Klemoň Odesláno 24. duben 2020 Odesláno 24. duben 2020 Mám něco podobného (kulaté těleso) , ale tu studenou bílou tedy nepoužívám . Spíš využívám na večer stmívání A před tím jsem měl něco podobného z Lidlu a tam byl uprostřed dokonce Bluetooth repro třeba na signál z mobilu pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 24. duben 2020 Odesláno 24. duben 2020 před 2 hodinami, pavelu96 napsal: jak to mění barvy Copak barvy, ale koukám, že to mění i tvar Péťa, Klemoň, Havlicek.Lukas a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. duben 2020 Odesláno 24. duben 2020 Dneska jsme meli den bezpecnosti prace Citovat
Sawoy Odesláno 24. duben 2020 Odesláno 24. duben 2020 (upraveno) @HafityTzv. U.F.M.L.O. Unidentified Format Multicolor Lightning Object. Upraveno 24. duben 2020 uživatelem Sawoy pavelu96 a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 24. duben 2020 Odesláno 24. duben 2020 Účes dikobraza před Covidem a po . . . . Milan+ a regius ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 24. duben 2020 Odesláno 24. duben 2020 Já bych to nazval spíš úsměv než účes dikobraza. Citovat
Klemoň Odesláno 24. duben 2020 Odesláno 24. duben 2020 Jo tak to máš pravdu ! Já vypadám blbě i normálně , ale na fotkách je to už extra třída Citovat
Guest minimaxa Odesláno 25. duben 2020 Odesláno 25. duben 2020 Že my to dycky děláme když je zima Citovat
Ferry Odesláno 25. duben 2020 Odesláno 25. duben 2020 Tak jsem se tenhle vikend rozjel na rodnou vysocinu, abych pripravil 106tku s mesic propadlou STK na kontrolu. Zacal jsem serizenim rucni brdy, ke ktere uz byly minule vyhrady a na kterou jsem se pak samozrejme vyflaknul No po sundani bubnu me cekalo prekvapeni od neznameho automechanika, ktery kdysi (jeste nez jsem se zacal hrabat v autech)delal pri repasi zadni napravy i komplet zadni brzdy. Vymackany samostav v hodnote 250kc pri celkove cene zakazky asi 16tis, vyresil misto vymeny za novy kus privarenim COckem k novym paknam - supr Takze objednavam komplet predmontovanou sadu od Bosche a brzdy odkladam na pozdeji. Dnes jsem se tedy pustil alespon do kontroly a serizeni vule ventilu, kterou nejspis nikdo nikdy nedelal, vsechny ventily mely tak o pet setin do plusu, po serizeni se mi subjektivne zda klidnejsi a tissi chod motoru a zivejsi odezva na plyn, uvidim, az to pak postavim zpet na kola a projedu a hlavne jak budou vypadat emise. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. duben 2020 Odesláno 25. duben 2020 Tak s tim samostavem mam stejnou skusenost Citovat
Fruktis Odesláno 25. duben 2020 Odesláno 25. duben 2020 Dnes jsem pripevnil skrinku pod umyvadlo...a umyvadlo...baterii a novy sifon.... Jako zase jsem si potvrdil ze co instalater to kobyla doma bosa... cest vyjimkam...puvodni umyvadlo nemelo prepad nenapojeny na odpad...skrinka pod tim podle toho vypadala... Uklizena garaz...konecne se tam da vystoupit...a nemusim auto posledni dva metry tlačit pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. duben 2020 Odesláno 25. duben 2020 pred 10 minutama sem zjistil ze mi byl dorucen balicek z Aliexpres teda on byl dorucen uz 7 dubna teda oni se snazily ho dorucit 7 dubna ulozili ho na Parcel shop - jen nikdo nevi na kterej ulozni doba je 7 dni zadny email - zadna SMS - zadny telefonat balicek je malej sel by strcit do schranky Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. duben 2020 Odesláno 25. duben 2020 Včera jsme s tatíkem začali vyrábět schody pro ségru k mobilheimu. Dnes jsme dokončili svařování takže zbývá nátěr,dopasovat nášlapy a schody usadit k " boudě". Myslím že pokud bude dobrá konstelace tak ve středu nebo ve čtvrtek by to mohlo být hotové, protože dneska bylo tak jak bylo tak jsem vystrčil 807 ven z garáže a od rána jsme tam byli zalezlí s tatíkem a dodělávali jsme to ještě po obědě. A díky tomu že byl v garáži za poslední měsíc docela frmol tak jsem sem rozhodnul že zítra proběhnou rajony. Citovat
Medvěd Odesláno 26. duben 2020 Odesláno 26. duben 2020 Včera jsme podnikli překvapivě celkem hezkou procházku naučnou stezkou z Vysočan přes Prosek, Střížkov a Podviní zpět do Vysočan. Asi 10 km trasa vede od Vysočanské radnice několika parky (asi nejvíc překvapil park Přátelství u Ládví) a přes neotřelou vyhlídku Emy Destinové s výhledem na Prahu, jak jí Karel Plicka neznal. Závěr v parku Podviní nás už tolik nepřekvapil, páč jsme tam byli už několikrát. Tušíte, kde na této trase můžete vidět nejstarší dlažbu v Praze? Dnes jsme ráno vyrazili no Nového Města pod Smrkem pro stůl. Děkuji Pavlovi - stůl je opravdu super. No a abychom nejeli takovou dálku jen tak, udělali jsme si aspoň krátkou procházku po Frýdlantu. Teď se přestavuje Pavlův pokojík a řešíme, co s jeho dětským stolkem Pepito, Péťa, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Lihous Odesláno 26. duben 2020 Odesláno 26. duben 2020 Vcera jsem komplet prehral "fimware" v dronu a dalkovem ovladani - jeho chovani uz bylo i kde nebylo siroko daleko nikoho trosku o nicem - proste se mu nechtelo pristavat! Zacal jsem natirat podlahu v garazi tak ze pomalu ale snad jiste a snad to zase vydrzi jako ted cca 5roku ... Odpoledne jsem vyzkousel dron v praxi - neni to stejne jako ten co spadl ale na pristani byl Ok a misto tez drzel v ramci toho co dokaze system - nicmene havarovany byl o min 30% lepsi na citlivost - ale mel novejsi desku s elektronikou Ceho jsem si vsiml v obchodech a byl jsem zase za exota je nepouzivani rukavic uz ani u peciva tak ze jsem byl v krame az na dalsi asi dva zakazniky s rukavicema ... ALE vsichni si vsuce placaji "desinfekci" tady me prijde ze cim vic tim lepe - ale ne jen v potravinach tam to jeste chapu ale ve stavebninach v Pc kramu proste vsude - nechci byt spatnym prorokem ale jeste tak mesic dva a bude na toto tema hodne veselo - a pritom SMUTNO co dokaze udelat "osveta" se stadem - a pritom si "umejt ruce" kaslat kejchat " do kapesniku" nebo alespon si zakrejt usta - bylo od naseho mladi bezna cinnost ?? Nebo se pletu ....?? Pekny vecer .... Citovat
pavelu96 Odesláno 26. duben 2020 Odesláno 26. duben 2020 Jsem rád, že stůl bude dál sloužit Jinak včera proběhlo velké stěhování. Díky švárovi a dvoum kamarádům bylo za 5 hodin s půlhodinovou pauzou na jídlo, komplet vše převezeno. Vešlo se na dva náklaďáky a jednu 5008. I když už se vlastně párkrát jelo s nějakými drobnostmi. Obývák a pokojík vypadá stylově... Pro @Fruktis koukám, že děláme podobné věci... Před Po instalaci nového umyvadla se skříňkou plus zrcadlové skříňky radim.1008, skypeja a Fruktis ohodnotil 3 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. duben 2020 Odesláno 26. duben 2020 dnes denni - utrpene nesnasim denni smeny hlavne ted v dobe coronavirove a na konci mesice skoro nikdo nejezdil - nastesti sem vypadnul z prace driv - jako co tam tvrdnot zbytecne ale : manzelka zjistila ze ji pri poloze AUTO na pacce v noci problikavaji svetla / palubka / kontrolky me se to povedlo jen jednou - ale na diag zadna zavada nebyla pak to 2 dny neudelalo - a vcera zase - blikaji mi svetla !!! dnes sem to asi 20 minut zkousel jak senzor tak packy a neprojevilo se to - ale na googlu sem narazil na to ze by to mohl delat senzor na okne doprcic premyslim jetli sehnat senzor nebo to na diag proste vypnout - senzor na svetla preziju a senzor steracu je na presdrzku Citovat
Milan+ Odesláno 27. duben 2020 Odesláno 27. duben 2020 Tak všechny, tedy 4 balkony a vchod ve folii, natřeno zábradlí a teď likvidace schodiště. Ve čtvrtek bude nové že žuly. Tohle bylo terasou, přežilo přes 30 let. radim.1008 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. duben 2020 Odesláno 27. duben 2020 Dorazily nove botky jako dodatek ke svatku a detem jsem doma postavil novou trampolinu. Stara tramposka byla v patek odvezena na chalupu . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.