radim.1008 Odesláno 14. duben 2015 Odesláno 14. duben 2015 Dnes jsem byl se strýcem odpoledne v lese. Vítr z minulého týdne nám pokácel několik stromů a pár jich vyvrátil. Zase máme, co dělat. Teda, ne že bych se zrovna nudil a neměl, co dělat. Citovat
Almanil Odesláno 14. duben 2015 Odesláno 14. duben 2015 Jsem chtěl dodělat bubny na parťákovi, ale nakonec jsem čistil karbec na Hondě GCV160 . A stejně nechce chytnout dech Citovat
morepower Odesláno 14. duben 2015 Odesláno 14. duben 2015 Tak dneska mi plynař vyměnil vafky, tak jsem to kolem začistil a nabílil, no a vypadaj, jak když tam dycky byly Citovat
Vvitty Odesláno 14. duben 2015 Odesláno 14. duben 2015 Kolik je v Praze stanic metra, kde neexistuje jiný výstup na povrch než po vlastních? A střílí se kolem toho tak jako na Veleslavíně? Ten humbuk, co se kolem chybějícího eskalátoru strhl bych chápal, kdyby se ťapalo po vlastních od kolejí. Mimoto až na povrch jede výtah, jen je megašílených 150 m od zastávky busu. Fakt mi v poslední době přijdou všichni kolem mně tak žadonící po jakémkoli negativismu, až to dveřma tříská. P.S. Stejně i po jezdících schodech cca 70% lidí šmajdá pěšky, tak se holt dala možnost aspoň kousek šmajdat pro všechny a zase je to špatně A kolik z tech stanic bylo otevreno v tomto tisicileti? Slysel jsem ze jsou dokonce cinzovni petipatrove domy kde neni vytah a chodi se jen po svych, a zkus si neco takoveho postavit ted Citovat
morepower Odesláno 15. duben 2015 Odesláno 15. duben 2015 Tak dneska sem se z práce svez v kabriu, teploměr povidal něco o 19° a bylo to fajn. Doma sem ještě naložil mrňata a ženu a objel sem s nima blok snad čtyřikrát, páč se jim to moc líbilo. Už se těšim, až pojedem na kokořín na zmrlinu Citovat
MilanF1 Odesláno 15. duben 2015 Odesláno 15. duben 2015 A kolik z tech stanic bylo otevreno v tomto tisicileti? Slysel jsem ze jsou dokonce cinzovni petipatrove domy kde neni vytah a chodi se jen po svych, a zkus si neco takoveho postavit ted Pokud jsou 2 nadzemní podlaží, jde to bez výtahu. To vím, protože v jednom takovém bydlím. Od 3 nadzemních už musí být výtah. A tomu metru se vyjádřit nedokážu, nebyl jsem tam. Nicméně je nepochopitelné, že tam eskalátor není ... pokud jsou schody široké, třeba by to šlo dodělat v rámci nového projektu. Citovat
Marcel00 Odesláno 15. duben 2015 Autor Odesláno 15. duben 2015 umyl som psa vo vani. mandlovy sampon od AVON-u Citovat
radim.1008 Odesláno 15. duben 2015 Odesláno 15. duben 2015 Rozšířil jsem dnes, tedy konečně dodělal, budoucí zelenou plochu zahrady, pod kterou jsem schoval část vybourané sutě. Přezul auto, zametl v budovaném bytě a teď si dám pivko. Citovat
Medvěd Odesláno 15. duben 2015 Odesláno 15. duben 2015 Pokud jsou 2 nadzemní podlaží, jde to bez výtahu. To vím, protože v jednom takovém bydlím. Od 3 nadzemních už musí být výtah. Milane, bydlím ve čtyřpatrovém a výtah nemáme. O jeho vybudování se vedou řeči, ale vzhledem k tomu, že by musel být vně domu se stanicemi mezi patry (částečně místo balkonů), tak o něj cca 2/3 obyvatel domu nestojí. Momentálně jsme ve fázi, kdy si jeho stavbu hodlají horní čtyři partaje zaplatit s tím, že my - co o něj zájem nemáme - ho nebudeme využívat (ani platit za údržbu a servis). K mému názoru na eskalátory na Veleslavíně sem zkopíruju ještě MŮJ názor z jiné diskuze - snad to už bude pochopitelnější : Ostuda to možná je, ale ta hysterie kolem je zbytečně vypjatá. Netvrdím, že by se mi nelíbily eskalátory až nahoru a že by nebylo dobré je u stavby za X miliard považovat za standart, ale současně jsem přesvědčený, že v minulém týdnu novináři hladoví po negativních zprávách zase udělali z prdu kuličku a spousta lidí jim na to skočila s rozeběhem Dál už bych téme metra a Veleslavína už nepitval - já mám radost, že se po letech něco v pražské dopravě pohlo, někdo jiný holt hledá negativa Citovat
dusan2 Odesláno 15. duben 2015 Odesláno 15. duben 2015 U nas bola na jesen minuleho roku odovzdana nova stvorposchodova bytovka bez vytahu ! Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. duben 2015 Odesláno 16. duben 2015 a ses si jistej ze je 4 patrova ?u nas to skolaudovali jako 3 patrovej se zvysenym prizemim Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. duben 2015 Odesláno 16. duben 2015 4 patra jsou bez výtahu normálně máme vyvýšené přízemí + 4 patra bez výtahu jinak jsem přes den odpočíval za1 min začíná noční Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. duben 2015 Odesláno 16. duben 2015 mel sem stesti ze me z prace pustily v poledne zajel sem do OBI - koupil kalovku do studny a nejake lanko + drobnostia do ted sem se svagrem to cerpadlo instalovali bohuzel sem debil a vzal sem slabsi cerpadlo takze ze studny to vodu vytlaci ale nema zadny poradny tlakale celkem to je jedno na to obcasne zaliti zahradky to musi stacit - jen mame ve studni malo vody a podarilo se mi vodu "odcerpat do sucha" zitra musim kouknout kolik vody stihne za 24 hodin dotect Citovat
dusan2 Odesláno 16. duben 2015 Odesláno 16. duben 2015 a ses si jistej ze je 4 patrova ? u nas to skolaudovali jako 3 patrovej se zvysenym prizemim Su to 4 regulerne poschodia plus prizemie. Uz dva mesiace byvam celkom hore Nastastie iba docasne . Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. duben 2015 Odesláno 16. duben 2015 ja bydlel taky uplne nahore + mezonet a 2 roky stacilo nastesti sem se ted prestehoval do baracku a jedine schody mam do sklipku pro pivko Citovat
Péťa Odesláno 16. duben 2015 Odesláno 16. duben 2015 zajel sem do OBI - koupil kalovku do studny a nejake lanko + drobnosti a do ted sem se svagrem to cerpadlo instalovali bohuzel sem debil a vzal sem slabsi cerpadlo takze ze studny to vodu vytlaci ale nema zadny poradny tlak Tak si to v OBI vyměň s doplatkem. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. duben 2015 Odesláno 16. duben 2015 (upraveno) no prave bych ho spis potreboval vratti dnes sem ve schraance nasel letak nejakeho obchodu kde maj cerpadlo asi 2x silnejsi za stejne prachymam ted AL-KO Drain 7000a u konkurence Sharks SH 750W (SHK 204) EDIT: tak bohuzel vratit muzu pouze nepouzite zbozi Upraveno 16. duben 2015 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Marguaret Odesláno 16. duben 2015 Odesláno 16. duben 2015 Tak trochu zenske ruky tady dnes jsem vstavala ve 4:30 prebalila,nakrmila prvni ditko. Pak sla chystat snidani dalsim detem, uklidila kuchyn, rychle kafe a cigarko. Pak zacal mega kolotoc uklid baraku,zahrady,vareni,krmeni,prochazka s kocarkem a detmi. Vecerni koupani deti, zase uklid kuchyne abych ji zas uklizela po priprave vecere. Deti spi a ja prave dozehlila,jsem hotova u televize a koukam na nahradni dily a neblizsi dobry servis pro moje auticko Citovat
Hafity Odesláno 16. duben 2015 Odesláno 16. duben 2015 Jsem právě před chvilkou objevil igelitku s náloží vinylu.... Takže soustružníci, máte šanci! První nálož jsem posílal po strakim někam na Slovensko.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.