Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak se trošku máklo a nová sedačka je na místě. A jde se na pivko nabrat sil.

A s tímto se zápasilo po schodišti do patra, tři kusy a každý těžký jak prase. Snad se reklamovat nebude.

post-26723-0-14835500-1452985955_thumb.j

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Dopoledne jsem odvezl dva plný vozejky do sběrného dvora, zajel s babčou na nákup, vyzvedl krmivo pro slepice, málem spadl s Fordem a s vozejkem ze stráně, uklidil v garáži, dodělal sádrokartonový podhled a začal malovat obyvák. Mám toho dost, že se mi nechce ani na pivo, kam mě lanařil kámarád. :aut

Odesláno

Dnes jsme posadili sušičku na pračku za pomocí po domácku vyrobeného mezikusu.

Výroba mezikusu cca 2-3 hodinky s cenovkou do 80,-. Originál nejlaciněji za 1000,-. Nekupte to. ;):roker

Odesláno

Hned po ránu (7:30) návštěva chirurgické pohotovosti kam přivezli našeho mladého. Polámané kosti v oblasti obličeje a 4 díry do halvy po boxeru s hroty. Sešitý a oteklý k nepoznání. Útok zezadu ani si nestačil uvědomit co se děje. :bacha  :blicismajlik

Odesláno

Dnes jsme posadili sušičku na pračku za pomocí po domácku vyrobeného mezikusu.

Výroba mezikusu cca 2-3 hodinky s cenovkou do 80,-. Originál nejlaciněji za 1000,-. Nekupte to. ;):roker

NAHOD FOTO - mamina taky resi sucicku a bude se muset stavet na pracku

Odesláno

Hned po ránu (7:30) návštěva chirurgické pohotovosti kam přivezli našeho mladého. Polámané kosti v oblasti obličeje a 4 díry do halvy po boxeru s hroty. Sešitý a oteklý k nepoznání. Útok zezadu ani si nestačil uvědomit co se děje. :bacha:blicismajlik

To je děs, doufám, že toho útočníka najdou a přeji rychle uzdravení.
Odesláno

jinac od rana
vstal sem - pom***val manzelku
rozdelal sem kure ktere se zachvilku pujde pect do trouby + rejzi a mozna kuskus
k tomu ze skeletu klasicka kureci polevka a ve finale jeste nejaka ta buchta

k tomu si davam sklenicku cervenyho

Odesláno

NAHOD FOTO - mamina taky resi sucicku a bude se muset stavet na pracku

Pokud bys chtěl KUPOVAT mezikus, pak oboje (pračka i sušička) MUSÍ být od stejného výrobce. Myslel jsem si, že to nehraje roli, tak mám pračku AEG a sušičku BRAND a musel jsem si kupovaný mezikus upravit. Byť mají oba dva základnu stejných rozměrů, tak se od sebe z nějakýho - mně nepochopitelnýho - důvodu liší.

Odesláno

Hned po ránu (7:30) návštěva chirurgické pohotovosti kam přivezli našeho mladého. Polámané kosti v oblasti obličeje a 4 díry do halvy po boxeru s hroty. Sešitý a oteklý k nepoznání. Útok zezadu ani si nestačil uvědomit co se děje. :bacha  :blicismajlik

Tak to není vůbec hezké nedělní ráno - ať se z toho mladej co nejdřív dostane a BEZ NÁSLEDKŮ.

Odesláno

Kde se to stalo? A jak píše Medvěd, ať se to rychle hojí a hlavně bez následků!

Odesláno

Teď čeká na rozhodnutí zda ho převezou do KN v Ústí nad Labem na plastiku srovnat prolomené lícní kosti. No uvidíme, odpoledne za ním jedu a zkusím vyrazit nějaké informace od doktorů. 

Totožnost útočníka už je známá. Otázka zní co s tím naši pomahači a chrániči udělají. 

Odesláno

Přřeji brzké uzdravení bez následků a spravedlivé potrestání útočníka, což v ČR je spravedlnost v některých případech opravdu slepá!

Odesláno

Teď čeká na rozhodnutí zda ho převezou do KN v Ústí nad Labem na plastiku srovnat prolomené lícní kosti. No uvidíme, odpoledne za ním jedu a zkusím vyrazit nějaké informace od doktorů. 

Totožnost útočníka už je známá. Otázka zní co s tím naši pomahači a chrániči udělají. 

Tak když frajera mají, je předpoklad, že snad trestu neujde

Odesláno

Naši pomahači a chrániči jen ukáží na viníka, pokud se najde (a vy ho máte). Pak už je to v jiných rukou. Ale i tak se všichni musí v trestním řízení pohybovat v mantinelech, které dostali od námi zvolených zástupců.

Rozhodně přeji mladému (kolik mu vlastně je?), ať se uzdraví s minimálními následky, nejen na těle, ale i na duši. Musí to bolet.

jinac od rana

vstal sem - pom***val manzelku...

To Ti schvaluji, ráno to je nejlepší. To máš jistotu, že jsi první :D

Odesláno

Tenhle boxer je hodně dobrá zbraň (v tomhle případě blbá zbraň).

Sám jsem to kdysi před cca 10ti lety pocítil na vlastní kůži, naštěstí ne do obličeje, a trvalo pěkných pár měsíců než jsem byl v pořádku.

Přeju mladýmu až se z toho brzo dostane a jsem moc zvědav jak to dopadne dál , když je útočník znám.

Odesláno

Právě že u manželky nikdy nevíš zda jsi ten den první, zvlášť pokud jste spolu už x let :-D

Proto chodím spát těsně po půlnoci a ženu vždycky vzbudím, to proto abych ten den byl první :-D

Ale bez srandy, to je přece jasný že u manželky jsi vždy první a taky poslední, a jedinej :-D

Odesláno

Máme jak sušku tak pračku od AEG. Použil jsem kus lamino desky.

Ohranil jsem ji, navrtal cca 7mm hluboké díry pro nohy sušky a přidělal k pračce pomocí oboustranné lepící pásky (používá se i u origo mezikusu). Drží to jako čert

Na užší pračku bych to nedával.

post-572-0-33539600-1453039065_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...