Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes stojím na semaforu první a čekám na zelenou, za mnou holčina ve fabii hledí do telefonu, světlo bliklo, rozjíždím se a mrknu do zrcátka--slečna taky jede, ale furt čumí do mobilu 😯, převodovka řadí dvojku a pipina stále hledí do telefonu a jede dva metry za mnou :grr--holka, co má řidičák odhadem měsíc, dva :(

v poslední době mám dojem, že lidi zešíleli, minulý týden v rodině bouračka, protože jedna paní spěchala, telefonovala a nedívala se před sebe, škoda podle odhadce cca 100 tisíc, auto bude opravené nejdříve za měsíc, v neděli mi nedal přednost protijedoucí, co odbočoval vlevo, zastavili jsme deset čísel od sebe...,asi začnu jezdit MHD

Odesláno

Už dlouho (roky) jezdím tak , že počítám s tím že mi nikdo nedá přednost a při dojíždění kolony si nechávám místo min 5 metrů abych měl kam poskočit . . .  A tak bych mohl psát dál . . . . . . . . .

Odesláno

Jo. Asi tak že ze z pozornosti jde 1% na vlastní ovládání auta, 19% na okolí jako značky a semafory a zbytek na chodce, cyklisty a ostatní s tím že koukám kdy mi kdo může vlízt/spadnout pod auto, nedat přednost a vylítnout do protisměru - pořád mít únikovou cestu protože škarpa stojí a nepohybuje se proti mně. Zatím nejhorší byly prošlápnutý brzdový trubky když mi to předjížděný kolař ulomil pár metrů před čumákem doleva.

Odesláno
před 36 minutami, ozzy56 napsal:

dnes stojím na semaforu první a čekám na zelenou, za mnou holčina ve fabii hledí do telefonu, světlo bliklo, rozjíždím se a mrknu do zrcátka--slečna taky jede, ale furt čumí do mobilu 😯, převodovka řadí dvojku a pipina stále hledí do telefonu a jede dva metry za mnou :grr--holka, co má řidičák odhadem měsíc, dva :(

v poslední době mám dojem, že lidi zešíleli, minulý týden v rodině bouračka, protože jedna paní spěchala, telefonovala a nedívala se před sebe, škoda podle odhadce cca 100 tisíc, auto bude opravené nejdříve za měsíc, v neděli mi nedal přednost protijedoucí, co odbočoval vlevo, zastavili jsme deset čísel od sebe...,asi začnu jezdit MHD

Ted mi u prechodu pro chodce zastavila bila Ochcafka borec ani neblikal pro zataceni tak na nej koukam a on taky na mobilu... presli jsme on se zacal rozjizdet a porad cumel dolu do mobilu... 👿

Odesláno

Já už do autoškoly nejdu, doufám, že nikdy, dneska jsem obdržel prodloužení veteránského atestu na R11 do 12/2019 (je to důležité kvůli pojištění), ukončil veškeré jmenovité systémové práce v práci, takže od pátku můžu na dovolenou až do konce roku a po nocích te´d každý den dodělávám obklady stěn na WC č. 2 doma, abych do vánoc skončil. Jak mi utekl od rozdělané práce ten zedník, nezbylo mi nic jiného, než se do toho pustit sám. Poprvé v životě, ale tak nějak - jde to, pomalu, dře to lehce, ale zvládnu to. Ovšem integrály, markovského přechodové modely nebo obalové křivky jsou mi přece jen bližší.

Odesláno

Včera a dneska jsme byl jezdit  moje oblíbená 202 alias tour de sámoška. Protože to začíná u Alberta druhá zastávka je taky u Alberta asi čtvrtá u Penny pak další u Lidlu pak je chvilku klid a nakonec vrchol globus Čakovice. Navíc po cestě PN Bohnice a důchoďák asi dvě nebo tři základky  jo a jedna konečná je Poliklinika Mazurská takže si dovedete představit skladbu cestujících. Ráno mraky harantů do školy pak maminy s kočárama a miminama na kontrolu na polikliniku a celej den průběžně "dorostenky" s holema nebo taškama na kolečkách který obráží všechny ty sámošky po cestě okolo poledního "dorostenci " který zůstali samy nebo jim báby nevaří s trojkombinacema do důchoďáku na oběd a pro večeři. Včera jsem měl Crosweje kterej jezdíval jen třístovky a je to tzv. Low Entry takže to je nízkopodlažní od předu k prostředním dveřím od prostředních dveří  je podlaha klasicky jako v busu takže jsou tam tři schody a v posledních dveří jsou schody čtyři a poslední dveře jsou nejužší ty dvoje zbývající jsou naopak širší než bývají na vozech který jezdí město a navíc se otvírají podél karoserie ven takže ty " dorostenky " neví jak do toho lézt páč tam není zábradlí po kterým by s těma narvanejma taškama šplhali. Takže každá zastávka zdržení než nalezli a vylezli včera celou šichtu 5-8 minut opožděně oproti jízdnímu řádu. Dneska klasický City bus pro změnu ale pořadí které mají oblíbené vozíčkáři takže jsem dnes asi 8x vyklápěl plošinu aby mohli do nebo z busu. Takže toho za ty dva dny mám jak švestek. Navíc dneska to bylo dost konfliktní asi dvakrát jsem se dohadoval kvůli vozejčkáři a dvakrát s matkama s kočárkama který nedokážou pochopit že bus není nafukovací a že když mi předpisy dovolují vézt 1+1 nebo 0+2 ( vozík +kočárek)tak všechno navíc je moje riziko a že ne pokaždé mám náladu takové riziko podstoupit nebo že ne pokaždé je v tom voze prostor abych vzal víc i přes to riziko.  Navíc s některým vozíkem se tam prostě vejde jen jeden kočárek tím spíš když je to klasický kočárek s korbou. 

Odesláno (upraveno)

Včerejšek a dnešek byl docela nabitý, včera ráno mi odpadla dodávka na stěhování tak jsem musel řešit vozejk. Opravdu radši vyhořet než se stěhovat :D 

jedna speciální fotka pro @Scratche 😂

02A97129-E767-4F02-A468-9162E68FC25B.jpeg

F15C959A-6210-4670-B67E-3E2AED230429.jpeg

Upraveno uživatelem brixtr
Odesláno (upraveno)

dnes jsem byl dát krev a zahajuji dovolenou až do 6. ledna:roker a ještě tu mám jednu fotku z práce, prostě nešlo nevyfotit:D 

IMG_20191211_015108.jpg

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno (upraveno)

Pažout508

Asi 9let + - , přesně to netuším. Jako já chápu, že se to tak kdysi dělalo ale když už se měnily všechny jističe tak tam mohl dotyčný dát o jeden jistič navíc než vložit do svorky dva dráty naráz a každý o jiném průměru, těch 60,- + - za další jistič není likvidační částka na úkor užitnosti. Ale každý svého štěstí strůjce že.

Upraveno uživatelem Tony Stark
Odesláno

tak to OK je podstatné:)co to je, na tom už tak nezáleží;)

Já jsem to nechtěl fotit celé, ať to nekazí další čísla, jenom prozradím,že to je CNC ohýbačka klima trubek

Odesláno
před 34 minutami, pavelu96 napsal:

A taky přidám jednu z práce a kdo ví co znamená, vyhrává zelený puntík.

Je to v lajně ("opak" lejna), neboli v lati.... :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...