Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Byl jsem takhle doma předloni 8 měsíců. Čtvrt roku jsem skákal jen mezi postelí, gaučem a koupelnou. A musím říct, že potom už to šlo, rehabilitace, na jaře procházky. Ani se mi potom už nechtělo do práce. :D

Teď jsem doma od úterý s mladým na hlídačence a musím říct, že dopoledne je taky dlouhý. :D Po obědě se jde spát a odpo už přijede Zůza. Za dopoledne posečeme louku, nahrabeme, balikujeme, nakládáme, hnojíme, oráme, sejeme. :D Dneska prší, tak máme prý v obýváku bláto. :D

Odesláno
před 10 hodinami, radim.1008 napsal:

Byl jsem takhle doma předloni 8 měsíců.

No já být doma 8 měsíců - tak už se nemusím ani vracet  😞

Odesláno

Tím spíš máš kvality, když jsi zůstal mezi těmi 8. Já jsem v jedné fabrice přes 28 let :D Také pamatuji dobu, kdy nás bylo 16, teď jsme 4 😮 Ale ubyla nám také spousta činností ;)

Odesláno
V 12. 9. 2020 at 21:05, brixtr napsal:

Dneska jsem konečně dodělal lavičku pro babičku, příště se zase nechám ukecat

když už jsem to udělal pro tu babičku, tak mi to nedalo a musel se udělat i stolek na balkon :D ale tím už končím

120262127_3505641682812696_4159141610555865890_n.jpg

Odesláno
před 19 minutami, Péťa napsal:

Tím spíš máš kvality, když jsi zůstal mezi těmi 8. 

Ono je to tím, že lidi odchází do důchodu a náhrady nejsou nebo se nehledají. Dokonce jsme tak daleko, že není ani topič a s kolegou se střídáme v sečení trávy po areálu. :rollNapsal bych tu víc, ale to nejde. Velký bratr slídí všude a už jednou se mi to odsud vrátilo. :papa:roll:bacha

Odesláno

Tak já se dávám dohromady po těch  pěti dvanáctkách v kuse za sebou. Osobně jsem si myslel že to bude horší asi by se dalo zvyknout na takový rytmus ale problém je že zkrátka je blbé nechat dílnu pět dní zavřenou tím spíš když to by to vyšlo na celí pracovní týden tenhle týden byli " naštěstí " jen dva zákazníci a nevadilo jim přijet až později odpoledne tak je odbavil skorobráška Pepa.  Takže po neděli musí proběhnout se šéfy rozhovor o změně systému směn.  Jako asi pro člověka kterej by to by měl práci a koníčky to bude dobrý systém 5 pracovních 2 volno 2 pracovní 5 volno 2 pracovní 2 volno. Protože co si budem v těch 5 volnejch dnech se dá podniknout dost věcí. Ale když chci skloubit tuhle práci s prací na dílně tak to není úplně to ono tady potřebuju dělat jako se dělá v hospodách klasický krátký dlouhý týden kdy vím bez velkého rozmýšlení který den budu mít  pracovní a který dílnový.  

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Charlie 1 napsal:

Péťa 28let u jedny firmy tak to smekam...

Já letos 27. U svý vlastní a nehodlám to měnit.:D

Mám živnost starou jako Česká republika a manželství. To teda byl rok ... 93 ....

Ještě tak mít 27 let "starou" starou ... ale vlastně co s ní, tu bych taky neměnil. Už ji mám vychovanou a jsem na ni zvyklej.

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

"Byt verny" fa neni az tak velky problem mame kolegu prez 40 roku a sam skromne prihodim 33  :myslim ale u me to je spis "pohodlnost" neco menit a ted pred duchodem  :mrk  to uz  skoro nestoji  za to....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...