Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pořezal jsem pár palet a další odpadní dřevo a trochu jsem to srovnal, pak jsem vyrobil živáňskou a nakonec jsem se kochal výsledky toho co jsem udělal vloni na podzim (brutálně jsem ostříhal vistárii).

IMG_20190427_183645.jpg

IMG_20190427_183659.jpg

IMG_20190427_183921.jpg

Odesláno
před 7 hodinami, *nohafuc* napsal:

😀Posbíral jsem po dílně zbytky,objednal z čajny čerpadýlko a rybičku,a tohle z toho vylezlo. 

To je tak strašný až je to hezký :super     Prostě 100x hezčí než nějaký mlýn ze zahradních potřeb byť je to tak trochu moderna :D   :potlesk

Odesláno (upraveno)

Včera Zůzy babča slavila 90ku, tak jsme byli na rodinné sešlosti, kde jsem půlku její rodiny viděl úplně poprvé. :D Dopoledne jsem chtěl dotřít trámy, ale to mě zradilo počasí. Tak jsem je dotřel dnes dopoledne. V týdnu kompletace. Poté pobít a čekat na krytinu. :)

IMG_20190428_113955.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

INávštěva zoo ve dvoře kralovem...

Zvířata a areál pěkný.. horší je to s cenama. Na to že nejsme v horách...Tak vysokohorské přirážky na každým kroku.

Jídlo taky nic moc...příště si zabalím řízky...( klobasa na grilu za 70,- uschla jak kdyby na grilu strávila noc, pak hambac luo- 130 za rozplacle civabcici nebo prefabrikovany karbanatek...to bych se stydel😋)

Odesláno (upraveno)
před 18 hodinami, Sawoy napsal:

Pořezal jsem pár palet a další odpadní dřevo a trochu jsem to srovnal, pak jsem vyrobil živáňskou a nakonec jsem se kochal výsledky toho co jsem udělal vloni na podzim (brutálně jsem ostříhal vistárii).

jezdiš k baraku od vody nebo od kostela?

Upraveno uživatelem Péťa
Odstraněny obrázky z citace
Odesláno

@vagi no jo...byla to nejbližší zoo z lázní...jsem poučen ;) příště si vezmu řízek a vodu s sebou...řízek nakonec byl schován od oběda...a teda po dnešním jídlu jsem si připadal jak v alkronu..a přitom taková blbost jako řízek a stouchany brambory...

Odesláno
V 24. 4. 2019 at 21:33, Print napsal:

Akorát jsem dokoukal na to, jak si klucí moji sešívaní zatrénovali :) Udělali mi radost.

20190424_212837.jpg

Ja tam byl osobne...bohuzel ja byl na strane té, ktere ye vysledek nelibil :D

Odesláno

@Pe.Tr Přijde na to ... branka je nahoře i dole ale zajet do zahrady se dá jen od vody.

@vendelinek To je i od pátku a ve dvou lidech. Držím se tak na 5 denně +/- 

Odesláno

O víkendu k nám přijela pouť.Na malej řetízák mě prej nepustěj(asi abych ho nepřevrátil),na velkej mě nikdo nechtěl vysadit,trampolíny a nafukovací hrad jsou taky marný,a na autodromu nemaj ani jedno autíčko upravený pro vozejčkáře😀.Takže jako jediná atrakce zůstal stánek s chlastem.🍺🥃Dezinfekce ústní dutiny se zřejmě vyplatila,protože dnešní STK u zubaře jsem absolvoval bez ztráty kytičky.No a venku konečně trochu prší,takže dnešní program bude asi gaučing,nebo se přemůžu a půjdu vysát pažouta.

Odesláno

Každý té svojí flašce nějak říká (já třeba ferry jako fernet) a ty máš holt na "vysávání" pažouta 😂

Odesláno (upraveno)

Rano ranicko jsem objednal na Pazoutka ukopnuty levy zrcatko, kupodivu existuje jako komplet za afterketovych 13,50 Eur a kupodivu na druhou dorazi zitra. :papa

Upraveno uživatelem pesastor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...