Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Garáž konečně plní svoji funkci, tedy že auta jsou čistá a neomrzlá, ale před ní je na dvoře hromada sněhu. Tak mě napadlo, kdybych současnou plochu garáže tedy 11*6 metrů protáhnul tedy jenom jako přístřešek přes celý dvůr, tak bych nemusel sníh odhazovat kromě vjezdu vůbec.

Odesláno
Před hodinou, MotoMoto napsal:

Garáž konečně plní svoji funkci, tedy že auta jsou čistá a neomrzlá, ale před ní je na dvoře hromada sněhu. Tak mě napadlo, kdybych současnou plochu garáže tedy 11*6 metrů protáhnul tedy jenom jako přístřešek přes celý dvůr, tak bych nemusel sníh odhazovat kromě vjezdu vůbec.

Pokud to nemáš jako já k vjezdu do dvora 30 metrů .... proč ne.

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, MotoMoto napsal:

By jsi zlenivěl. :aut Teď si představ jak lezeš nahoru s lopatou po žebříku, aby jsi střechu odházel.

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

To taky musíš mít z pořádného dřeva, a ne stavebnici z OBI na jednu zimu :P

Odesláno

Webasto je dobry pomocnik ale pokud je auto " zamrzle " je uz jen dobre ze ohreje spis motor nez prilepene gum.tesneni.
No a sel jsem z nasi " milovane " nocni bohu dik jen do ctvrtka - " snad " .... 

Odesláno

Dneska jsem udělal nějaké pojížďky, ale naštěstí tady sníh ještě neúřaduje. Poprvé jsem dneska viděl dvojitou žlutou čáru mezi dvěmi stejnosměrnými pruhy.

IMG_20171218_154556.jpg

Odesláno

Odvezl par nepotrebnych kramu do sberneho dvora dve velke tv jednu malou prenosnou nefunkcni tiskarnu nejake zdroje asi sest settopboxu sklo plast.kanystriky ....
Po delsi dobe se uzilo mista v kombiku ale vetsinu casu vozime vzduch - napriste budeme spis hledat klasicky neprakticky sedan klidne i s pevnym zd.sedadlem/operadlem.
Bude to snazssi na odhlucneni kombik = velky sud ;)

Odesláno

Dnes to bolo zaujímavé.  Cestou do Záhrebu ráno 5:30 pred Budapešťou mi v hmle protiidúce auto trafilo spätné zrkadlo vo veľkej rýchlosti takže sa mi do úsmevu vysypali na dodávke obidva okná.  Takže cesta domov bez zrkadla s fóliou namiesto okien, na obed som bol už v dielni všetko rozobral , pripravil , vyčistil o 18:00 dorazili diely a 21:00 som už bol doma s hotovým autom akoby sa nič nestalo.  Dúfam že zajtrajšia cesta už dopadne o čosi lepšie :D 

Odesláno

Dnes jsem "vykunil" sprejem z Autokelly oba dva pažouty. Smrad jaxviňa..... Doufám, že ty kuny to odradí. Minulý týden mi ožraly tapec z haubny služební P308. Klika, že to neodsraly kabely.

Odesláno (upraveno)

Ještě někde píšou, že vlasy, nebo psí chlupy. Vlasy asi ne, páč su skoro plešatej, chlupy jo, páč můj pezzzz Elvis je zlatý retrívr a chlupatej jak vovce. Ale asi to stejně byla kuna, jelikož barák mám cca 40m od lesa. Jinak díky za radu. :)

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

Já byl dneska s Thalií z podpisu na STK. Výsledek? Orezlé brzdové kotouče, pravý ještě šel, levej brzdí opravdu jen tak na 2/3 funkční plochy. Bohužel to bylo vidět i na rozdílu brzdného účinku. Pak prasklá manžeta na PP poloose a jako bonus uhnilej držák výfuku. Takže 3x B a 30 dní... Tak jsem trochu nasranej, ale ne na technika, ale na sebe. Když jsem to auto kupoval, tak jsem nechal udělat komplet servis a nějak mně nedošlo, že už to je přes 3 roky:myslim Technik byl korektní, víceméně se mně omlouval, všechno mně ukázal, na blbostech nebazíroval. Vlastně můžu doporučit:D

Odesláno (upraveno)

@pajik999 sice v Pelhřimově bydlím ale žádnou takovou skupinu neznám jen co vím kluci z Friedovky mají skupinu Zhulený Bobr  :D jinak znám pár rumových víl  :D  a z toho jedna víla mi dělá Mistra :D

Upraveno uživatelem Steve Wonder
Odesláno

Dneska vybrána stará dovolená. Návštěva maminky v Moravské Třebové. Cesta tam - HK - Holice - V.Mýto - Šišlimyšli v Litomyšli - Svitavy - Moravská "Vepřová".... chlebíčky, kulajda, styk s yankeyskejma erteplema... hádka s manželkou, hádka s dcerkou po telefénu.... Rychnov na Moravě - Lanškroun - Ústí n.Orlicí - Vamberk - a zase velkoměsto až do Stěžírek. Cca 200km a v tomto nečase to můj červený Pažout 3008 zvládl v naftě za 5,3/100... 

Odesláno

@Steve WonderJsem si vůbec neuvědomil,že ta skupina už nehraje a jsou to starší ročníky.Tuším že basák Roman Teisler dělá teď generálního ředitele v pekárně Adélka.

Byla to zábavová kapela,která skončila někdy kolem roku 2010:papa

Odesláno

To Péťa. Až takhle ne, ale já miluju svou práci, respektive, když nemusím, dovča není. Už jsem postavil dva baráky a bába chce zase jinam, není to jednoduchý a sponzorů je málo. Přinejmenším to vydřít musím sám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...