Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak dnes jsem udělal poslední výlet za hranice všedních dní do polska pro podlahu...🇵🇱😷:papa

Kuchyň musím pořešit u nás, protože nevím kdy bych si jí mohl vyzvednout. :myslim

20200314_102046.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

Taky sem dneska byl honem nakupovat materiál, ještě že v Deku jsou otevřený pro podnikatele, jinak bych měl smůlu, ale bylo tam vidět že tam je nával jak prase, to sem tam ještě nikdy neviděl. 

Odesláno (upraveno)

@Havlicek.Lukas zkus stavebniny v hornbachu maji eshop a eshopy by mely fungovat...jen si to holt nevyberes sam..ale pripravi ti to...

U nas se taky maka...i kdyz teda mam vyhodu ze nemusim z baraku do prace...

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno

JJ i u nas se "stale dela" no snad delat bude protoze polaku je pomerne hodne a pokud zavrou hranice tak jak "avizovala" polska strana bude "problem
ale nedivim se i nasim klukum ze maji obavu.

Nic mene vaznost situace doklada i u nas "prakticky" klid v ulicich ....

Odesláno
před 1 hodinou, mmartinkovic napsal:

Aj u nas sa maká, aby ste mohli s radosťou chodiť na záchod, vás SHP Group.....

obchody jsou vybrakované, takže výrobků SHP Group asi nebude třeba... 🤣

Odesláno
před 2 hodinami, ozzy56 napsal:

obchody jsou vybrakované ....

IMG_20200314_212258.jpg

Odesláno
před 4 hodinami, Lihous napsal:

pokud zavrou hranice tak jak "avizovala" polska

@Lihous Dnes jsem průjezd hranicí vyzkoušel (mají být zavřené až v noci mezi nedělí a pondělkem). Poláci tam mají zátarasy, cestou z PL k nám je provoz stažený k Shellce a tou cestou souběžnou s hlaví, obráceně mají zátarasy na úrovni první budovy, stála tam auta se zapnutými majáky, ale jak mají vedený provoz jsem si nestihl všimnout. Zítra odpoledne tam možná pojedu natočit nějaké záběry z dronu, uvidím dle situace. Ale protože k uzavření hranice nastane až v noci, tak spíš ne, předpokládám, že bude tma :D Uvidíme, co v pondělí... Baterky mám nabité :D

Odesláno

Včera ráno jsem se vrátil z odtahovky.  Dopoledne jsem byl s Pepčou a jedním známým na akci rozebrání a odvoz zahradního domku. Pepča je tak trochu vetešník a poslední dobou se zhlédl v zahradních domcích a altánech. Takže před čtrnácti dny jsme byli pro altán a včera pro domek. Po obědě byla menší oslava protože Pepíno a máti měli v týdnu narozeniny nečekaně se tu objevil brácha který měl být v práci ale protože on i jeho drahá pracují v hospodě tak se jim najednou vyskytlo volno přivezli v PETkách nějaké pivo že to měli v sudu aby se to nezkazilo a nějaký materiál co měli v kuchyni aby to tatík zkrmil aby to nevyhodili. No a navečer jsem se snažil zjistit jak to opravdu je a zatím pokud se nic nezmění tak je to teda pro mě likvidace. Dílna musí zůstat zavřená, a to se blíží přezouvací sezóna, na autobusech se jezdí podle hodně ořezaných prázdninových jízdních řádů takže si vystačí s kmenovýma šoférama a na odtahovce má lidí taky momentálně dost protože omezil ježdění mimo CZ respektive chlapy ven nechtějí jezdit a ven posílá brigádníky ale já ven jezdit taky nechci. 

Odesláno

@Péťa No Nachod zustava otevreny ale k nam jezdi z PL i od "Kralik" a tam uz vcera prislo info ze je prechod zavreny stejne jako Zdobnice a Olesnice - a muze si jen "blazen" myslet ze ti kluci ac jsou naprosti pohodari
budou jezdit do Nachoda a v aute sedet tam azpatky rekneme dasi 2 mozna 3hod. - nereknu den dva ale toto muze a snad nebude muze trvat klidne 3nedele :(

Navic jim tam taky zavreli skoly coz jsou opatreni v pohode ale problem kdo bude hlidat deti stejny problem jako u nas pro nase lidi - tim jsem odpovedel vsem - a sam bychto asi udelal stejne .....

Dnes zaciname nocni tak to bude skutecne zajimave.

S dronem bych "neprovokoval" 😂 vcera bylo nadherne ale taky jsem odolal a uz od konce rijna jsem neletal ;) 
Na tyto veci se me max zamlouva DJI MINI sice to dokaze jen 2K ale na druhou stranu malicke pri padu ne nejak drahe a kvalita ... dostatecna s tim stejne nejak "vysoko" letat nejde.
Tak ze rozliseni do postprodukce v Hd Full dostatecne ....
Jen jsem nenasel nekoho kdo to proda za rozumne penize a kdyz uz tak je hned fuc  :papa

Odesláno

@Vena garážmistr Servisy bude dnes odpoledne řešit vláda. Myslím že ty bez showroomu a podobných prostor kde se může na delší dobu sejít víc lidí by mohli nechat v provozu. Ty to máš podobně jako hospoda s okýnkem na výdej jídla přes ulici - jsi "servis s take away". Držím palce ať to dopadne.

Odesláno

Moc tomu nevěřím na stránkách min. průmyslu jsem našel něco o tom že jsou ochotný povolit provoz v servisech pro náklaďáky aby se zachovalo zásobování.  A výš jak všechno si lidi zese.ou samy. Kdyby lidi ty opatření respektovaly od začátku tak by přístup autorit k rozšiřování dalších opatření byl možná trochu jiný a hlavně by je nemusely přijímat takhle narychlo a měli by čas o tom trochu přemýšlet. Jako já to vím že se mi tu nepotká víc než dva zákazníci najednou. Ale oni  (autority) zkrátka nechtějí aby lidi měli možnost se někde potkat. Říkám že to respektuju protože v tomhle případě jde hlavně o to aby jsme se toho ku.vaviru zbavili co nejrychleji a dalo se najet na normální běžnej provoz i když se obávám že to je jen zbožné přání a že ta opatření budou trvat dlouho a potom ten rozjezd bude hodně zdlouhavej. Obávám se že letošní sezona je z velké části mrtvá. Protože na to aby lidi cestovali někam do Jugošky nebo tak na to to nevypadá takže takový to mistře potřebuju zkontrolovat auto jedeme na dovolenou to nebude protože pokud lidi pojedou na dovču tak tady po ČR a na to si nebudou nechávat kontrolovat auta a další skupina zákazníků zkrátka bude řešit na autech jen to co bude hořet ale nějaké preventivní opravy nebo montáže doplňků apod. řešit nebudou protože na to nebudou mít finance.  Samozřejmě oproti jiným mám tu výhodu že nemusím platit nájem že jsem ve svým a dá se říct že ani na dílně nebo vercajku žádnej dluh nemám.  No uvidím ale ono to bude asi stejně jedno protože i když bych mohl mít otevřeno tak se lidi asi nepohrnou z výše uvedených důvodů.

Odesláno

No v pátek mi končí STK tak jestli je zavřou tak lidi co jsou na autech závislý a nejezdí jim MHD nevím co budou dělat.....hlavně že trafiky jsou otevřeny.. .

Jedná perla v pátek jsme měli funus,pak smuteční hostina v hospodě,trochu se to protáhlo a  v 20.30 nás přijela legitimovat PČR na udání...perfektní doba....v hospodě jsme byla jen rodina...nikdo cizí...bylo nás do 25

...

Odesláno

@Lihous Létání s dronem nech na mě ;)

A k těm zaměstnancům z Polska, zatím platí:

Citovat
O půlnoci z neděle na pondělí začne platit zákaz vstupu všem cizincům na území České republiky, kromě výjimek – tedy cizinců s trvalým nebo přechodným pobytem nad 90 dnů.

Jestli to je pro Tebe důležité vědět, večer Ti zavolám, jak to bude přesně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...