Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na to ze jdu dneska zase na nocni tal jsem moc neodpocival, nejdriv návštěva u zubare, pak návštěva u praktického lékaře. Následně mi zaplakala peněženka, prisli snubní prstýnky. Hodinka odpočinku a konecne dorazil technik na zapojeni internetu a TV po stehovani. Jelikoz zitra chci(čti musim) montovat auto tak snad dorazim po nocni co nejdriv do postele 

6CA3E94C-7BD2-4BF3-B10A-962C74AB6BC1.jpeg

Odesláno

Včera jsem dopolčo trochu lenošil měl jsem nějaké papírové resty tak jsem je dodělával pak jsem byl po nákupech a pak už jsem nic nedělal. Dneska jsme s tatíkem dali další díl seriálu dostavba dílny. Máme hotovou jednu stěnu úplně, druhou bez jednoho dílu a třetí máme načatou. Zítra pokud bude tatík mít pracovní náladu tak bude pokračování jo a v mezi čase jsem stihnul vyzvednout balík od DPD. Ale trochu mě sejřilo počasí po obědě se zatáhlo a třikrát jsem pakoval vercajk protože začalo pršet ale nakonec jsme to dorazili tak jak bylo v plánu a i jsem stihnul ty desky zvrchu zakrýt aby do toho nepršelo. Jo a celej den jsem měl za prdelí toho malího uličníka včera byl s našima na výletě u tetky a jak ráno prohlásil přece nepudu na jeden do školky sem si vzal dovolenou. 

Odesláno

plan na letosni koupaci sezonu splnen - koupena piskova filtrace (ta mensi) + solarni ohrev - pyramida je to sice rok stare ale plne funkci za cenu slusnou az vynikajici

a odpolko mi pri prejezdu jedne prazske diry opet prasklo pero (cca 1 rok stare) - presunuti nakladu ze zadku dopredu za kabinu a pomala 2 hodinova cesta domu s kolem zarazenym v podbehu 😕 dlouho se zadne auto nepokazilo tak nejake muselo
nastesti mame nahradni vuz funkce nebude ovlivnena

Odesláno

Tak po fotbale , byla šiška 1:5 ale očakávání bylo že dostaneme desítku  :D

Odesláno
před 3 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

solarni ohrev - pyramida

Lukáši, nechci Ti kazit radost, ale ta pyramida je k ničemu :( I když asi lepší než nic. Já ji měl jednu sezonu u malého bazénu a nijak jsem její účinnost nepociťoval.

Odesláno

Dnes mj. kultura: Pygmalion na Vinohradech, teď jsem dorazil domů. Praha překvapivě slušně průjezdná i kolem 18 hodiny tam, zpátky super.

Odesláno

Jak jsem už avizoval, 307 si vyžádala nějakou tu péči. Takže včera komplet brzdy - kotouče/desky a vzadu i třmeny. A dnes menší renovace světel. Pravému stačilo rozleštění zvenku, ale levé muselo komplet. Snad bude táta spokojený :) 

WP_20190508_10_44_04_Pro.jpg

WP_20190510_19_58_11_Pro.jpg

Odesláno

Zitra si udelame jen tak vyjizdku od nas prez Prahu do Plzne a zpatky na Decin a prez M.Boleslav zase zpatky domu ....
Trosku provetrat auticko :D a predevsim vycistit hlavu ....

Odesláno

Asi neni problem ale netusim jak a v ktreou dobu se "priblizim" ....
Jj zivotni prostredi to je jako co :) ?
Tentokrat pojedu skutecne v klidu - asi - tedy - mozna :)

Odesláno

Toz jak jsem vcera avizoval dnes se stalo ....

Dopoledne Plzen a koupe sice havarovaneho ale zcela funkcniho dronu stejneho jako uz mame tak ze dobry kup.
Min mame dalsi velke ovladani a spoustu ND.

A pak mini sraz s kolegama tady z klubu prijemna chvilka odpocinku

No a pak  jsem se zastavil na hrbitove u tety v Decine - takovej malej dluh nic mene pro me v rovine moralni vyresen - okolo vse bude chvilku vrit a snad az
opadnou emoce najdem vzajemne cas a vse v klidu se probere.
VSUDE JE NECO - NO  :(

Odesláno

Od rána jsem měl zase toho prďolu za zadkem. S programem to dopadlo tak jak jsem předpokládal tatík to včera přetáh a dnes ho bolelo prej snad všechno. Takže jsem se vrhnul na tu Standovo Alhambru namontoval jsem mu tam tažné zařízení přehodil jsem mu kola jak si poručil a k večeru se tady zastavil Pepča druhej skorobráška kterej je zběhlejší v elektrice a pomohl mi s instalací denního svícení což se zprvu jevilo jako jednoduché nakonec teda jsme se sekli na tom že jsme v motorovém prostoru nenašli + po klíčku takže jsme to zapojili  natvrdo na baterku a uvidíme jestli to bude fungovat a nebude to žrát v klidu baterku. Pak jsme to prošli VAGem no žádné závažné chyby jsme tam nevyčetli tak snad bude vše fungovat tak jak má. 

Odesláno

Dnes v plánu dotřít prkna. Ráno vylezlo slunce, tak jsem vytřídil mokrý prkna po včerejším dešti, i když jsem to měl přikryté starým linem. Dal jsem je na slunce a jal se natírat. Po obědě pokračování zhatila dle radaru blížící se přeháňka. Spadly asi čtyři kapky na metr. :D Takže zase rozkrýt, potom přijel kamarád, tak jsem to zas uklidil. Zbývají je ty "mokrý" a v pondělí budu muset koupit barvu na druhý nátěr.  :myslim 

IMG_20190511_114444.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...