Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Pažout508 kdepak tady je to zámečnická a pak tesařská práce. Zemní práce udělal nebožtík. 

No dnes ježdění u DPP cestou domů zastávka na FÚ opravit daňové přiznání pak zastávka v hornbachu pro ty odpadní trubky k venkovnímu umyvadlu a teď jsem dopadnul na židli u počítadla ráno jsem vypadnul před 3 a domů jsem dojel asi 17,20. 

Odesláno

ve ctvrtek firemni meating ze se koupi nove vozy
dnes se jeden objevil na dvore firmy - moc toho zatim nevime ale je to uplne novy Citroen Jumper posledni generace L3H3 ktery dostane kolega na zkousku - pokud se osvedci
tak v poradi bych mel byt ja snad s L4H3 do Prahy
s tim ze soucasne vozy se presunou na mene vytizene trasy a kde neni problem se vzhledem

Odesláno (upraveno)

Dnesek bude asi destrukcni.Po nocni asi hodinka spanku a uz ted venku vse nepotrebne zelene po dvore pohojene "randapem" ..

Na pude jsem byl jako v jirikove videni cerno od much ....  kde a proc tam jsou netusim nic vylozene nesmrdelo - v zime jsem uzavrel dohodu o "teritoriu" s
kunama - takova mala sklenena pixla s napisem deo spray koupena v POLSKU udelala takovou sluzbu ze si kuny nasi pudy min jeste rok vsimat nebudou - a jeste zbylo .... :) pro pripad ze si pokoj nedaji ....

No a muchy pritel nad zlato poslouzil sic v nehumalni smrt ty potvory odsoudil ale BIOLIT udelas tss tssss tssssss a ve chvilce je zase klid  :D

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Aha takže přípravek vyžene kuny a přiláká mouchy. Za mě to je lepší varianta než vyhnat mouchy a přilákat kuny 🙂

@Lihous připojuji se též k dotazu, Co je to za chemii?

Odesláno (upraveno)

@Lihous

Taky prosím info o kunodeosprayi.

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Ano nejdriv to bylo jedno hovinko pak dve a pak me dosla trpelivost a ten jejich "dorost" me vzbudil :bacha
Nasledovalo to co nasledovalo ....
Je to koupene v "berusce" a cena nevim do 20zl vic asi ne navic koupe byl omyl ani prilezitostne to pouzit nejde jaka je to vuune :mrk

Ale na toto to poslouzilo znamenite - zatim tedy.

Ps pro vsechny je to BEZ ZARUKY a zbytek muzu s klidem "darovat"  :)

070520194354[1].jpg

Odesláno

Dnes jsem odvezl Pižmoně do servisu pro nové zrcátko po kolizi s vodící tabulí a dal platební příkaz k úhradě na sraz ve Strážnici. Zpátky ze servisu jsem jel autobusem do Berouna a poslední 4 kilometry jel pěkně dvojkou - levá pravá.

Odesláno
před 55 minutami, MJSytic napsal:

Dnes se zase nakupovalo... 508, 308, 307... Je to pořád dokola :aut 

Si stěžuje, pořád . . .    Když si to umíš a máš kde udělat , tak ušetříš - tak si nestěžuj  :bacha      Mne každá blbost stojí peníze : oleje , filtry , brzdy a já nevím co všechno jsi nakoupil a měníš sám . . .  :blablabla     Já tak možná žárovky a pojistky   :blicismajlik

Odesláno

Tak sorry, dám to kvůli tobě taky do servisu :D

Jinak dříve bylo na klubu normální, že se tu lidi domluvili a dle svých možností udělali servis společně. Já takhle funguju doposud. Tak to zkus taky. Olej, filtry apod. dělám sám (nejen na svých autech), ale třeba s brzdami apod. jezdím ke zkušenějším klubákům.

Jasně, občas (teda spíš často) musím lidi otravovat, ale beru to tak, že já když můžu, tak taky pomůžu. A každý prostě umíme něco jiného ;) 

Odesláno

Jen my co neumíme na autě nic musíme do servisu i se žárovkou (nárazník dolů). I když ... ono kdyby se tak hodně chtělo nebo fakt muselo ... 🤭 😊 ... ale zas je tu ta o tom kopytu ... 

Odesláno (upraveno)

No tak znovu - ono se to na sidlišti s auty jezdícími za zadkem dělá dost špatně  :blicismajlik             Já nemám problém někomu nezištně pomoci - to už snad někteří klubáci pochopili / vědí .

A ano rychlovku typu žárovka , aku baterie si udělám i tak , ale to je tak vše.    A já nemám problém někomu z klubu zaplatit za věci , které já už nedám, takže asi olej a filtry si domluvím u Vény, tak jako tu houkačku. :papa

Ale jak říkám ono se to machruje, když jsou na to podmínky.     Nezapomenu do smrti , jak na mne z oken řvali , když jsem sundaval stahovákem zadní buben a každá rána kladivem rezonovala ulicí ještě 5 minut po úderu   :roll

Upraveno uživatelem Klemoň

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...