Vena garážmistr Odesláno 16. srpen 2016 Odesláno 16. srpen 2016 Dnes jsem dělal tatíkovi taxikáře. Ráno jsme odvezli Accenta ke známému na STK. Pak jsem tatíka vezl k jeho rodičům kam jezdí každý týden obstarat dědu. A navečer jsme jeli vyzvednout auto po STK. V mezičase jsem se trochu věnoval Ele kterou jsem včera přivezl na prázdniny. Zítra jedeme na výlet. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. srpen 2016 Odesláno 16. srpen 2016 (upraveno) dnes nic . . . super odpoledne s kamarádem . . . byl jsem tady https://mapy.cz/s/YMUZ projel se na jeho Aprillii Scarabeo 300ccm a dali si grilované kuřata které udělal než jsem s rodinou dorazil,pak směr Ikea Černý Most+CČM a pak hurá domů Upraveno 16. srpen 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Sawoy Odesláno 18. srpen 2016 Odesláno 18. srpen 2016 Včera Zvíkov hrad (nic moc) a tamnější Pivovarský dvůr: uzený bok na prkýnku s čerstvě upečeným bochníčkem chleba super a nefiltrovaný kvasnicový je zvláštní zážitek. Že bych ho ještě posnídal z flašky? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. srpen 2016 Odesláno 18. srpen 2016 už vcera sem věděl ze dostanu trasu "mimo" prahu - cely nateseny z nejake zmeny sem rano dojel na firmu a zjistil ze muj boxik stale neni hotovy na trasu sem vytahnul nahradniho transita co do kopce nejede a z kopce ho nezastavite 24 mist v okolí kladna, slaneho rokycan a ted ze zvedavosti sem to strcil do map takze z kolina na firmu + trasa + vratit se domu a najeto skoro 600km vyplivnutej sem teda fest - jeste ze kamarad se doma nudi a jel se mnou jako zavoznik Citovat
Weri 605 Odesláno 18. srpen 2016 Odesláno 18. srpen 2016 tak za tenhle tejden mám sice najeto jen asi o 130 víc než ty, ale všechno jen s dementama a po praze... - zejtra si eště tak 130 dám a pak budu celá vožužlaná tak, že už se ani nevyplivnu.. dneska sem přesto stihla lékárnu a koupila čaj ze kterýho vyrábím becherovku... taky koupit kolky dementům na zkoušky a zastavit se v servisu, protože mi praskla žárovka na pekáči... pak eště extra rychlej nákup v tescu (bohemka za 99 ) a frčela sem dom... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. srpen 2016 Odesláno 19. srpen 2016 (upraveno) po 4 dennim servisu sem konecne dostal mazlika a po prejezdu retarderu prasko zadni pero byly jen 2 moznosti 1) to nejak opravim 2) zitra dostanu mnohem nensi stroj (jumpika mensiho kratsiho) klidne bych o i vzal ale zitra jedu odvozy kdy delka a nosnost je prioritni nez central a ABS Upraveno 19. srpen 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Péťa Odesláno 19. srpen 2016 Odesláno 19. srpen 2016 Lukáši, vždy když tady od Tebe čtu trampoty s auty, tak si říkám, jestli to zaměstnání stojí za to... Citovat
RichVa Odesláno 19. srpen 2016 Odesláno 19. srpen 2016 Dostal jsem hračku od Peugeota - 3D brýle k mobilu abych se mohl dívat na novou 3008 :-) http://www.peugeotamplifiedexperience.com/CZ/cs?utm_source=kitbase&utm_medium=EML_OFI&utm_campaign=2016_08_3008_vn_nova-3008-cardboard_launch_time-limited_ap_cz_central_eml_ofi_vi&utm_content=link1-cardboard Takže hodina je fuč jak nic. Je to sranda, ale fakt to funguje, jen by to chtělo silnější procesor v mobilu. Citovat
Péťa Odesláno 19. srpen 2016 Odesláno 19. srpen 2016 Teď, když máš cardboard, můžeš stahovat další VR aplikace z Google Play. A další hodiny budou fuč Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. srpen 2016 Odesláno 20. srpen 2016 před 7 hodinami, Péťa napsal: tak si říkám, jestli to zaměstnání stojí za to... Jo stojí V servisu byli kvůli oleji a zadním brzdám Zajímavé je že to prasklo když jsem byl skoro prázdný Tím jak těm autům nakládáme se divím že vůbec jezdí Citovat
Sniper17 Odesláno 20. srpen 2016 Odesláno 20. srpen 2016 (upraveno) Dnes jsem si udělal akorát kafe zatím ale čeká mě sekání kempu a oprvava plotu nejvíce chmatáku se nám do kempu snaží totiž dostat když je sezona v plném proudu jakož to vždy se nedostal dále jak na ten plot. Upraveno 20. srpen 2016 uživatelem Sniper17 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. srpen 2016 Odesláno 20. srpen 2016 No on Lukáš ač roky by se dal zařadit d té generace co nic neřeší a nechávají to plynout a raději spoustu času propaři u compu. Tak výchovou je " Stará škola " kdy se o sebe většina lidí dokázala postarat. A takhle to má i v práci. A navíc ho ta práce dost baví. Je fakt že to občas vypadá že tři dny v týdnu jezdí a dva se pod tím válí aby mohl zas tři dny jezdit. Dnes jsem se zatím jen exhumoval do poloprovozního stavu. Čeká mě poslední společný prázdninový den s Elou zítra ji vracím bývalce. Takže to bude spíš o tom co bude chtít dělat malá až vstane. Citovat
Milan+ Odesláno 20. srpen 2016 Odesláno 20. srpen 2016 (upraveno) před 11 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: po 4 dennim servisu sem konecne dostal mazlika a po prejezdu retarderu prasko zadni pero byly jen 2 moznosti 1) to nejak opravim 2) zitra dostanu mnohem nensi stroj (jumpika mensiho kratsiho) klidne bych o i vzal ale zitra jedu odvozy kdy delka a nosnost je prioritni nez central a ABS To to jako opravuješ doma ve svém čase? Upraveno 20. srpen 2016 uživatelem Milan+ Citovat
oddie Odesláno 20. srpen 2016 Odesláno 20. srpen 2016 Stará škola znamená nesmysné marnění času při polepování zaměstnavatelova (!!!) křápu, co měl být už dávno v hutích? To jsem rád, že taková "stará škola" nejsem... Citovat
parizov Odesláno 20. srpen 2016 Odesláno 20. srpen 2016 Tak zase ho ta práce, jak je vidět baví a je to určitě lepší než někde na lince v TPCA. A v Kolíně (bez dojíždění) asi moc možností zrovna není... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. srpen 2016 Odesláno 20. srpen 2016 V TPCA jsem 10 roku hákoval takže pohoda Jo ve volném čase protože kdybych to auto dnes nepotřeboval udělá mi to mechanik v pondělí ráno Citovat
parizov Odesláno 20. srpen 2016 Odesláno 20. srpen 2016 Jj, a zda se, že parkuješ doma, což je taky velká výhoda a není to úplně obvyklé. Tak proč taky nevyjit zaměstnavateli občas vstříc... Taky jsem se kdysi takhle trochu snažil. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. srpen 2016 Odesláno 20. srpen 2016 jj parkuju doma auto bez sledovacky a hlavne kazdy kamionak nebo ridic z povolani kdyz doastane vuz do spravy tak se o nej stara (mimochodem je to i ve smlouve jako dodatek) bohuzel u tohodle typu vozu to neni zlepsovani ale udrzovani jenze to jaksi ostatni nevidi navic kouknete na kamionaky ty svetylka nebo maluvky - myslite ze jim to zamestnavatel plati ?? ja sice 5 hodin lezim pod autem ale delam neco pro to aby mi "moje" auto jezdilo - samo ze dily plati pan sef Citovat
Milan+ Odesláno 20. srpen 2016 Odesláno 20. srpen 2016 před 2 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: jj parkuju doma auto bez sledovacky a hlavne kazdy kamionak nebo ridic z povolani kdyz doastane vuz do spravy tak se o nej stara (mimochodem je to i ve smlouve jako dodatek) bohuzel u tohodle typu vozu to neni zlepsovani ale udrzovani jenze to jaksi ostatni nevidi navic kouknete na kamionaky ty svetylka nebo maluvky - myslite ze jim to zamestnavatel plati ?? ja sice 5 hodin lezim pod autem ale delam neco pro to aby mi "moje" auto jezdilo - samo ze dily plati pan sef Švagr jezdil zájezdy s autobusem,taky ho měl doma ale veškeré práce na něm byly zaplacené,popřípadě přijel servis na misto. Jsem se nestačil divit. Tohle udržovat,tak se majitel směje jak s vami vydupává. Ted jsem v práci taky vyfasl superba ,taky bez gps na cesty o nic se starat nemusím,jen donest proplatit naftu,myčku popřípadě servis. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.