Milan+ Odesláno 16. leden 2016 Odesláno 16. leden 2016 (upraveno) Tak se trošku máklo a nová sedačka je na místě. A jde se na pivko nabrat sil. A s tímto se zápasilo po schodišti do patra, tři kusy a každý těžký jak prase. Snad se reklamovat nebude. Upraveno 16. leden 2016 uživatelem Milan+ Citovat
Medvěd Odesláno 16. leden 2016 Odesláno 16. leden 2016 Předstíral jsem současně práci a pomoc jednomu kamarádovi a myslím, že úspěšně Citovat
radim.1008 Odesláno 16. leden 2016 Odesláno 16. leden 2016 Dopoledne jsem odvezl dva plný vozejky do sběrného dvora, zajel s babčou na nákup, vyzvedl krmivo pro slepice, málem spadl s Fordem a s vozejkem ze stráně, uklidil v garáži, dodělal sádrokartonový podhled a začal malovat obyvák. Mám toho dost, že se mi nechce ani na pivo, kam mě lanařil kámarád. Citovat
Dave_k Odesláno 16. leden 2016 Odesláno 16. leden 2016 Dnes jsme posadili sušičku na pračku za pomocí po domácku vyrobeného mezikusu. Výroba mezikusu cca 2-3 hodinky s cenovkou do 80,-. Originál nejlaciněji za 1000,-. Nekupte to. Citovat
FrantaCV Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Hned po ránu (7:30) návštěva chirurgické pohotovosti kam přivezli našeho mladého. Polámané kosti v oblasti obličeje a 4 díry do halvy po boxeru s hroty. Sešitý a oteklý k nepoznání. Útok zezadu ani si nestačil uvědomit co se děje. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Dnes jsme posadili sušičku na pračku za pomocí po domácku vyrobeného mezikusu. Výroba mezikusu cca 2-3 hodinky s cenovkou do 80,-. Originál nejlaciněji za 1000,-. Nekupte to. NAHOD FOTO - mamina taky resi sucicku a bude se muset stavet na pracku Citovat
Almanil Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Hned po ránu (7:30) návštěva chirurgické pohotovosti kam přivezli našeho mladého. Polámané kosti v oblasti obličeje a 4 díry do halvy po boxeru s hroty. Sešitý a oteklý k nepoznání. Útok zezadu ani si nestačil uvědomit co se děje. To je děs, doufám, že toho útočníka najdou a přeji rychle uzdravení. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 jinac od ranavstal sem - pom***val manzelkurozdelal sem kure ktere se zachvilku pujde pect do trouby + rejzi a mozna kuskusk tomu ze skeletu klasicka kureci polevka a ve finale jeste nejaka ta buchtak tomu si davam sklenicku cervenyho Citovat
Medvěd Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 NAHOD FOTO - mamina taky resi sucicku a bude se muset stavet na pracku Pokud bys chtěl KUPOVAT mezikus, pak oboje (pračka i sušička) MUSÍ být od stejného výrobce. Myslel jsem si, že to nehraje roli, tak mám pračku AEG a sušičku BRAND a musel jsem si kupovaný mezikus upravit. Byť mají oba dva základnu stejných rozměrů, tak se od sebe z nějakýho - mně nepochopitelnýho - důvodu liší. Citovat
Medvěd Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Hned po ránu (7:30) návštěva chirurgické pohotovosti kam přivezli našeho mladého. Polámané kosti v oblasti obličeje a 4 díry do halvy po boxeru s hroty. Sešitý a oteklý k nepoznání. Útok zezadu ani si nestačil uvědomit co se děje. Tak to není vůbec hezké nedělní ráno - ať se z toho mladej co nejdřív dostane a BEZ NÁSLEDKŮ. Citovat
Hafity Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Hned po ránu (7:30) návštěva chirurgické pohotovosti kam přivezli našeho mladého. Polámané kosti v oblasti obličeje a 4 díry do halvy po boxeru s hroty. Sešitý a oteklý k nepoznání. Útok zezadu ani si nestačil uvědomit co se děje. Kde se to stalo? A jak píše Medvěd, ať se to rychle hojí a hlavně bez následků! Citovat
Milan+ Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Tak tak,at je rychle v kupě a bez následků. Citovat
FrantaCV Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Teď čeká na rozhodnutí zda ho převezou do KN v Ústí nad Labem na plastiku srovnat prolomené lícní kosti. No uvidíme, odpoledne za ním jedu a zkusím vyrazit nějaké informace od doktorů. Totožnost útočníka už je známá. Otázka zní co s tím naši pomahači a chrániči udělají. Citovat
OK406 Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Přřeji brzké uzdravení bez následků a spravedlivé potrestání útočníka, což v ČR je spravedlnost v některých případech opravdu slepá! Citovat
Medvěd Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Teď čeká na rozhodnutí zda ho převezou do KN v Ústí nad Labem na plastiku srovnat prolomené lícní kosti. No uvidíme, odpoledne za ním jedu a zkusím vyrazit nějaké informace od doktorů. Totožnost útočníka už je známá. Otázka zní co s tím naši pomahači a chrániči udělají. Tak když frajera mají, je předpoklad, že snad trestu neujde Citovat
Péťa Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Teď čeká na rozhodnutí zda ho převezou do KN v Ústí nad Labem na plastiku srovnat prolomené lícní kosti. No uvidíme, odpoledne za ním jedu a zkusím vyrazit nějaké informace od doktorů. Totožnost útočníka už je známá. Otázka zní co s tím naši pomahači a chrániči udělají. Naši pomahači a chrániči jen ukáží na viníka, pokud se najde (a vy ho máte). Pak už je to v jiných rukou. Ale i tak se všichni musí v trestním řízení pohybovat v mantinelech, které dostali od námi zvolených zástupců. Rozhodně přeji mladému (kolik mu vlastně je?), ať se uzdraví s minimálními následky, nejen na těle, ale i na duši. Musí to bolet. jinac od rana vstal sem - pom***val manzelku... To Ti schvaluji, ráno to je nejlepší. To máš jistotu, že jsi první Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Tak u manželky snad vždy první ne ?? Citovat
Šalda Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Tenhle boxer je hodně dobrá zbraň (v tomhle případě blbá zbraň). Sám jsem to kdysi před cca 10ti lety pocítil na vlastní kůži, naštěstí ne do obličeje, a trvalo pěkných pár měsíců než jsem byl v pořádku. Přeju mladýmu až se z toho brzo dostane a jsem moc zvědav jak to dopadne dál , když je útočník znám. Citovat
Šalda Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Právě že u manželky nikdy nevíš zda jsi ten den první, zvlášť pokud jste spolu už x let :-D Proto chodím spát těsně po půlnoci a ženu vždycky vzbudím, to proto abych ten den byl první :-D Ale bez srandy, to je přece jasný že u manželky jsi vždy první a taky poslední, a jedinej :-D Citovat
Dave_k Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Máme jak sušku tak pračku od AEG. Použil jsem kus lamino desky. Ohranil jsem ji, navrtal cca 7mm hluboké díry pro nohy sušky a přidělal k pračce pomocí oboustranné lepící pásky (používá se i u origo mezikusu). Drží to jako čert Na užší pračku bych to nedával. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.