Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@Péťa To me samozrejme napadlo "ale" jedouci auto vs. vyjizdejici hlidka = celkem malej uspech - navic co kdyz byl v poradku " a jen si hral" ....?
Ja vim ze je to siroke a bezedne tema ale pak se to muze zvrhnout ze hlidky budou nahanet nahlasene ridice :(

Vesel se nejak tak na svou pulku ale chovani na prvni pohled pripominalo v zatacce ridice s dlouhou soupravou ale mimo na rovnem useku rovne nejel a nad Vrchovinama pred lesem hodne divoce dobrzdoval za autem ktere pomerne svizne dojel.
Rikam nechci senzaci ale jen nejaky navod "jak" - na ceste jsem kazdy den ale cas od casu podkam nejake "individuum" ... a ac svatousek nejsem rad se vratim zivej domu.

A doplnim celkove jsem za nim jel cca 7min??Kde klidne napisu 2-3min me zaujalo stale stejne chovani tedy rekneme ve Vrchovinach ....
Nechce se me verit ze mame v tomto koute kraje na kazdem rohu hlidku v aute .... a v protismeru by se nemela a si stejne kde otocit ....?? /Mysleno od Nachoda /
Ale praci techto slozek neznam treba se pletu a byl bych prekvapen rychlosti zasahu ...

A aby se nejak tak videlo oc tu slo davam hodne rozmazane video ;)

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

jednou jsem volal 158  na jednoho,který měl za dodávkou vozík na malých kolech a valil po dálnici tak 150, takže vozík za ním lítal jak hadr ve větru. Jinak takhle nebezpečně jedoucí jsem zatím nepotkal (nebo si to možná nepamatuji), takže nedovedu říct, ale asi bych možná volal taky.

Jinak dnes jsem nechal u rodičů 406 s fouknutým těsněním pod hlavou..... a to jsem to v pátek bral od mechanika po výměně excentrů......

Odesláno

Včera Bouzov, dnes Lednice. Perly. A tohle byl vpodvečer jediný způsob jak projet od Vyškova na Prahu.

Screenshot_2019-08-13-18-55-37-042_cz.seznam.mapy.png

Odesláno

Tím že zavoláš nic nezkazíš. Vím že " venku " je to asi trochu jiné než tady v těsném okolí Prahy které je prošpikováno kamerami různých institucí takže tady asi není takoví problém pro operačního si toho výtečníka najít na kamerách a " pohlídat ho " než se k němu dostane první hlídka. Ale i tak si myslím že když zavoláš a popíšeš situaci tak na operačních střediscích sedí natolik zkušení příslušníci že s tou informací naloží nejlépe jak to dokážou.  Já jsem dnes ráno cestou do práce volal taky po silnici si to štrádovala asi desítka jakýchsi lidí, ani jeden na sobě neměl ani kousek reflexního hadru šli skoro prostředkem silnice sic po správné straně ale zaregistroval jsem je vcelku na poslední chvíli. Tak jsem vytočil 158 a popsal situaci a ještě jak jsem telefonoval tak bylo v pozadí slyšet jak operační vyvolává nejbližší hlídku aby to jeli prověřit. 

Jednou to bylo někdy jak vrcholila ta " migrační krize" a policajti a všichni trénovali jak budou hlídat hranice apod. jsem jel do práce a najednou proti mě po dálnici šel chlap a za ním další byli asi 3 ráno říkám si to je vo prů.er tak jsem vytočil 158 a říkám hele jsem cca 6 km D11 do Prahy a tady jdou  nějaký lidi odstavným pruhem proti mě můžete sem někoho poslat aby je někdo zbytečně nesejmul jo posílám a děkuju. No pustil jsem to z hlavy a druhej den bylo asi 11 dopoledne a telefon skryté číslo když nečekám že by mi měl volat někdo kdo může volat ze skrytého takto nezvedám za deset minut znova ale číslo začínající tuším 9 tak si říkám co to je no ale zvednul jsem to a na druhém konci tady pprap. xx z dálničního oddělení Sadská pane Houba včera jste volal ráno že jste na dálnici potkal chodce a já jo to jsem volal a on no kolegové to jeli prověřit a těch lidí tam bylo v příkopu asi 6 a že je tam vyhodil z kamionu chvilku před tím než jste volal nemáte v autě kameru a já no kameru mám ale jestli na tom bude něco vidět čert ví ona po tmě není žádná hitparáda. Tak jsme se domluvili že na mě počká na pumpě na dálnici a že se mrkne na ten záznam a pak se domluvíme co dál no na kameře nebylo vidět nic tak kromě jednoho podpisu na nějaký lejstro o tom že jsem podal vysvětlení či co nechtěl nic. 

Odesláno (upraveno)
před 22 minutami, Sawoy napsal:

Včera Bouzov, dnes Lednice. Perly. A tohle byl vpodvečer jediný způsob jak projet od Vyškova na Prahu.

Před chvílí jsme se vrátili z Lednice, byli jsme tam jen tak na kukačku okolo zámku, na pískové sochy a na zmrzlinu s dětmi, třeba jsme o sebe někde zakopli a nevime o tom :D

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
před 2 hodinami, radim.1008 napsal:

nic moc jako, u vás bych bydlet nechtěl. :P

Maso je v mrazáku , sýry a uzeniny v pravé půlce. To neřeš. :roker    Důležité je , že já jsem v té lednici častěji než vy všichni dohromady v té Lednici :D

Odesláno

Uz minuly tyden jsem se pustil do renovace detskyho kola z druhy ruky pro meho starsiho synka. Po prebrouseni odreneho stareho laku, striknuti do plnice, jsem ram hodil do modre metly, blatniky do zlute pastelove a zbytek komponent do cerne leskle :) Mezi schnutim jednotlivych vrstev a ve volnem case po vecerech rozebrani predniho naboje a zadniho torpeda, vycisteni, namazani a ted uz budem spolu skladat vsechno zpatky :)

kolaz.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...