Klemoň Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 (upraveno) před 4 hodinami, *nohafuc* napsal: To ještě neviděli vozejčkáře s rouškou? No já myslím, že je to tou ošklivou bradavicí pod pyskem Upraveno 22. březen 2020 uživatelem Klemoň Citovat
Klemoň Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 před 1 hodinou, ozzy56 napsal: jenže panasonic to určitě vymyslel za méně času než já No nevím , ještě jsem nenarazil na LCD/LED TV, která by neměla AUTO loading , tedy automatické ladění Pošli mi jen ze zvědavosti model , který si ladil . . . Citovat
MJSytic Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 @ozzy56 Ty mi tak hezky nahráváš Auta to maj špatně řešený, teď už i TV... Jestli ona nebude chyba jinde Promiň, mně to zkrátka nedalo Citovat
Šalda Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 (upraveno) Včera jsem s kamarádem položil takový 2 krásný stromy, pod jedním z nich schovaná 508 ta pochopitelně potom odjela o pěknej kus dál oba dva cca 55-60 let a cca 31 metrů. Na fotce už jen to co zbylo na katr, zbytek bude na topení. Upraveno 22. březen 2020 uživatelem Šalda Charlie 1 a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. březen 2020 Odesláno 22. březen 2020 před 47 minutami, MJSytic napsal: @ozzy56 Ty mi tak hezky nahráváš Auta to maj špatně řešený, teď už i TV... Jestli ona nebude chyba jinde Promiň, mně to zkrátka nedalo dyť píšu, že vina je na mé straně jinak telka automatické ladění má, jen mi nešly zatřídit kanály--takže jasná vina panasonicu Klemoň, Milan+ a MJSytic ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 23. březen 2020 Odesláno 23. březen 2020 Tak já jsem So+Ne jakože odpočíval protože v Pá ségra přijela rovnou ze šichty takže Pepíno si užíval mamky a já jsem tím pádem byl nepotřebným do Ne cca 15 hod. kdy ségra odfrčela domů. Takže od dnešního rána ho budu mít opět za prdelí celý dny. Jako je fakt že je to tady s ním veselejší jen se trochu děsím toho co jsem o víkendu zaslechl že školy by se k provozu měli vrátit až od nového školního roku protože pokud to tak bude tak takhle budou fungovat i školky. Dovolenou u moře ségra odpískala se slovy mám zaplacenou zálohu litr tak to mě nepo..re když mi to nevrátí ale raději budeme tady u dědy s babičkou než se pak horko těžko vracet od někud když by se to opětovně mělo podělat. Čímž bylo rozhodnuto o délce Pepínovo pobytu u dědy s babičkou na víc jak 5 měsíců. A to bude pro nás všechny záhul. No spíš pro staroušky protože já jsem rozhodnut s ohledem na stávající situaci že vydržím do konce dubna a od 1.5 se vrátím někam na HPP protože na dílně je práce tak na jedno dopoledne v týdnu a i kdyby vyšly ty různý sliby že 3 měsíce odklad splátek hypotéky a 6 měsíců zastavené odvody na soc. pojištění tak to mi vyřeší jen současnou dobu kdy se nechci cpát nikam tím spíš na BUS abych domu nepřitáhnul ku.vavirus. A nepředpokládám že až se jak říkají rozvolní ty opatření že se lidi pohrnou protože spousta z nich bude řešit peníze stejně jako já nebo ještě víc a navíc courání někam k moři autem to je téměř jistý že bude letos tabu takže ani nebudou mít potřebu nějakých preventivních kontrol auta protože nikam daleko nepojedou a pokud se jim auto pokazí tady tak ho někam na dílnu vždycky k odstranění toho nejnutnějšího dostanou. Citovat
Fruktis Odesláno 23. březen 2020 Odesláno 23. březen 2020 (upraveno) Tak pozor pri tom odkladani splatek na poplatek... Jinak co jsem slysel, ne kazdemu to bude odlozeno...vetsinou tam musi byt dosavadni bezproblemove splácení... Ja jinak mohutne finisuju...vyhodil jsem dva bambiliony hrnku a sklenicek co nikdo nikdy nevidel venku ze skrine...rozmontoval regaly... Jeste udat sedacku...kdo by si ji chtěl odvezt tak viz inzerce... A pak uz jen par drobnosti pobalit...pristavit skrinak....nalozit a presunout na severo zapado zapad.. Nejvetsi problem bude lednice...do vetsiny dodavek se nevejde... Vezt ji na lezato se asi nemuze co? Upraveno 23. březen 2020 uživatelem Fruktis Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 23. březen 2020 Odesláno 23. březen 2020 Lednice je lepší na stojato, ale pokud není vyhnutí, tak by pak měla aspoň 24 hodin stát. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. březen 2020 Odesláno 23. březen 2020 Bylo mi receno technikem ze nove lednice na lezaka nevadi a muzou se klidne hned zapnout Delalo se to kvuli oleji v kompresoru ktery u novych je resej jinym systemem Citovat
Vena garážmistr Odesláno 23. březen 2020 Odesláno 23. březen 2020 @Fruktis však jsem to dal jen jakože příklad ten odklad splátek. Uvidím jak moc by bylo složité tu žádost dokladovat a jak by se banka tvářila co se týče poplatků atd. Jako bezproblémový průběh splácení dosud mám. Ono i když by mi to nevyšlo s tím odkladem tak to dokážu ustát ale na nějakou dobu bych nemusel řešit to že mi vyschnul druhý příjem který jsem měl z autobusu. Protože letos to zatím na autobusu bylo velmi neslavné díky tomu že z jízdních řádů se udělal trhací kalendář a je konec třetího měsíce a já za celou dobu odjezdil dohromady 15 šichet kdy okolo 10 šichet jsem jezdil za normálních okolností každý měsíc a v kombinaci s dílnou to dosud vycházelo. Citovat
brixtr Odesláno 23. březen 2020 Odesláno 23. březen 2020 před 3 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: Delalo se to kvuli oleji v kompresoru ktery u novych je resej jinym systemem Zrovna v Úterý mi přivezli novou lednici. Kvůli karanténě mi jí hodili jen ke dveřím tak jsem si jí rozbaloval a zapojoval sám, a dokonce jsem si četl i návod, kde bylo psáno že lednice před zapojením má zůstat 4 hodiny aby stekl olej v kompresoru Citovat
Fruktis Odesláno 23. březen 2020 Odesláno 23. březen 2020 @Vena garážmistr vim..ja to jen upresnil...ze ne vsechno se tvari tak privetive...samozrejme zalezi klient od klienta a banka od banky. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 23. březen 2020 Odesláno 23. březen 2020 (upraveno) mě kdysi lednice přestala chladit a když jsem se od servisáka dozvěděl kolik by stála oprava tak říkám no to snad raději koupím novou a servisák mi poradil že by mohlo pomoct ji otočit vzůru nohama na hodinu dvě a pak ji nechat stát 24 hodin že ten olej v kompresoru se jako srovná a pak to vydrží fungovat dál třeba rok dva nebo týden ale že to je takový poslední pokus v podstatě jak zkusit lednici resuscitovat že někdy to vydrží fungovat kolik let někdy jen týden ale lepší než ji hned odepsat. . Fakt je že komukoliv jsem vezl lednici tak vždy na stojáka ale když ji položíš na bok a pak jí necháš stát aspoň těch 24 hod. tak by to nemělo vadit. Ale počítej s tím ale že stěhování těmhle velkým spotřebičům neprospívá tak nějak celkově takže všechno ( lednice, pračka apod.) i když nejsou tak zasloužilé tak spousta lidí tvrdí že do roka po stěhování tyhle věci začali nějakým způsobem zlobit. Upraveno 23. březen 2020 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Fruktis Odesláno 23. březen 2020 Odesláno 23. březen 2020 (upraveno) No ja ji budu mit spis jako zalozni uz...takze si odpocine...prioritne ji chci stehovat na stojaka...ale jde o to jestli mi vyjde pujcovna a bude dodavka se skrini... A je to tahle Tahle Upraveno 23. březen 2020 uživatelem Fruktis Citovat
Klemoň Odesláno 23. březen 2020 Odesláno 23. březen 2020 před 6 hodinami, Fruktis napsal: Jeste udat sedacku...kdo by si ji chtěl odvezt tak viz inzerce... TVL škoda, že je tak velká. Zrovna čučím na webu po nové v podobné barvě, ale jen trojsedák s prodlouženkou + křeslo + taburet. Ten roh už je moc Citovat
Péťa Odesláno 23. březen 2020 Odesláno 23. březen 2020 @Fruktis Normálně ji uvaž na stojáka na vlek za auto. Bosh jsou super lednice, škoda ji trápit. Já bych ji naležato nevezl! Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 23. březen 2020 Odesláno 23. březen 2020 (upraveno) @Péťa jo pokladat se mi jinnechce...dodavka se snad sezene...kdyžtak se nabidl @Klemoň s výhodnou nabídkou @Klemoň jen doplnim ze potahy byly celou dobu pod dekou...krome jedny operky,tam neter neco placla...ale myslim ze to půjde vycistit, tak je potah rekl bych skoro novy... Upraveno 23. březen 2020 uživatelem Fruktis Doplneni Citovat
PaKr Odesláno 23. březen 2020 Odesláno 23. březen 2020 @Fruktis jestli myslíš dodávkou se skříní něco takového, tak to by mohlo vyjít, ale proti klasické dodávce dáváš věci vejš, ale zase máš k dispozici krásný pravidelný kvádr, kde můžeš skládat věci a nemáš hluché místa jako normální dodávce, která je všechno, jen ne pravoúhlá. jinak pokud je to možné, tak se vyhýbám tomu, abych měl na vozíku věci, které nemuseli přežít cestu díky tomu, že vozík na hrbech většinou spíš skáče než pruží a to i kdybych to měl mít sebelíp přivázaný, tak to přece nevezu proto, aby se to cestou rozbilo Citovat
Fruktis Odesláno 23. březen 2020 Odesláno 23. březen 2020 @PaKr Jo neco takoveho jsem predne myslel... Citovat
Sawoy Odesláno 23. březen 2020 Odesláno 23. březen 2020 @Klemoň Podívej se sem. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.