Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 2 hodinami, Lihous napsal:

ale "sakra" dejte nam jako postizenym neco co FUNGUJE ja si to rad zaplatim

@Lihous

Mám nějaký ubrousek od @elton - nevím, jestli i na roušku, ale jinak funguje suprově. Zkus ho kontaktovat. Poté, co jsem ho vyzkoušel, jsem je koupil celé rodině. Levné nejsou ;)

Chtěl jsem Ti ho vyfotit, ale mám jen ubrousek v pytlíku bez označení :(

Odesláno

já jen info k WC kuličkám--už dva dny krtek nevyrobil žádný krtinec 🤣, buď mu je zima, bo tu furt mrzne, nebo čichá ty kuličky 😂, že by opustil zahradu nevěřím

Odesláno
před 36 minutami, ozzy56 napsal:

já jen info k WC kuličkám

Čuchá kuličky a pak se válí sjetej v chodbičkách. Na krtiny nemá kdy.

Odesláno

A já byl na 9 hodinu u doktora. Udělala 2 x šmik, šmik , něco si dala stranou na histologii a 18.4 jdu na vyndavání stehů.  A při odchodu dva moudré pokyny - jeden lepší jak druhý :

1.  Tak týden na to nesmí přijít voda ( Hmm jsem zvědavý jak toho docílím - se nebudu mýt? )   2.  Jo a neohýbat se , jen mírně pokrčit v kolenou a zbytek se doohnout   ( Hmm jak si obuji boty atd . . . )  No a teď kde ty stehy mám :  Jedno šití mám na levé zadeli , tak 10 cm pod úrovní pásku a to druhé nad páskem (Chtěl jsem říci na levé ledvině, ale to je blbost)  Chápu že to je na blbém místě , kde se to při ohnutí asi hodně napíná ale tvl. ohýbat se nesmím a namočit to také ne  ???    :myslim    A pak že u doktora není sranda  😂

Odesláno

Bez mytí vydržíš (horší to bude s okolím) a budeš chodit v kroksech. Už je skoro teplo a stejně se v době korony nemáš nikde courat.

Odesláno (upraveno)

No však také sestra (zdravotní) říkala :  Ona vám s tím "kdyžtak"  pomůže manželka . . .  😀

Jasně , jako že já se budu sprchovat a Kůstka mi bude držet na ledvinách igelit ???   Jo to bude fungovat asi tak jako igelitový sáček navlečený na sádře - stejně bylo uvnitř mokro . . .

Akorát mi nějak uniká , proč nemůže cáknout voda na nové ( třeba den staré ) stehy ???   :myslim 

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

Tak vidíš :roll

Jako dneska se dají sehnat flastry co lepí tak že se pod ně voda nedostane ... Ale jen po obvodu ... Na to šití néé.

Voda na to nemá přijít asi prtž aby kůže nezměkla a stehy nelezly ven predczasně. Když jsem měl rozfikanou kostrč tak po vyndání stehů bylo doporučeno jizvu masírovat vlažnou sprchou 

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno (upraveno)

Dnes si hraju na stehovaka...

Dokonce jsem se vesel do vrat a to i bez kamery...az na ten balkon...ten jsem si neuhlídal a lehce,ale lehce to o nej opřel 

Ale jinak je to linej prozranej mezek😂

IMG-20200401-WA0000.jpeg.445dfa20ef98328bc19f653b213737ee.jpeg

Upraveno uživatelem MJSytic
úprava fotky
Odesláno
před 15 minutami, Fruktis napsal:

az na ten balkon...ten jsem si neuhlídal a lehce,ale lehce to o nej opřel 

To je tak, když čumíš na prdel auta a hlídáš si zeď.   Já byl takhle v dobách, kdy jsem se volantem živil, nakládat z vagonů.  A tak mě k němu naváděli , hezky jsem nacouval až na dveře vagonu. OK . . .  Auto naloženo , kouknu do zrcátek popojedu dopředu, zavřou mi v zadu vrata, zabouchají, (náklaďák , ne dodávka) a já se ještě jednou rozhlédnu a vyrazím. Točím pravou podél nádražní budovy . . .  a najednou rachot , zvuk borceného plechu. Zastavím, čumím do zrcátek znovu - nikde nic nevidím .  Tak si říkám, to jsem asi nebyl já. Vmáčku jedničku a rozjezd no, ale hned se ten zvuk ozval znovu. Brzda a jdu ven.  No a cca 1,5 - 2 metry už si to moc nepamatuji ,ale díra jako kráva - rozpáraný bok nahoře pod okrajem od čouhajícího přístřešku . . . V garáži jsem dostal "medaili"  :roker

Odesláno
před 8 hodinami, Sawoy napsal:

Voda na to nemá přijít asi prtž aby kůže nezměkla a stehy nelezly ven predczasně.

Ano máš pravdu - potvrzeno zdravotním personálem . . .  :papa

Odesláno (upraveno)
před 8 hodinami, Klemoň napsal:

To je tak, když čumíš na prdel auta a hlídáš si zeď.   Já byl takhle v dobách, kdy jsem se volantem živil, nakládat z vagonů.  A tak mě k němu naváděli , hezky jsem nacouval až na dveře vagonu. OK . . .  Auto naloženo , kouknu do zrcátek popojedu dopředu, zavřou mi v zadu vrata, zabouchají, (náklaďák , ne dodávka) a já se ještě jednou rozhlédnu a vyrazím. Točím pravou podél nádražní budovy . . .  a najednou rachot , zvuk borceného plechu. Zastavím, čumím do zrcátek znovu - nikde nic nevidím .  Tak si říkám, to jsem asi nebyl já. Vmáčku jedničku a rozjezd no, ale hned se ten zvuk ozval znovu. Brzda a jdu ven.  No a cca 1,5 - 2 metry už si to moc nepamatuji ,ale díra jako kráva - rozpáraný bok nahoře pod okrajem od čouhajícího přístřešku . . . V garáži jsem dostal "medaili"  :roker

Když jsem jezdil v ACTIVĚ, vyprávělo se tam o borcoj, co na prvním samostatném rozvozu dostal závoz i do OC HARFA. Borec vůbec netušil, že "zásobování" se jezdí zezadu a rozhodl se s Transitem zajet do pozemek pod OCčko. Když se šprajcnul střechou, tak z auta vyletěl jak cukrář a nechal ho stát jak byl, plnej zboží i s klíčkama ve spínačce. Garážmistři si pak tahali krátkou sirku, kdo pro auto pojede a borec skončil ve zkušebce. 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Odstehovany dve auta veci...sam si nalozil,sam si odvezl,sam si vylozil...360 km v tom rachatu mi pro vcerejsek staci...dneska budu mit asi tu samou davku...doufam ze posledni...ale teda hydraulicky celo je dobra vec...a dneska jsem si malem zboural sloupek...

Jinak teda pred koncem cesty jsem uz voci drzel jen silou vule...a rozhodoval jsem se ze to asi deset kilometru pred cilem zapichnu na krajnici a dam si dvacet....

Uz se tesim az zase presednu do 307 ...to bude nezvykly ticho....a forda nechci videt pekne dlouho 😂

Upraveno uživatelem Fruktis

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...