Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

s Veru jsme si udelali cca 20 km projizdku 🚲 podel Labe. Potkali jsme cca 1986 lidi , na kolech, bruslich,pesky.Rousku/respik meli na sobe tak 4 😁 lidi uz maj v <-> .

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno

Dneska neděle byla. Takže dopoledne jen záchranná mise pro skorobráchu Pepu byl na posledních jízdách v AŠ a vzal si na cestu Sharana se kterým normálně jezdí jeho přítulka no a neuvědomil si že Sharan je kovářovo kobyla a že má problém s centrálním zamykáním takže si po jízdě s náklaďákem auto odemknul hodil klíče a doklady do auta a bouchnu s dveřma a ta jebka německá se zamkla. Tak jsem musel jet k němu domů vyzvednout druhej klíč a odvézt mu ho do Práglu. Včera jsme řešili punťu jeho tatíka celej den takže dnes jsem si dovolil udělat si neděli. 

Návštěvník
Odesláno

Tak dnes do levého ramene Pfizer, fronta byla jak na rohlíky. Šlo to naštěstí rychle. 

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

@MedvědOčkovací centrum Frýdek Místek. To, kvůli čemu jsem dostal přednost před ostatními už bys mi nezáviděl 😉

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

Rozumím, zdraví je vždycky nejdůležitější. 

Já byl dneska na kontrole u mýho srdcaře a dozvěděl jsem se, že zatím ještě žádný kódy nedostal - prý se ozve až bude vědět co a jak. 

Odesláno

dnes cesta za Krnov a jízda tam 2 hodiny, zpátky 3 🙈,:grr, kde tento stát bere tolik peněz, že si může dovolit rozdupat tolik úseků cest ?? normálně to jedu hodinu deset :roll

Odesláno
před 2 hodinami, Medvěd napsal:

Rozumím, zdraví je vždycky nejdůležitější. 

Já byl dneska na kontrole u mýho srdcaře a dozvěděl jsem se, že zatím ještě žádný kódy nedostal - prý se ozve až bude vědět co a jak. 

Snad ode dnes všichni co mají 55+se prý můžou registrovat

Návštěvník
Odesláno
před 33 minutami, Milan+ napsal:

Snad ode dnes všichni co mají 55+se prý můžou registrovat

Kéž by. Od středy teprve 65+

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...