Vena garážmistr Odesláno 10. květen 2020 Odesláno 10. květen 2020 (upraveno) @Scratchmyslím že se nevyhneš vožení minimálně dvou frakcí(velikostí). Já bych to nacpal nějakou 16-32 a na vrch bych dal tak sílu kostky +3-4 cm 4-8 štěrku samo každou frakci zhutnit to by mělo stačit pokud potom nebudeš jezdit tankem a hloubku bych možná udělal i kousek větší než psal @Péťa protože on po tom zas tolik jezdit nebude a navíc to má ze všech stran opřené do něčeho. A pokud toho bude víc tak bych to nechal dovézt velkým autem než to tahat za osobákem. Upraveno 10. květen 2020 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Péťa Odesláno 10. květen 2020 Odesláno 10. květen 2020 (upraveno) Véno, já to mám na tank. Opřené ze stran? Obrubáky snad jsou samozřejmost. Já čerpal nejvíc tady: https://www.stavebni-vzdelani.cz/polozeni-zamkove-dlazby/ Upraveno 10. květen 2020 uživatelem Péťa Citovat
ozzy56 Odesláno 10. květen 2020 Odesláno 10. květen 2020 já jen, že jak se podklad pod zámkovku ojebe, tak bude dvojí práce..., pro radnici není probém zaplatit předláždění dvakrát ročně (třeba u nás), ale doma se to blbě vysvětluje jo, vlastně u nás se i dálnice staví dvakrát kvůli podloží Péťa, Klemoň, Charlie 1 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Sawoy Odesláno 10. květen 2020 Odesláno 10. květen 2020 @ScratchZáleží na tom co máš pod tím. Pod přístřeškem na auto jsem měl tvrdej rostlej terén tak se pod zámkovku dávalo je cca 8 cm toho jemnýho černýho "prachu" - frakce 1-3 tipuju. Důkladně žábou a dlažba drží. Obrubníky samozřejmě. Jinak dnes příjemné zakončení víkendu ve znamení narozenin manželky ... jen takové "vyklusání" ... Péťa, vendelinek a pajik999 ohodnotil 3 Citovat
vendelinek Odesláno 10. květen 2020 Odesláno 10. květen 2020 (upraveno) Celý dopoledne jsem si hrál s instalací madýlek,po obědě dojel pro maminu a pak přemýšlel jak se přidelávaji ty nůžkový panty na vyklápěcí dvířka(na to aby jeden měl vysokou),jedny mám zkušebně nasazený,pokračovat budu zítra a až budou oboje usazený tak vyladit do roviny a nakonec na ně přijdou taky madýlka Tak už snad hotovo Upraveno 11. květen 2020 uživatelem vendelinek Péťa ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 11. květen 2020 Odesláno 11. květen 2020 Tak pánové dneska se naprosto bezostyšně budu chlubit, a to něčím, co jsem neudělal dnes, ale před patnácti ... no vlastně šestnácti lety. Jak jsem včera zmínil víkend ve znamení manželčiných narozenin (sobota širší rodina, včera pár známých) tak datem to připadá na dnešek. Ráno jsem vezl tatika k zubaři, pak nějaký pojížďky a když jsem se na poledne vrátil tak na stole ... viz níže. Vyrobily dvojčata a jsem pyšnej! Hafity, Vena garážmistr, Klemoň a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Medvěd Odesláno 11. květen 2020 Odesláno 11. květen 2020 Sawoy - zveřejňování některých fotek by mělo být trestné brixtr, vendelinek, MilanF1 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Sawoy Odesláno 11. květen 2020 Odesláno 11. květen 2020 Zažádám abych byl popraven ... dokud máme ten výjimečný stav. Pak už by to mohl být problém ... MilanF1 ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. květen 2020 Odesláno 11. květen 2020 před 18 hodinami, Sawoy napsal: @ScratchZáleží na tom co máš pod tím. Pod přístřeškem na auto jsem měl tvrdej rostlej terén tak se pod zámkovku dávalo je cca 8 cm toho jemnýho černýho "prachu" - frakce 1-3 tipuju. Důkladně žábou a dlažba drží. Obrubníky samozřejmě. Jinak dnes příjemné zakončení víkendu ve znamení narozenin manželky ... jen takové "vyklusání" ... udusana hlina, koleje vyjete cca 8 cm Citovat
pavelu96 Odesláno 11. květen 2020 Odesláno 11. květen 2020 Najdi jeden rozdíl... regius, radim.1008 a vendelinek ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. květen 2020 Odesláno 11. květen 2020 To vypadá moc pěkně, luxusní sezení pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 11. květen 2020 Odesláno 11. květen 2020 Svítí světlo Jj,máš to pěkný,sedačka je pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. květen 2020 Odesláno 11. květen 2020 na okne prybila jedna kytka pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 11. květen 2020 Odesláno 11. květen 2020 před 13 minutami, Havlicek.Lukas napsal: prybila Citovat
Sawoy Odesláno 11. květen 2020 Odesláno 11. květen 2020 (upraveno) No tak je asi přybitá a co má bejt? U tebe doma neznáte hřebýky? Upraveno 11. květen 2020 uživatelem Sawoy skypeja ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 11. květen 2020 Odesláno 11. květen 2020 Neznají, mají jen Mamuta Sawoy a skypeja ohodnotil 2 Citovat
Davidak79 Odesláno 11. květen 2020 Odesláno 11. květen 2020 @Sawoy jdi do háje od 1.1.2020 jsem neměl v hubě sladké , sežral bych to i s tím košíkem Citovat
Sawoy Odesláno 11. květen 2020 Odesláno 11. květen 2020 (upraveno) Nepudu. Máš si dávat předsevzetí až od druhýho pololetí. @pavelu96 Super ale bojím se že jsi vyhodil prachy z okna - do půl roku se bude celá rodina prát ... pokud teda tvrdě neurčíš kde je Krakonošovo ... Upraveno 11. květen 2020 uživatelem Sawoy Hafity, Péťa, Vena garážmistr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Hafity Odesláno 11. květen 2020 Odesláno 11. květen 2020 před 30 minutami, Sawoy napsal: hřebýky Kříženec kůň/skot pavelu96, Péťa a Sawoy ohodnotil 3 Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. květen 2020 Odesláno 11. květen 2020 v pravém okně zmizely papíry a jsou přesunuty do levého okna na plastový kufřík a v pravém okně se přerozestavěly tři květináče. Z levého okna se přesunul repráček na topení. Svítí světlo a lampa vrhá jiný stíny. Je tam navíc akuvrtačka a kobercový nožík. Na taburetu leží kladívko a nějaká veteš z montování skříní a asi sedačky. Jinak teda fakt už nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.