Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám něco podobného (kulaté těleso) , ale tu studenou bílou tedy nepoužívám . Spíš využívám na večer stmívání :papa         A před tím jsem měl něco podobného z Lidlu a tam byl uprostřed dokonce Bluetooth repro třeba na signál z mobilu :mrk

Odesláno

Tak jsem se tenhle vikend rozjel na rodnou vysocinu, abych pripravil 106tku s mesic propadlou STK na kontrolu.

Zacal jsem serizenim rucni brdy, ke ktere uz byly minule vyhrady a na kterou jsem se pak samozrejme vyflaknul :) No po sundani bubnu me cekalo prekvapeni od neznameho automechanika, ktery kdysi (jeste nez jsem se zacal hrabat v autech)delal pri repasi zadni napravy i komplet zadni brzdy. Vymackany samostav v hodnote 250kc pri celkove cene zakazky asi 16tis, vyresil misto vymeny za novy kus privarenim COckem k novym paknam - supr 👍 Takze objednavam komplet predmontovanou sadu od Bosche a brzdy odkladam na pozdeji.

Dnes jsem se tedy pustil alespon do kontroly a serizeni vule ventilu, kterou nejspis nikdo nikdy nedelal, vsechny ventily mely tak o pet setin do plusu, po serizeni se mi subjektivne zda klidnejsi a tissi chod motoru a zivejsi odezva na plyn, uvidim, az to pak postavim zpet na kola a projedu a hlavne jak budou vypadat emise.

IMG-20200424-WA0011.jpeg

Odesláno

Dnes jsem pripevnil skrinku pod umyvadlo...a umyvadlo...baterii a novy sifon....

Jako zase jsem si potvrdil ze co instalater to kobyla doma bosa...😂 cest vyjimkam...puvodni umyvadlo nemelo prepad nenapojeny na odpad...skrinka pod tim podle toho vypadala...😂

Uklizena garaz...konecne se tam da vystoupit...a nemusim auto posledni dva metry tlačit 😋

Odesláno

pred 10 minutama sem zjistil ze mi byl dorucen balicek z Aliexpres
teda on byl dorucen uz 7 dubna
teda oni se snazily ho dorucit 7 dubna
ulozili ho na Parcel shop - jen nikdo nevi na kterej :bacha
ulozni doba je 7 dni

zadny email - zadna SMS - zadny telefonat
balicek je malej sel by strcit do schranky

Odesláno

Včera jsme s tatíkem začali vyrábět schody pro ségru k mobilheimu. Dnes jsme dokončili svařování takže zbývá nátěr,dopasovat nášlapy a schody usadit k " boudě". Myslím že pokud bude dobrá konstelace tak ve středu nebo ve čtvrtek by to mohlo být hotové, protože dneska bylo tak jak bylo tak jsem vystrčil 807 ven z garáže a od rána jsme tam byli zalezlí s tatíkem a dodělávali jsme to ještě po obědě. A díky tomu že byl v garáži za poslední měsíc docela frmol tak jsem sem rozhodnul že zítra proběhnou rajony.

Odesláno

Včera jsme podnikli překvapivě celkem hezkou procházku naučnou stezkou z Vysočan přes Prosek, Střížkov a Podviní zpět do Vysočan. Asi 10 km trasa vede od Vysočanské radnice několika parky (asi nejvíc překvapil park Přátelství u Ládví) a přes neotřelou vyhlídku Emy Destinové s výhledem na Prahu, jak jí Karel Plicka neznal. Závěr v parku Podviní nás už tolik nepřekvapil, páč jsme tam byli už několikrát.
Tušíte, kde na této trase můžete vidět nejstarší dlažbu v Praze?
Dnes jsme ráno vyrazili no Nového Města pod Smrkem pro stůl. Děkuji Pavlovi - stůl je opravdu super. No a abychom nejeli takovou dálku jen tak, udělali jsme si aspoň krátkou procházku po Frýdlantu. Teď se přestavuje Pavlův pokojík a řešíme, co s jeho dětským stolkem

Odesláno

Vcera jsem komplet prehral "fimware" v dronu a dalkovem ovladani - jeho chovani uz bylo i kde nebylo siroko daleko nikoho trosku o nicem - proste se mu nechtelo pristavat!

Zacal jsem natirat podlahu v garazi tak ze pomalu ale snad jiste a snad to zase vydrzi jako ted cca 5roku ...

Odpoledne jsem vyzkousel dron v praxi - neni to stejne jako ten co spadl ale na pristani byl Ok a misto tez drzel v ramci toho co dokaze system - nicmene havarovany byl o min 30% lepsi na citlivost - ale mel novejsi desku s elektronikou :(

Ceho jsem si vsiml v obchodech a byl jsem zase za exota je nepouzivani rukavic uz ani u peciva tak ze jsem byl v krame az na dalsi asi dva zakazniky s rukavicema ...
ALE vsichni si vsuce placaji "desinfekci" tady me prijde ze cim vic tim lepe - ale ne jen v potravinach tam to jeste chapu ale ve stavebninach v Pc kramu proste vsude - nechci byt spatnym prorokem ale jeste tak mesic dva a bude na toto tema

hodne veselo - a pritom SMUTNO co dokaze udelat "osveta" se stadem - a pritom si "umejt ruce" kaslat kejchat " do kapesniku" nebo alespon si zakrejt usta - bylo od naseho mladi bezna cinnost ??

Nebo se pletu ....??

Pekny vecer ....

Odesláno

Jsem rád, že stůl bude dál sloužit :papa

Jinak včera proběhlo velké stěhování. Díky švárovi a dvoum kamarádům bylo za 5 hodin s půlhodinovou pauzou na jídlo, komplet vše převezeno. Vešlo se na dva náklaďáky a jednu 5008. I když už se vlastně párkrát jelo s nějakými drobnostmi. 🙃 Obývák a pokojík vypadá stylově...:roll

20200426_144253.thumb.jpg.e3a085b3825fec620a2c996ab73cc144.jpg

20200425_150927.thumb.jpg.5133ef6320f4cc3e05505e687f3b758d.jpg

Pro @Fruktis koukám, že děláme podobné věci...😂

Před :blicismajlik

20200403_170432.thumb.jpg.a5a58f1b311c4b59d42b6adef3ca3180.jpg

Po instalaci nového umyvadla se skříňkou plus zrcadlové skříňky :super

20200426_204142.thumb.jpg.6e94b7c9c8ff20b02497d65e5c6841cf.jpg

Odesláno

dnes denni - utrpene
nesnasim denni smeny 😕 hlavne ted v dobe coronavirove a na konci mesice

skoro nikdo nejezdil - nastesti sem vypadnul z prace driv - jako co tam tvrdnot zbytecne :P

ale : manzelka zjistila ze ji pri poloze AUTO na pacce v noci problikavaji svetla / palubka / kontrolky
me se to povedlo jen jednou - ale na diag zadna zavada nebyla
pak to 2 dny neudelalo - a vcera zase - blikaji mi svetla !!!

dnes sem to asi 20 minut zkousel jak senzor tak packy a neprojevilo se to - ale na googlu sem narazil na to ze by to mohl delat senzor na okne
doprcic premyslim jetli sehnat senzor nebo to na diag proste vypnout - senzor na svetla preziju a senzor steracu je na presdrzku

Guest Scratch
Odesláno

Dorazily nove botky jako dodatek ke svatku a detem jsem doma postavil novou trampolinu. Stara tramposka byla v patek odvezena na chalupu 😃

IMG_20200427_165422.jpg

IMG_20200427_171318.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...