Fruktis Odesláno 18. březen 2021 Odesláno 18. březen 2021 Dneska me opet vypekl kotel...hodinu a pul jsem mu domlouval, aby naskocil..a pořád remcal, ze nejde ventilator...pak v nem pri restartu zaskrundalo, zabublala voda...a to ma clovek vyhrano a na treti restart naskocil... Ale nejak se mi nezda, ze to dela ventilator, kdyz ten se proste toci...a normalne funguje...tak uvazuju jestli vymenim kotel...nebo zkusim ten ventilator...novej ventilator za sedum kapriku...tak jestli nebude vyhodnejsi novej kotel...aby se to pak nesypalo vsechno jedno po druhym... No a porad manzelka jezdi kolem toho póla a ne a ne se rozhodnou...tak jsem ji rekl ze na ni ocividne ceka @Vena garážmistr i ty stariku...i kdyz ted je to počasí zradne...slunicko hreje...ale vitr jeste pekne zebe... Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 18. březen 2021 Odesláno 18. březen 2021 @Péťa nejspíš ano, radil mi to i strejc, že by to mohlo dělat čidlo(a), bohužel on to už pár let nedělá a nechce se v tom vrtat ... zítra ho odstavím a zkusím je najít a očistit...jen vědět kde je hledat...zatím jede a topí...tak ať v noci nemrzneme...zajímavé je, že jsem odhalil kdy to nejspíš dělá...když se na termostatu na noc nastaví na 19,5 stupně.....tak to ráno nejede...i jsem se dočetl že u těhle kotlů rády odchází kondíky v řídícím panelu....tak kdo ví... ale sehnat na to technika....to je umění...jsou tu v okolí dva...jeden už s tím končí...a druhej tu už jednou byl...chtěl jsem po něm revizi....prý že se ozve....ale od tý doby nekomunikuje....přitom jestli v tom viděl něco blbě, tak by si to člověk i nechal opravit... takže tak... asi si nechám nacenit výměnu kotle od pár topenářů a co jsem koukal tak i dodavatel plynu nabízí nějaký kotel se sedmiletou zárukou... a zítra mi dorazí kontík na bordel.....takže vyhazovací víkend bordelu....tři mi odvezli loni na jaře....letos to vidím na jeden....no a budu tam jen v bordelu za 20 klacků Citovat
h4wk3y Odesláno 18. březen 2021 Odesláno 18. březen 2021 Tak vyměnit kondíky je to nejmenší - pokud je to tím známé, tak to za pokus stojí, bývá to pár korunová záležitost, kterou svede každý, kdo si hraje s elektronikou a moc na tom není co zkazit... často taky všemožný relátka jsou problém... Měnil taky už v několika kotlích a často pomohlo... Na větrák koukni, kolik z něj vede drátů (žil v kabelu) - když víc než dva, tak velmi pravděpodobně bude mít v sobě snímaní otáček a to může zlobit i když se točí.... Citovat
Fruktis Odesláno 18. březen 2021 Odesláno 18. březen 2021 No jsou tim zname u jine chyby...do ventasu prosim vede pet dratu...otazka je...jak poznat ze zlobi to snimani...a jsme zase u tech cidel... Zlaty kamna...dvoje dvirka...jednema se tam hazi drevo....druhejma se vytahuje popel... Citovat
Návštěvník Odesláno 19. březen 2021 Odesláno 19. březen 2021 (upraveno) Zkouška nového stativu. Když se dělá od rána a obouma rukama ...... IMG_4720.MOV Upraveno 19. březen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Klemoň Odesláno 19. březen 2021 Odesláno 19. březen 2021 Ahoj momentální myšlenka : jak se jmenovala postava "chodiče" ve filmu "Marečku, podejte mi pero !" ??? Mám na mysli toho , co musí chodit když odpovídá . . . potřebuji "pokřtít" kolegu !!! Pepito ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 19. březen 2021 Odesláno 19. březen 2021 (upraveno) Nejmenoval se Svátek ? Pracoval na odbytu... Upraveno 19. březen 2021 uživatelem pavelu96 Klemoň, Pepito, Havlicek.Lukas a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 19. březen 2021 Odesláno 19. březen 2021 (upraveno) @kirkiz budeš joutouber? Dneska jsem byl na pohovoru na psychologii u DPP prošel jsem bez problému. Pak jsem vyzvednul nějaký věci u kamaráda převezl jsem je k jinému kamarádovy a před chvilkou jsem dojel domů cestou jsem potkal asi 5 hlídek ani jedna jednu jsem nezajímal. Upraveno 19. březen 2021 uživatelem Vena garážmistr brixtr ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 19. březen 2021 Odesláno 19. březen 2021 před 1 hodinou, Klemoň napsal: Ahoj momentální myšlenka : jak se jmenovala postava "chodiče" ve filmu "Marečku, podejte mi pero !" ??? Mám na mysli toho , co musí chodit když odpovídá . . . potřebuji "pokřtít" kolegu !!! @pavelu96 Klemoň ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 19. březen 2021 Odesláno 19. březen 2021 @Pepito - to je moje prokletí - mám fotografickou paměť na jména Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 19. březen 2021 Odesláno 19. březen 2021 (upraveno) Dnes dopoledne hup sem - hup tam znovu do Hamrů u HavloBrodu (omluva Kirkizovi, ale zase nebyl čas). Celou cestu po D1 jsem poslouchal, jak je v okrese Havlíčkův Brod kalamitní situace, jak jsou silnice nesjízdné a kamiony ležej ve škarpách - ale naštěstí to bylo až někde kolem Ždírce, já měl cestu v pohodě. Po obědě jsme měli odvézt kola kamarádovi na přípravu na jaro, nicméně ještě než jsme zašli do sklepa pro nosič kámoš volal, ať ani nejezdíme, že se stal dalším číslem ve statistice COVID pozitivních. Tak jsem mu popřál co nejklidnější průběh a zůstali jsme doma. Upraveno 19. březen 2021 uživatelem Medvěd Citovat
Vena garážmistr Odesláno 19. březen 2021 Odesláno 19. březen 2021 Tak to se tak chystám že zaujmu polohu ležícího střelce a podívám se na další díl mého oblíbeného seriálu NCIS a zvoní telefon jedna z VIP zákaznic že má problém že je na černém mostě svým autem a že vybrala díru a že se po chvilce jízdy od toho kola ozýval strašný hluk a že se jí zdá že to kolo je nějaké uhlé oproti tomu druhému. Takže chvilku dohadování kde přesně je pak teda konstatování že raději dojedu to zkontrolovat aby nenastal nějaký větší problém. Takže z domácího jsem skočil do montérek do auta dohodil zvedák lampu rukavice a vyrazil jsem četníci sice na palpostech byli ale asi jim byla zima takže průjezd bez zastavení dojel sem na místo a říkám tak který kolo je nemocný a jak to bylo no zadní levé vzal jsem za něj a vypadá že nic hnutého není prohlídnul jsem to zevnitř tam taky vypadá vše v pořádku tak jsem pod auto založil zvedák zvednul jsem to kolo a zatočím s ním a jak se točilo tak takové plácání říkám si co to je a do vzorku chytla nějaké ocelové lanko nejspíš od brzdy z bicyklu a jak se točilo kolo tak to plácalo o podběh no jak jela rychleji tak to asi vydávalo hrozný zvuk. Takže jsem to vytrhnul ze vzorku zkusil zatočit znova a klid tak říkám sundám to ze zvedáku projedu to tady v ulici a uvidíme kontrolní projížďka bez problému tak říkám že je vše v pořádku a že to bude mít hoodně drahý mě kvůli takový věci vytáhnout v pátek večer od TV a ona no jsem zrzka přelitá na blondýnu no ale já fakt měla strach a já říkám hele radši takovejhle poplach než aby to kolo třeba fakt upadlo nebo tak něco. Ale je fakt že první moment když volala tak jsem si říkal TVL jak to dostaneš na dílnu jestli to fakt bude nepojízdný protože ona má povinko že musí bejt a asistenčka tam bude o ničem no naštěstí jsme to nemuseli řešit takže je to dobré. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 19. březen 2021 Odesláno 19. březen 2021 @Vena garážmistr Jsi borec, klobouk dolů. Takových lidí jako ty je dnes už poskrovnu. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 19. březen 2021 Odesláno 19. březen 2021 Nic světobornýho psal jsem že to je VIP zákaznice. Dcerka jednoho zákazníka která chtěla vloni na jaře koupit auto, sama si ho vybrala ode mě ho chtěla zkontrolovat no a tatík jí na to auto něco přidal s tím že servisovat to bude u mě čímž se stala VIP a o takové zákazníky musí člověk trochu pečovat. Agrafik, HonzaZ a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Návštěvník Odesláno 19. březen 2021 Odesláno 19. březen 2021 Ale houbelec, nic se nemusí. Kdybys řekl že nejsi doma a nemůžeš tak neudělá nic a má smůlu. Nebo bys prostě nezvedl telefon a hotovo. To je dnes takový standard. Citovat
Hafity Odesláno 20. březen 2021 Odesláno 20. březen 2021 před 10 hodinami, Vena garážmistr napsal: do vzorku chytla nějaké ocelové lanko nejspíš od brzdy z bicyklu Uplně jsem si vzpomněl, jak jsem zadním kolem u Škoda 110L lapnul u pangejtu volně ložený klubo jakéhosi vázacího drátu.... Ten drát byl hodně tenkej, měkkej a vorezlej.... Projel běhounem a vylezl bočnicí.... Dodnes nechápu, jak drát popsaných parametrů toto dokázal.... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. březen 2021 Odesláno 20. březen 2021 Já si pamatuju bejvalka se xsarou vymetla díru a najednou prázdná pneu tak volala kde stojí a abych dojel to kolo vyměnit. Dojel jsem vyměnil jsem kolo a to prázdný jsem vzal domů nikde jsem na něm neviděl poškození tak jsem si říkal no holt jako to vzalo tu hranu tak se odmačkla od ráfu a uteklo. Nafoukal jsem to dva dny to drželo nafouklé tak si říkám jo je to dobrý pak jsem kolo vrátil na auto a po dvou třech dnech bylo zase měkký tak dofouknout a to samé tak jsem to sundal a odvezl ke známému gumaři a říkám podívej se na to zul tu pneumatiku a uvnitř byl kus plechu o který se to asi prorazilo ale jak byla ta díra jen od to placatého tak to přes ní ucházelo jen pomalu no nakonec se musela vyhodit protože to bylo neopravitelný. To jsou holt kola ty s žijou kolikrát svým životem. Citovat
Lihous Odesláno 20. březen 2021 Odesláno 20. březen 2021 Pred chvilkou se rozpalil do bela. Sel jsem si aktivovat novou kartu do bankomatu. Mame Monetu a ... vlozim ji do mista prislusne patriciho Karta vyjede zpet ...?? Zasunu zpatky karta zustava a na obrazovce srotuje srotuje srotuje srotuje dlouhe vteriny stale srotuje az zadejte PIN Zadam pin a vyskoci na me suma kterou jsem vybral pred rokem - ze by ochrana vseho v zajmu bezpecnosti a osobnich dat ?? Potvrzuju 10tis jako drobne proc ne a hned na to jakou ze chci slevu obrazovka plna nejakych slev zadam 500 aniz bych cokoliv cetl a zase dalsi obrazovka a ze jako kam ji vybrat ...??? Vracim to zpet a chci jen proboha penize nic vic nez to k cemu je ten kram /bankomat/ urceny vybrat penize TECKA. Dalsi dlouhe vteriny az ..... vyjizdi karta drobaky vypis a muzu s klidem odejit A proc jsem to popsal ZEPTAM SE jiste i zde moudrejsich Proc se posledni dobou se ...davaji tyto veci ktere jsou naprosto zbytecne a jen "zvisuji mozny" utok zlodeju - uz vidim starsiho dedu jak bude tapat co ze to mam zmacknout a kdyz uz se proklika tak tam 100% zapomene kartu nebo hotovost ??? Citovat
Milan+ Odesláno 20. březen 2021 Odesláno 20. březen 2021 @Lihous Ty snad ty problémy vyhledáváš? V Monetě jsem za celou dobu co tam jsem neměl jediný problém. A jsem tam snad od založení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.