Vena garážmistr Odesláno 6. květen 2019 Odesláno 6. květen 2019 @Pažout508 kdepak tady je to zámečnická a pak tesařská práce. Zemní práce udělal nebožtík. No dnes ježdění u DPP cestou domů zastávka na FÚ opravit daňové přiznání pak zastávka v hornbachu pro ty odpadní trubky k venkovnímu umyvadlu a teď jsem dopadnul na židli u počítadla ráno jsem vypadnul před 3 a domů jsem dojel asi 17,20. Pažout508 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. květen 2019 Odesláno 6. květen 2019 Dnes jsem celý den dělal podhledy nad okna...mám toho plný kecky, hlavně strašný běhání když člověk dělá sám.... regius, Milan+, vendelinek a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. květen 2019 Odesláno 6. květen 2019 ve ctvrtek firemni meating ze se koupi nove vozy dnes se jeden objevil na dvore firmy - moc toho zatim nevime ale je to uplne novy Citroen Jumper posledni generace L3H3 ktery dostane kolega na zkousku - pokud se osvedci tak v poradi bych mel byt ja snad s L4H3 do Prahy s tim ze soucasne vozy se presunou na mene vytizene trasy a kde neni problem se vzhledem Citovat
brixtr Odesláno 6. květen 2019 Odesláno 6. květen 2019 Odpocivani po nocni zakončené výletem na vyhlídku Maj boli me nohy krtek 2, vendelinek, Péťa a 4 další ohodnotil 7 Citovat
brixtr Odesláno 6. květen 2019 Odesláno 6. květen 2019 Jj ale docela tam foukalo mame takovy pravidlo ze jednou za mesic +- nekam vyrazime na vylet Charlie 1 a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 7. květen 2019 Odesláno 7. květen 2019 (upraveno) Dnesek bude asi destrukcni.Po nocni asi hodinka spanku a uz ted venku vse nepotrebne zelene po dvore pohojene "randapem" .. Na pude jsem byl jako v jirikove videni cerno od much .... kde a proc tam jsou netusim nic vylozene nesmrdelo - v zime jsem uzavrel dohodu o "teritoriu" s kunama - takova mala sklenena pixla s napisem deo spray koupena v POLSKU udelala takovou sluzbu ze si kuny nasi pudy min jeste rok vsimat nebudou - a jeste zbylo .... pro pripad ze si pokoj nedaji .... No a muchy pritel nad zlato poslouzil sic v nehumalni smrt ty potvory odsoudil ale BIOLIT udelas tss tssss tssssss a ve chvilce je zase klid Upraveno 7. květen 2019 uživatelem Lihous Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. květen 2019 Odesláno 7. květen 2019 To na kuny je co?cena a funguje?potřebuju něco na Kubu,prokousaly podbití a větrací mřížku a mám ji na půdě,poznání podle hovinek. Citovat
RichVa Odesláno 7. květen 2019 Odesláno 7. květen 2019 Aha takže přípravek vyžene kuny a přiláká mouchy. Za mě to je lepší varianta než vyhnat mouchy a přilákat kuny @Lihous připojuji se též k dotazu, Co je to za chemii? Citovat
skypeja Odesláno 7. květen 2019 Odesláno 7. květen 2019 odhadoval bych to na "rozlévaný parfém litr za dva zloté" Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 7. květen 2019 Odesláno 7. květen 2019 (upraveno) @Lihous Taky prosím info o kunodeosprayi. Upraveno 7. květen 2019 uživatelem Sawoy Citovat
Pažout508 Odesláno 7. květen 2019 Odesláno 7. květen 2019 Kuna je teritoriální zvíře. Jedna rada jak se jich zbavit je trochu drsná ale funguje. Chytit do sklopce, zabít nechat vysušit a pověsit na půdu. Pak už tam žádná jiná nevleze. Péťa, pesastor a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 7. květen 2019 Odesláno 7. květen 2019 Ano nejdriv to bylo jedno hovinko pak dve a pak me dosla trpelivost a ten jejich "dorost" me vzbudil Nasledovalo to co nasledovalo .... Je to koupene v "berusce" a cena nevim do 20zl vic asi ne navic koupe byl omyl ani prilezitostne to pouzit nejde jaka je to vuune Ale na toto to poslouzilo znamenite - zatim tedy. Ps pro vsechny je to BEZ ZARUKY a zbytek muzu s klidem "darovat" Citovat
Péťa Odesláno 7. květen 2019 Odesláno 7. květen 2019 Jak píše @Pažout508, ale sžeň si někde mrtvou kunu Brácha si odemne bere tablety do bazénu, prý mu taky pomáhají. Citovat
MJSytic Odesláno 7. květen 2019 Odesláno 7. květen 2019 Dnes se zase nakupovalo... 508, 308, 307... Je to pořád dokola trucker1245, regius a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Guest Espero Odesláno 7. květen 2019 Odesláno 7. květen 2019 Dnes jsem odvezl Pižmoně do servisu pro nové zrcátko po kolizi s vodící tabulí a dal platební příkaz k úhradě na sraz ve Strážnici. Zpátky ze servisu jsem jel autobusem do Berouna a poslední 4 kilometry jel pěkně dvojkou - levá pravá. Citovat
Klemoň Odesláno 7. květen 2019 Odesláno 7. květen 2019 před 55 minutami, MJSytic napsal: Dnes se zase nakupovalo... 508, 308, 307... Je to pořád dokola Si stěžuje, pořád . . . Když si to umíš a máš kde udělat , tak ušetříš - tak si nestěžuj Mne každá blbost stojí peníze : oleje , filtry , brzdy a já nevím co všechno jsi nakoupil a měníš sám . . . Já tak možná žárovky a pojistky Citovat
MJSytic Odesláno 7. květen 2019 Odesláno 7. květen 2019 Tak sorry, dám to kvůli tobě taky do servisu Jinak dříve bylo na klubu normální, že se tu lidi domluvili a dle svých možností udělali servis společně. Já takhle funguju doposud. Tak to zkus taky. Olej, filtry apod. dělám sám (nejen na svých autech), ale třeba s brzdami apod. jezdím ke zkušenějším klubákům. Jasně, občas (teda spíš často) musím lidi otravovat, ale beru to tak, že já když můžu, tak taky pomůžu. A každý prostě umíme něco jiného radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 7. květen 2019 Odesláno 7. květen 2019 Jen my co neumíme na autě nic musíme do servisu i se žárovkou (nárazník dolů). I když ... ono kdyby se tak hodně chtělo nebo fakt muselo ... ... ale zas je tu ta o tom kopytu ... Citovat
Klemoň Odesláno 7. květen 2019 Odesláno 7. květen 2019 (upraveno) No tak znovu - ono se to na sidlišti s auty jezdícími za zadkem dělá dost špatně Já nemám problém někomu nezištně pomoci - to už snad někteří klubáci pochopili / vědí . A ano rychlovku typu žárovka , aku baterie si udělám i tak , ale to je tak vše. A já nemám problém někomu z klubu zaplatit za věci , které já už nedám, takže asi olej a filtry si domluvím u Vény, tak jako tu houkačku. Ale jak říkám ono se to machruje, když jsou na to podmínky. Nezapomenu do smrti , jak na mne z oken řvali , když jsem sundaval stahovákem zadní buben a každá rána kladivem rezonovala ulicí ještě 5 minut po úderu Upraveno 7. květen 2019 uživatelem Klemoň radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.