Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno

@MJSyticJak psali kolegové, vypnout se to asi dá.  Popravdě, já to ještě vůbec nezkoumal 😁.  Ale když už jsem si tady přečetl návod, tak na to mrknu.

Odesláno

@Petr 3008 taky jsem rozhrabal na pár místech krtince několikrát. Dva dny byl teď klid. Včera přijedu domů a přímo proti vjezdu dvě takový hromady jak kdybych tam vysypal velký květináč. Vypudit k sousedům je nemám kam. Leda, že by se vyhrabal nahoru pod cestou nebo přes potok. :D Ale za zkoušku by to stálo. :myslim

Návštěvník
Odesláno
před 11 minutami, ozzy56 napsal:

Promiňte, dnes již nemůžete přidávat žádné reakce.

tak jo, už nebudu klikat, vůbec :super

Tak brzy? :myslim Co budeš dělat zbytek dne? 🤣

Odesláno
před 20 hodinami, Petr 3008 napsal:

Mimo jiné dnes první testování v práci.  Negativní.

Super fraška a dle mého soudu naprostá zbytečnost v této podobě  -  samotestování, žádná kontrola, použitý test do koše, čárka do formuláře.  Akorát možná super byznys.  

No my jsme byli dnes taky na testování u cestářů.  Ráno na rozdílení byla taková napjatá atmosféra protože byl strach že by jsme spadli do karantény celé středisko.  Já osobně jsem měl strach ještě větší protože kolegové jakožto zaměstnanci by dostali marodné a ještě foršus 370 Kč za den. Ale já jakožto externista bych nedostal ani korunu z fakturace a ještě bych musel zavřít dílnu takže tam by byl výdělek taky nula. Naštěstí vše proběhlo tak že nikdo není pozitivní. Příští týden v úterý znova ale mě už se to týkat nebude protože mě končí ve středu smlouva. 

Odesláno

Dnesek celkem zase vyziva ....
Poranu posledni pokus na napravu ohledne prutoku vody k mycce .... Kohout sice funguje jde s nim otacet ale nezavira coz je prave u teto soucastky pomerne velky probelem :D

Tak ze se sla koupit jina a jelikoz jsem bohaty a muzu si kupovat levne veci tak volba padla na tuto Romo RVD 6002 W a pri montazi dalsi prekvapeni hadice na vodu snad o 20cm kratsi a koleno dole na druhou stranu ....
Podarilo se jeste odmontovat starou ze stare mycky - prodejce za ridicem ktery mycku odvazel zajel ...

Prvni zapojeni a pusteni - no nebude to zadne tiche zarizeni ale pozadvky to splnilo krom pomocneho spodniho oplach.ramene.
Kos na pribory to ma dole suplik nahore jsem uz demontoval zaruka plne 4roky cena pod 8tis a diky "absenci" jakekoliv izolace i pekne "topi" :)

Presel jsem i sadu 14baterek pro nase stado dronu - vice mene byly Ok
Dalkove ovladace jsou uz na tom hur s baterkama.

A hned zase drobne zklamani kupovalo se programovatelna dalkova spoust - no myslel jsem si ze kdyz koupime uni verzy s 8 koncema bude vyreseny problem pro Sony i Fujifilm no neni ...
Koncovka je jen na Sony ....
Pravda FijiFilm jde odmacknout na stativu spousti a celkem to funguje
Sony byla na toto uz citlivejsi i na dospelem stativu -
mam na mysli vecerni a nocni snimky.

Guest Petr 3008
Odesláno
před 29 minutami, Charlie 1 napsal:

Jestli se chceš zbavit krtka jednou provždy tak jediné tohle 😉 

To je dost dobrý, a asi funkční.  Nákup by ale doma určitě neprošel. 😄 Leda, že by to nakoupil Peugeot club a svým členům to za přijatelný peníz pronajímal. 😂😂  Co na to @Weri 605 ??  Asi ne, viď  😒

Odesláno
před 47 minutami, Vena garážmistr napsal:

No my jsme byli dnes taky na testování u cestářů.  Ráno na rozdílení byla taková napjatá atmosféra protože byl strach že by jsme spadli do karantény celé středisko. 

Víš, jak to je:

obrazek.png

Odesláno

Stačí někoho najít v okolí a za úplatu tě krtka zbaví... 😉

Já to vyzkoušené nemám, ale u máti  2 sousedi chataři a je to cca rok a mají pořád pokoj... U mě na pozemku je vespod jíl a tvrdá zem tady krtka nemám... 

Odesláno
Před hodinou, Petr 3008 napsal:

To je dost dobrý, a asi funkční.  Nákup by ale doma určitě neprošel. 😄 Leda, že by to nakoupil Peugeot club a svým členům to za přijatelný peníz pronajímal. 😂😂  Co na to @Weri 605 ??  Asi ne, viď  😒

Samotnou mě krtek neumím psát slušně... 😂 ale trochu drahý... 😅

Guest Petr 3008
Odesláno
před 57 minutami, ozzy56 napsal:

dnes jsem nechal přezout na letní pneu, takže já už mám jaro :super

:super:potlesk  Jasně vedeš ligu

Odesláno (upraveno)

Tak to gratulace 

Já ještě přezuto nemám, ale dnes dorazily do servisu nové papuče (7700 Kč změnilo majitele), přezout hodlám cca po velikonocích

Upraveno uživatelem Medvěd
Guest Petr 3008
Odesláno

Já měl cukání už minulý týden, zvítězila ale lenost. A až trochu pomine, jdu na to.

Odesláno
před 18 minutami, Medvěd napsal:

Tak to gratulace 

Já ještě přezuto nemám, ale dnes dorazily do servisu nové papuče (7700 Kč změnilo majitele), přezout hodlám cca po velikonocích

Proč jsi tam nehodil,ty co jsi tu nabízel?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...