Zodiak Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 My zas tolik aut nemáme, bohužel je nás málo, tedy sice víc než máme vozidel a velký okruh působnosti. Pomohl jsem si tak, že jsem napsal email na vyšší instanci, no a světe div se, jde to. Z pochopitelných důvodů si podrobnosti nechám pro sebe. Nikdy nevíte, kdo sem kouká. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 před 19 minutami, Péťa napsal: @Zodiak A já myslel, že služební je nejlepší sporťák Jak kterej, Chevrolet Captiva splňuje obě podmínky. Péťa ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 před 36 minutami, Zodiak napsal: ... Nikdy nevíte, kdo sem kouká. Jo, tak tohle jsem už odsud zažil. A docela mě to překvapilo, když jsem zjistil, kdo to byl/je. Citovat
Milan+ Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 Tak to hoď do placu,at víme,co lze čekat. Péťa ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 Nečekej nic od uživatele fóra. Hrozba číhá mimo. Je to tu veřejně přístupné i pro neregistrovaný. Přímo v tomhle vlákně to bylo a nečekal bych, že někdo z venku se tu bude hrabat a hledat informace. Víc se v tom nechci pitvat. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Laďa Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 Moc se v tom tady nikdo hrabat nemůže pokud není zaregistrovaný, protože nepřihlášeného to zde pustí na prohlížení snad dvou příspěvků a pak konec. Citovat
Zodiak Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 (upraveno) Pravda, ale i tak to "může, pomůže k dobru". Upraveno 1. březen 2018 uživatelem Zodiak Citovat
Péťa Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 Ono to je úplně jedno, když se podívám na Facebook... Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 1. březen 2018 Odesláno 1. březen 2018 před 14 hodinami, Scratch napsal: je to mozny, ja jsem po operaci oci takze dioptrie uz neresim No to byl druhý po*eb, když zjistili, že brýle jsem nechal v autě.... A třetí, když "vyšlo" najevo, že jsem na kontrole zraku nebyl 30 let.... Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. březen 2018 Odesláno 2. březen 2018 Tak Mondeo pripraveny, kola dofoukany (na vzorek se nesmi podivat organi), veci nalozeny, deti pripraveny na pobyt u babicky, a vecer jen donalozit lyzarskou vybavu a frrrrrrr na vikend smer Zillertal. Budu si hrat na Ledeckou, v sobotu lyze, v nedeli prkno, ale na medaile to asi nebude Citovat
radim.1008 Odesláno 2. březen 2018 Odesláno 2. březen 2018 Diagnostikován vyteklý levý zadní tlumič na Fusionu. Včera přijela ségra, že v tom něco bouchá. Dneska jsem prvotně vyházel věci z kufru, dotáhl rezervu v kufru a jel se projet, co to vlastně dělá. No mlátí to a tlumič je komplet poteklý. Byl jsem u známého v servise, ale měl plno. Tak objednáno na výměnu v HK ve Fordu. Má to kousek. Najeto 86tis.km 9,5roku stáří. Překvapuje mě, že stále drží původní baterka. Citovat
MilanF1 Odesláno 2. březen 2018 Odesláno 2. březen 2018 Dneska renovace světel. mmartinkovic, Zodiak, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
MilanF1 Odesláno 2. březen 2018 Odesláno 2. březen 2018 (upraveno) Rozlesteno... to je práce na chvilku... vydrží to tak půl roku... Rozlestit a zalakovat nejde dohromady. buď jedno nebo druhé. Upraveno 2. březen 2018 uživatelem MilanF1 radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 3. březen 2018 Odesláno 3. březen 2018 A já si říkal proč to mám za 3 roky jako před leštěním . . . Ale takový hnuj jako je na force jsem tedy neměl . . . Citovat
olda Odesláno 3. březen 2018 Odesláno 3. březen 2018 my neříkejte,že by ty kryty v dnešní době nedokázali vyrobit ze skla,aby to vydrželo.Já světla teda pravidelně každé 3 měsíce voskuju tuhým voskem,aby měli UV ochranu. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. březen 2018 Odesláno 3. březen 2018 ze skla nee, prý kvůli hmotnosti, sem někde čet Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. březen 2018 Odesláno 3. březen 2018 A proč by je měli dělat ze skla aby vydrželi celou životnost auta? Když auta jak bylo řečeno v jiném vlákně auta s cenovkou okolo půl milionu jsou velkou většinou lidí brány jako čistě spotřební zboží. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 3. březen 2018 Odesláno 3. březen 2018 To není kvůli životnosti a hmotnosti, jen se ten plast nechá udělat v jedné fabrice bez dalších nákladů na spolupráci, doprava atd, takže je to o hromadu levnější a větší zisk pro dodavatele na linku. I pro automobilku. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 3. březen 2018 Odesláno 3. březen 2018 před 17 hodinami, radim.1008 napsal: Diagnostikován vyteklý levý zadní tlumič na Fusionu. Včera přijela ségra, že v tom něco bouchá. Dneska jsem prvotně vyházel věci z kufru, dotáhl rezervu v kufru a jel se projet, co to vlastně dělá. No mlátí to a tlumič je komplet poteklý. Byl jsem u známého v servise, ale měl plno. Tak objednáno na výměnu v HK ve Fordu. Má to kousek. Najeto 86tis.km 9,5roku stáří. Překvapuje mě, že stále drží původní baterka. Tak to by jsi snad udělal taky. Než ji nechat platit 2ci 3hodiny práce. Jináč baterka z prvovyroby naprosto normální léta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.