Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Pokud to dnes udělal, tak v podstatě ve správné sekci je ;)

Odesláno (upraveno)

Právě jsme se vrátili ze Staroměstského náměstí.
Možná opravdu drtivá většina nepražských pražáků na Velikonoce opustila matičku měst stověžatou (viz. čtvrteční odpolední "zelená vlna" a zprávy o totálně zacpané D1), ale centrum Prahy bylo stran množství courajících se naprosto "na pohodu". Viděli jsme i mnoha kříži pokrytou dlažbu a musím přiznat, že to množství svíček a květin z tohoto prostoru fakt udělalo pietní místo, které má atmosféru. Mě se ten nápad jako takový líbí a líbí se mi i to, že po několika deštích bude zase Staromák Staromákem jak jsme ho znali (už aby tam zase byli turisti a ze všech koutů zněly všechny možné jazyky, tohle období "mrtva" je už moc dlouhý).

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Já u renolda musel se spojkou protože ho jinak nenastartuješ,když spojku nezmáčkneš je to jako když klíček otočíš do první polohy,rozsviteji se kontrolky a startér je hluchej

Odesláno

Z dnesni doby opatreni pro telatka coby ridice :)
Ale taky vzdy se se slapnutou spojkou a to na zadnem nasem aute nebyla jistena spinacem.

Jinak dnes jako kazdou nedeli a jine dny
Dokopal jsem se a dodelal takovej pokus o "slider" pro kameru s pohonem - je to z dnesniho pohledu jako jit na sjezdovku se strejma lyzema s vazanim "kandahar" ale zda se ze to bude zivota schopne.
Vcera se roznesla kura po zahrade 25 "pytlu" fuj kazdy prosel rukama trikrat :(
A v patek pribrzdil kolega s plosinou na multikare - to se dnes uz nevidi a omlati se kousek / 2m2 / dofoukle fasady - ofiko bych musel nejlepe 30dnu predem pozadat o vypujceni chodniku dotazat se na "policii" a jelikoz jsme v pamatkove zone ....
Vice psat nebudu pristi tyden jim donesu desatek "100Kc za vypujceni chodniku" a tim pro me akce s mestem skoncila :) Cela akce i s preparkovanim plosiny cca 35min.

Az v case budeme nahazovat tak uz nebudu ani nikam psat - smysl to nema.

Návštěvník
Odesláno
před 53 minutami, ozzy56 napsal:

Vaculík, Vaculík..., to je ten blbec co radí start bez spojky, že ??

Povidej, přeháněj ;)

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Dnes ráno jsem s děckama objel pomlázku a po obědě jsem lehnul pod auto. Filtry + olej. Příští sobotu, pokud bude hezky, tak vyměním nemrzku a umyju konečně auto :)

Jinač to HVTčko je fakt med, že by ani turbem neprotekl :D

Upraveno uživatelem Návštěvník
Guest Petr 3008
Odesláno

@pavelu96 nekup to za tu cenu 😆 , paráda :super

Já teda využil těch volných dnů i k nějaké práci, hlavní bod byl fl. pergoly. Přebroušení a nový nátěr. Ruce a záda necítím, každý rok je to po zimě horší a horší  🙃

IMG_20210405_161032.thumb.jpg.6b848ca878b389cf2c946e2de7888683.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...