budu zdravý model mu dodám.  Tímto považuji tento případ za mne úspěšně uzavřený :papa

Jen to prostě zamrzí , že v dnešním sobeckém světě , každý hledá jen to špatné a ani na chvilku ho nenapadne, že by to mohlo být i jinak .  😟

Odesláno

@Klemoňnerozumumím tvému rozhořčení, máme tu nějaká pravidla, které se v rámci možnosti snažíme všichni dodržovat. Pokud si chtěl model darovat, mátu tu v inzerci příslušnou sekci, pokud prodat, platí totéž. Pokud sis to vložil k sobě, nedivím se, že to @Péťa přesunul, ostatní moderátoři by to nejspíš udělali stejně. Takže za mě nevidím důvod ke stížnostem. 

Odesláno

Béďo , to je ten problém . . .   Vy to prostě nevidíte z mého pohledu, který jsem popsal nad tvým komentem .  Že to prostě nebyl žádný pokus o prodej / výměnu, ale nabídku kamarádům jestli to někdo nechce nebo neshání ???   To opravdu máte ty klapky na očích narvané tak na pevno, že se nedokážete radostně rozhlédnout kolem sebe ???  Tak to je mi vás líto . . . To není urážka, to myslím vážně .

Já už nevím jak popsat pocit a situaci která nastala . . .    Jupí mám ho doma a tak teď prodám to BMW (třeba na Bazoši/Marketplace atd.)  . . . .     . . . .   .. . .   a hele tady je jeden Peugeot . . . . Jo to je to moje první RC . . .   a hele . . . kašlu na prodej BMW , zeptám se kluků na foru jestli ho někdo neshání nebo nechce . . .  udělám jim radost, když mám doma to boží ...   a v této euforii to dám do sekce co jsem udělal.  Proč asi - protože to tak je . .  co jsem udělal ?  Objevil a pro radost nabídnul . . .  a ???  a ??? a ???   NE a NE a NE a je to inzerce a je to inzerce a je to inzerce - prostě pohled s klapkama . . . .  Jestli tu myšlenku nechápete , ten pocit radosti , a úmysl udělat radost jinému - kamarádovi, ne každému fouňovi , který je tu jen registrovaný . . .  Prostě jen nedokážete pochopit , že někdo může být šťastný i z maličkosti a chce kousek štěstí prostě předat dál .  Já už nevím jak vám to vy dubové palice vysvětlit 😂  Poprosím @Weri 605 , aby si to přečetla a řekla svůj názor. protože ona mne trochu zná, tak asi pochopí jak to vnímám já.   Pokud v tomto příspěvku něco vyznělo jako urážka, tak to špatně vnímáte. Nemám absolutně žádný důvod tu někoho urážet, jen už používám špičatá slova ,aby jste zbystřili a opravdu přemýšleli nad tím, jak to myslím :papa  Ahoj Klemoň  a opravdu hezký den všem .  Trochu štěstí a radosti i lidem kolem sebe . . .:roker

Odesláno

JJ Béďo .  Úplně v pohodě . :papa  Máš určitě pravdu v tom, že při množství příspěvků není v lidských silách ( a ve svém volném čase ) hloubat do hloubky , jak to ten mudrc v tom příspěvku myslel ...

Mě to jen přišlo v tu chvíli líto , že vlastně za dobře míněný skutek jsem "potrestán" kategorií běžného inzerenta . Ale třeba se na tom podepsal i čas dění / únava . . .

Tímto se upřímně omlouvám @Péťa , který to jako iniciátor slíznul :mad: !  Prostě jsem viděl jen urputnou snahu to řešit jako inzerci bez celkového pohledu na věc :mrk

Teď už mne jen ze zvídavosti zajímá názor třeba @Weri 605 nebo @Scratch nebo @Vena garážmistr , kteří mne znají i z jiného úhlu pohledu .

Děkuji za trpělivost s mojí maličkostí a hlavně hodně zdraví všem :papa

Odesláno (upraveno)

Z pozice nezúčastněného pozorovatele jsem v tomhle spíš na straně "modů", byť se snažím pochopit i Tvůj pohled na věc - Klemoňu.
Co tě vlastně tak rozohnilo? Že Ti Péťa přesunul příspěvek do sekce inzerce? Myslíš si, že je pak míň viditelný nebo ?
Já lezu na fórum už dlouho přes tzv. čtyřiadvacítku, kdy se mi zobrazí VŠECHNY nové příspěvky ať jsou zařazeny v jakékoli sekci - Tvůj příspěvek jsem tedy v noci viděl a i zareagoval.
Je třeba si uvědomit, že tohle fórum opravdu žije. Např. já mám srovnání s nějakými jinými značkovými fóry a chtít srovnat např. jen množství příspěvků, to se nedá - a to vůbec nehovořím o rychlosti dobře míněných rad vedoucích k pomoci a mnohdy i vyřešení problému. To nám oprávněně mohou jiná auto-fóra závidět a i proto tu třeba zústavají a vracejí exoti mého typu. S tím ale souvisí i náročná a veskrze nevděčná práce, kterou na sebe vzali moderátoři. Jo - přiznám se, že na dobu, kdy se tak nelpělo na striktním dodržování pravidel taky rád vzpomenu, ale hned si taky uvědomím jaká v té době byla návštěvnost a i to, jak pak bylo těžké vysvětlit někomu, že TOHLE nemůže, když přesně TOHLE jinýmu včera večer prošlo (neber to osobně).
Tak abych to nějak uzavřel - přesunem do sekce inzerce jsi nebyl Ty ani Tvůj příspěvek dle mého nijak dehonestován a kdybys u toho nevyletěl jak Čertík Bertík z krabičky, nikdo by si na 90% ani ničeho nevšiml. Jak už jsem psal ráno - myslím, že by nejlepší a nejrozumnější bylo se o záležitosti dál nebavit, poučit se ze situace a příště se jen držet daných mantinelů

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...