Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

My zas tolik aut nemáme, bohužel je nás málo, tedy sice víc než máme vozidel a velký okruh působnosti. Pomohl jsem si tak, že jsem napsal email na vyšší instanci, no a světe div se, jde to. Z pochopitelných důvodů si podrobnosti nechám pro sebe. Nikdy nevíte, kdo sem kouká. :)

Odesláno
před 36 minutami, Zodiak napsal:

... Nikdy nevíte, kdo sem kouká. :)

Jo, tak tohle jsem už odsud zažil. A docela mě to překvapilo, když jsem zjistil, kdo to byl/je. :papa

Odesláno

Nečekej nic od uživatele fóra. Hrozba číhá mimo. Je to tu veřejně přístupné i pro neregistrovaný. Přímo v tomhle vlákně to bylo a nečekal bych, že někdo z venku se tu bude hrabat a hledat informace. Víc se v tom nechci pitvat. ;)

Odesláno

Moc se v tom tady nikdo hrabat nemůže pokud není zaregistrovaný, protože nepřihlášeného to zde pustí na prohlížení snad dvou příspěvků a pak konec. 

Odesláno
před 14 hodinami, Scratch napsal:

je to mozny, ja jsem po operaci oci takze dioptrie uz neresim :D

No to byl druhý po*eb, když zjistili, že brýle jsem nechal v autě.... :D A třetí, když "vyšlo" najevo, že jsem na kontrole zraku nebyl 30 let.... :aut

Odesláno

Tak Mondeo pripraveny, kola dofoukany (na vzorek se nesmi podivat organi), veci nalozeny, deti pripraveny na pobyt u babicky, a vecer jen donalozit lyzarskou vybavu a frrrrrrr na vikend smer Zillertal. Budu si hrat na Ledeckou, v sobotu lyze, v nedeli prkno, ale na medaile to asi nebude :D

Odesláno

Diagnostikován vyteklý levý zadní tlumič na Fusionu. Včera přijela ségra, že v tom něco bouchá. Dneska jsem prvotně vyházel věci z kufru, dotáhl rezervu v kufru a jel se projet, co to vlastně dělá. No mlátí to a tlumič je komplet poteklý. Byl jsem u známého v servise, ale měl plno. Tak objednáno na výměnu v HK ve Fordu. Má to kousek. Najeto 86tis.km 9,5roku stáří. Překvapuje mě, že stále drží původní baterka. :bojim:o

Odesláno (upraveno)

Rozlesteno... to je práce na chvilku... vydrží to tak půl roku... 

Rozlestit a zalakovat nejde dohromady. :D buď jedno nebo druhé. ;)

Upraveno uživatelem MilanF1
Odesláno

A já si říkal proč to mám za 3 roky jako před leštěním . . .  Ale takový hnuj jako je na force jsem tedy neměl . . .

Odesláno

my neříkejte,že by ty kryty v dnešní době nedokázali vyrobit ze skla,aby to vydrželo.Já světla teda pravidelně každé 3 měsíce voskuju tuhým voskem,aby měli UV ochranu.

Odesláno

To není kvůli životnosti a hmotnosti, jen se ten plast nechá udělat v jedné fabrice bez dalších nákladů na spolupráci, doprava atd, takže je to o hromadu levnější a větší zisk pro dodavatele na linku. I pro automobilku. 

Odesláno
před 17 hodinami, radim.1008 napsal:

Diagnostikován vyteklý levý zadní tlumič na Fusionu. Včera přijela ségra, že v tom něco bouchá. Dneska jsem prvotně vyházel věci z kufru, dotáhl rezervu v kufru a jel se projet, co to vlastně dělá. No mlátí to a tlumič je komplet poteklý. Byl jsem u známého v servise, ale měl plno. Tak objednáno na výměnu v HK ve Fordu. Má to kousek. Najeto 86tis.km 9,5roku stáří. Překvapuje mě, že stále drží původní baterka. :bojim:o

Tak  to by jsi snad udělal taky. Než ji nechat platit 2ci 3hodiny práce. Jináč baterka z prvovyroby naprosto normální léta. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...