brixtr Odesláno 10. květen 2019 Odesláno 10. květen 2019 Na to ze jdu dneska zase na nocni tal jsem moc neodpocival, nejdriv návštěva u zubare, pak návštěva u praktického lékaře. Následně mi zaplakala peněženka, prisli snubní prstýnky. Hodinka odpočinku a konecne dorazil technik na zapojeni internetu a TV po stehovani. Jelikoz zitra chci(čti musim) montovat auto tak snad dorazim po nocni co nejdriv do postele Charlie 1, vendelinek, radim.1008 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. květen 2019 Odesláno 10. květen 2019 Včera jsem dopolčo trochu lenošil měl jsem nějaké papírové resty tak jsem je dodělával pak jsem byl po nákupech a pak už jsem nic nedělal. Dneska jsme s tatíkem dali další díl seriálu dostavba dílny. Máme hotovou jednu stěnu úplně, druhou bez jednoho dílu a třetí máme načatou. Zítra pokud bude tatík mít pracovní náladu tak bude pokračování jo a v mezi čase jsem stihnul vyzvednout balík od DPD. Ale trochu mě sejřilo počasí po obědě se zatáhlo a třikrát jsem pakoval vercajk protože začalo pršet ale nakonec jsme to dorazili tak jak bylo v plánu a i jsem stihnul ty desky zvrchu zakrýt aby do toho nepršelo. Jo a celej den jsem měl za prdelí toho malího uličníka včera byl s našima na výletě u tetky a jak ráno prohlásil přece nepudu na jeden do školky sem si vzal dovolenou. brixtr ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. květen 2019 Odesláno 10. květen 2019 plan na letosni koupaci sezonu splnen - koupena piskova filtrace (ta mensi) + solarni ohrev - pyramida je to sice rok stare ale plne funkci za cenu slusnou az vynikajici a odpolko mi pri prejezdu jedne prazske diry opet prasklo pero (cca 1 rok stare) - presunuti nakladu ze zadku dopredu za kabinu a pomala 2 hodinova cesta domu s kolem zarazenym v podbehu dlouho se zadne auto nepokazilo tak nejake muselo nastesti mame nahradni vuz funkce nebude ovlivnena Citovat
Davidak79 Odesláno 10. květen 2019 Odesláno 10. květen 2019 Tak po fotbale , byla šiška 1:5 ale očakávání bylo že dostaneme desítku Citovat
Péťa Odesláno 10. květen 2019 Odesláno 10. květen 2019 před 3 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: solarni ohrev - pyramida Lukáši, nechci Ti kazit radost, ale ta pyramida je k ničemu I když asi lepší než nic. Já ji měl jednu sezonu u malého bazénu a nijak jsem její účinnost nepociťoval. Citovat
Sawoy Odesláno 10. květen 2019 Odesláno 10. květen 2019 Dnes mj. kultura: Pygmalion na Vinohradech, teď jsem dorazil domů. Praha překvapivě slušně průjezdná i kolem 18 hodiny tam, zpátky super. Hafity ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 10. květen 2019 Odesláno 10. květen 2019 Jak jsem už avizoval, 307 si vyžádala nějakou tu péči. Takže včera komplet brzdy - kotouče/desky a vzadu i třmeny. A dnes menší renovace světel. Pravému stačilo rozleštění zvenku, ale levé muselo komplet. Snad bude táta spokojený radim.1008, regius, trucker1245 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
vendelinek Odesláno 10. květen 2019 Odesláno 10. květen 2019 Jako nový,jsem zvedavej,jak dlouho takhle vydrží Citovat
Lihous Odesláno 10. květen 2019 Odesláno 10. květen 2019 Zitra si udelame jen tak vyjizdku od nas prez Prahu do Plzne a zpatky na Decin a prez M.Boleslav zase zpatky domu .... Trosku provetrat auticko a predevsim vycistit hlavu .... Citovat
Pažout508 Odesláno 10. květen 2019 Odesláno 10. květen 2019 @Lihous to budeš poblíž. Co takhle nějaká 10ti minutová zastávka někde na benzince? Citovat
Péťa Odesláno 10. květen 2019 Odesláno 10. květen 2019 Ty tomu životnímu prostředí dáváš zabrat Citovat
Lihous Odesláno 10. květen 2019 Odesláno 10. květen 2019 Asi neni problem ale netusim jak a v ktreou dobu se "priblizim" .... Jj zivotni prostredi to je jako co ? Tentokrat pojedu skutecne v klidu - asi - tedy - mozna Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. květen 2019 Odesláno 11. květen 2019 @Péťa holky jsou schopne vlist do bazenu kdyz ho napoustim studnicni vodou takze ta pyramida bude jen takovy zpestreni Péťa ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 11. květen 2019 Odesláno 11. květen 2019 Toz jak jsem vcera avizoval dnes se stalo .... Dopoledne Plzen a koupe sice havarovaneho ale zcela funkcniho dronu stejneho jako uz mame tak ze dobry kup. Min mame dalsi velke ovladani a spoustu ND. A pak mini sraz s kolegama tady z klubu prijemna chvilka odpocinku No a pak jsem se zastavil na hrbitove u tety v Decine - takovej malej dluh nic mene pro me v rovine moralni vyresen - okolo vse bude chvilku vrit a snad az opadnou emoce najdem vzajemne cas a vse v klidu se probere. VSUDE JE NECO - NO Péťa a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. květen 2019 Odesláno 11. květen 2019 Od rána jsem měl zase toho prďolu za zadkem. S programem to dopadlo tak jak jsem předpokládal tatík to včera přetáh a dnes ho bolelo prej snad všechno. Takže jsem se vrhnul na tu Standovo Alhambru namontoval jsem mu tam tažné zařízení přehodil jsem mu kola jak si poručil a k večeru se tady zastavil Pepča druhej skorobráška kterej je zběhlejší v elektrice a pomohl mi s instalací denního svícení což se zprvu jevilo jako jednoduché nakonec teda jsme se sekli na tom že jsme v motorovém prostoru nenašli + po klíčku takže jsme to zapojili natvrdo na baterku a uvidíme jestli to bude fungovat a nebude to žrát v klidu baterku. Pak jsme to prošli VAGem no žádné závažné chyby jsme tam nevyčetli tak snad bude vše fungovat tak jak má. Citovat
radim.1008 Odesláno 11. květen 2019 Odesláno 11. květen 2019 Dnes v plánu dotřít prkna. Ráno vylezlo slunce, tak jsem vytřídil mokrý prkna po včerejším dešti, i když jsem to měl přikryté starým linem. Dal jsem je na slunce a jal se natírat. Po obědě pokračování zhatila dle radaru blížící se přeháňka. Spadly asi čtyři kapky na metr. Takže zase rozkrýt, potom přijel kamarád, tak jsem to zas uklidil. Zbývají je ty "mokrý" a v pondělí budu muset koupit barvu na druhý nátěr. vendelinek, regius a *nohafuc* ohodnotil 3 Citovat
Charlie 1 Odesláno 12. květen 2019 Odesláno 12. květen 2019 Máš to pěkný proč přes konstrukci neprehodis plachtu,auto ven a můžeš natírat i když leje Citovat
radim.1008 Odesláno 12. květen 2019 Odesláno 12. květen 2019 Kdo by tam lezl s plachtou. Tak hold počkám, až nebude pršet. Ono to nikam neuteče. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.