Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@Scratchmyslím že se nevyhneš vožení minimálně dvou frakcí(velikostí).  Já bych to nacpal nějakou 16-32 a na vrch bych dal tak sílu kostky +3-4 cm 4-8 štěrku samo každou frakci zhutnit to by mělo stačit pokud potom nebudeš jezdit tankem a hloubku bych možná udělal i kousek větší než psal @Péťa protože on po tom zas tolik jezdit nebude a navíc to má ze všech stran opřené do něčeho.  A pokud toho bude víc tak bych to nechal dovézt velkým autem než to tahat za osobákem. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

@ScratchZáleží na tom co máš pod tím. Pod přístřeškem na auto jsem měl tvrdej rostlej terén tak se pod zámkovku dávalo je cca 8 cm toho jemnýho černýho "prachu" - frakce 1-3 tipuju. Důkladně žábou a dlažba drží. Obrubníky samozřejmě.

Jinak dnes příjemné zakončení víkendu ve znamení narozenin manželky ... jen takové "vyklusání" ...

IMG-20200510-WA0000.jpg

Odesláno (upraveno)

Celý dopoledne jsem si hrál s instalací madýlek,po obědě dojel pro maminu a pak přemýšlel jak se přidelávaji ty nůžkový panty na vyklápěcí dvířka(na to aby jeden měl vysokou😀),jedny mám zkušebně nasazený,pokračovat budu zítra a až budou oboje usazený tak vyladit do roviny a nakonec na ně přijdou taky madýlka

Tak už snad hotovo

IMG20200511122850.jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Tak pánové dneska se naprosto bezostyšně budu chlubit, a to něčím, co jsem neudělal dnes, ale před patnácti ... no vlastně šestnácti lety. Jak jsem včera zmínil víkend ve znamení manželčiných narozenin (sobota širší rodina, včera pár známých) tak datem to připadá na dnešek. Ráno jsem vezl tatika k zubaři, pak nějaký pojížďky a když jsem se na poledne vrátil tak na stole ... viz níže. Vyrobily dvojčata a jsem pyšnej!

IMG_20200511_130857.jpg

IMG_20200511_125425.jpg

IMG_20200511_130302.jpg

Odesláno

Zažádám abych byl popraven ... dokud máme ten výjimečný stav. Pak už by to mohl být problém ...

Odesláno
před 18 hodinami, Sawoy napsal:

@ScratchZáleží na tom co máš pod tím. Pod přístřeškem na auto jsem měl tvrdej rostlej terén tak se pod zámkovku dávalo je cca 8 cm toho jemnýho černýho "prachu" - frakce 1-3 tipuju. Důkladně žábou a dlažba drží. Obrubníky samozřejmě.

Jinak dnes příjemné zakončení víkendu ve znamení narozenin manželky ... jen takové "vyklusání" ...

udusana hlina, koleje vyjete cca 8 cm

IMG_20200510_114415.jpg

Odesláno (upraveno)

No tak je asi přybitá a co má bejt?😂 U tebe doma neznáte hřebýky?

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno (upraveno)

Nepudu. Máš si dávat předsevzetí až od druhýho pololetí.

@pavelu96 Super ale bojím se že jsi vyhodil prachy z okna - do půl roku se bude celá rodina prát ... pokud teda tvrdě neurčíš kde je Krakonošovo ... 

IMG_20200511_155624.jpg

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

v pravém okně zmizely papíry a jsou přesunuty do levého okna na plastový kufřík a v pravém okně se přerozestavěly tři květináče. Z levého okna se přesunul repráček na topení. Svítí světlo a lampa vrhá jiný stíny. Je tam navíc akuvrtačka a kobercový nožík. Na taburetu leží kladívko a nějaká veteš z montování skříní a asi sedačky. Jinak teda fakt už nevim :D :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...