Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dnes jsem přišel k autu, zmáčknu tlačítko a nic nebliká, neslyším odemknout zámky:(, tak zmáčknu kliku a auto otevřené :mrk--já blbec ho včera nezamkl :mad:, asi se ten němec (Alz.) blíží...

Odesláno

No na tabletu jsem to nepoznal ale večer na noťasu už jo. Však oni tam lítají jako šílenci a hlavně pro spoustu lidí je to tam trochu " chaotické " řešení a jsou z toho vyjevený.

Včera nebo předevčírem na Náchodské trefil dodávkář  BUS přímo před policajtem a ještě se tvářil tak jako že ho autobusák ohrozil a omezil.  Dokud tam byli místní policajti a naši dispečeři tak se tvářil strašně statečně a když dojela nehodovka  PČR tak mu prej spadnul hřebínek hned po té co ho policajtka oslovila jménem a otitulovala ho jako vcelku známou firmu.  A prej mu to spočítali že šel odtamtud po svých.

Odesláno

tak jak jsem psal driv, ze mam diry na plot vykopany..... tak nemam..... zmenil jsem typ plotu a misto plotoveho dilce 2,5m bude dilec 3,8m, takze se uz psychicky pripravuju :D

Odesláno
V 11. 7. 2017 at 15:03, Scratch napsal:

tak jak jsem psal driv, ze mam diry na plot vykopany..... tak nemam..... zmenil jsem typ plotu a misto plotoveho dilce 2,5m bude dilec 3,8m, takze se uz psychicky pripravuju :D

ještě párkrát změň rozměr dílců a můžeš rovnou udělat betonovou podezdívku s pěkným základem .-D a ani krtci to nepodhrabou

Odesláno (upraveno)
před 10 hodinami, RichVa napsal:

ještě párkrát změň rozměr dílců a můžeš rovnou udělat betonovou podezdívku s pěkným základem .-D a ani krtci to nepodhrabou

jsem v ochrannem pasmu vodniho radu, takze nesmim mit pevny plot, ale jen rozebiratelny :D. Uz takhle jsem to ani neohlasil na urade. Treba si toho nikdo nevsimne :D

jinak vcera plot koupen a dovezen z lesoparku a dnes do hornbachu pro beton a hura na chaloupku :). Pak udelam fotku nalozenyho auta a vleku :D

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno (upraveno)

"Jen tak" jsem zase jezdil dopoledne abych nakonec nic nezaridil ale postestilo se me "opet" dojet zajimave dilko :)

280520171912.jpg

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Dnes? Dohlížel jsem doma na montáž žaluzií a sítí. Přivezl domů kočárek, připravil věci na zítra a zítra si přivezu konečně domů zbytek rodiny. A byl tento měsíc naposledy v práci. :D

Odesláno

Tak jsem dnes dodělal vrata i na druhé garáži a vzal jsem to i s okapem...

Škoda že do ní nemám co dát. 308 pro manželku je v nedohlednu...:roll

20170713_194205.jpg

Odesláno (upraveno)

takovy normalni den - dobrzduju z 90 skoro do zastaveni kvuli nejakemu prazskemu pepikovi co nevel kam chtel jet - prasknul mi sud a vyteklo mi asi 10 litru oleje
nejhorsi je ze nas starej hluchej slepej pes pod auto vlezl a je komplet naimpregnovany prepalenakem

zitra manzelka provede ocistu a ja standartne valim do prace

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno
V 10. 7. 2017 at 15:36, Péťa napsal:

Důvod obměnit vozový park ;)

před 48 minutami, Havlicek.Lukas napsal:

nejhorsi je ze nas starej hluchej slepej pes pod auto vlezl a je komplet naimpregnovany prepalenakem

Důvod vyměnit psa. :D 

Odesláno

abych to uvedl na pravou miru
auto je momentalne Iveco Daily rok 2002 po kolegovi ktery dostal Trandaka 2008 a ja cekam na LONGa ale je prej az nekde na pobrezi v nemecku (klasicke kecy)
za praskly sud nejak nemuzu zabezpecene byly - ale asi byl napraskly nebo teplem "povoleny"
a psa nevymenim - jen cekam kdy mu zazvoni posleni zvon - ma 19 let a na domecku se nan prohaneji dalsi 3 psiska
Border colie 3 roky
N.Ovcak 1,5 roku
a smeska tehle dvou cca 6 mesicu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...