Pe.Tr Odesláno 12. květen 2025 Odesláno 12. květen 2025 stačí jen kliknout na odkaz a jsi za "hňupa" a informuješ o tom celý svůj telefonní seznam , bohužel vždy a i v tom seznamu se někdo najde....... ozzy56, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. květen 2025 Odesláno 12. květen 2025 zapomněl jsem napsat, že na účtu mám houno , všecko je v matraci... Citovat
MJSytic Odesláno 12. květen 2025 Odesláno 12. květen 2025 před 12 minutami, Pe.Tr napsal: stačí jen kliknout na odkaz a jsi za "hňupa" Klikat můžeš, jak chceš. Jen tam nesmíš nic vyplňovat a potvrzovat Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. květen 2025 Odesláno 12. květen 2025 klikneš a už automaticky tvuj whats posilat tu zpravu tvym kontaktum . vyplnenim uz přichazis o love . Hňup si už jen že si kliknul Citovat
MJSytic Odesláno 12. květen 2025 Odesláno 12. květen 2025 Tak to bych chtěl vidět HTML takového odkazu Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. květen 2025 Odesláno 12. květen 2025 je to hoax , ale pravdivý sdílejte než to smažou Dave_k a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. květen 2025 Odesláno 12. květen 2025 (upraveno) Hmm, taky zajimavý. Šmejdi to zkoušejí jak jen to jde. Upraveno 12. květen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Péťa, Pepito a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
MotoMoto Odesláno 14. květen 2025 Odesláno 14. květen 2025 (upraveno) Ale prý jen na postavy z pohádek. Tam mají větší šanci. Upraveno 14. květen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Necituj těsně předchazející přispěvky!!! Pepito a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. květen 2025 Odesláno 14. květen 2025 (upraveno) Jakože tobě taky, jo?? Upraveno 14. květen 2025 uživatelem Radek Hurvajz MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 15. květen 2025 Odesláno 15. květen 2025 Týká se to pouze pohádkových postav @Radek Hurvajz a @MotoMoto - postava z Madagaskaru 2 Takže je na řadě ještě @Schreek Radek Hurvajz, Pepito a Schreek ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. květen 2025 Odesláno 15. květen 2025 (upraveno) A vona tady je i @Fiona kdyby jsi to nevěděl A spousta dalších Upraveno 15. květen 2025 uživatelem Radek Hurvajz MotoMoto, Schreek a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 6. červenec 2025 Autor Odesláno 6. červenec 2025 Dnes přišel přítelkyni mail, tak jsme ho hned smazaly. Citovat
Medvěd Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 Co ta Radka krom cukrošky a Hurvajze všechno stíhá Citovat
pavelu96 Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 @Medvěd podívej se ještě jednou, kdo to psal... Ty podobný profilovky a nicky mě taky matou Pepito a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 (upraveno) Pavle - šak já to myslel I R O N I C K Y (je to v krátké době můj už druhý pokus o fór, který zvostal nepochopen - asi něco dělám blbě) A Radka není Radomíra Upraveno 6. červenec 2025 uživatelem Medvěd Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 (upraveno) Před hodinou, Pepito napsal: Dnes přišel přítelkyni mail, tak jsme ho hned smazaly. Smazani je chyba, holky , musite ho označit jako spam, a pak teprve smazat. Upraveno 6. červenec 2025 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96, regius, BubakGS a 2 další ohodnotil 5 Citovat
pavelu96 Odesláno 4. listopad 2025 Odesláno 4. listopad 2025 (upraveno) Tak to na mě zkouší i z Německa Herion Hans Peter <herionhanspeter399@gmail.com> 13:51 komu: mně Mohu vám nabídnout kc2,300 za to a poštovné do Germany? Pokud ano, napište mi prosím své celé jméno a IBAN pro platbu. Herion Hans Peter Kanalstraße 40, 22085 Hamburg, Germany Thank you 15:32 komu: Herion Dobrý den, Potvrzuji celkovou cenu, včetně poštovného, je 2300,- Kč. Prosím, zašlete mi celou částku na můj bankovní účet. Údaje příjemce: Jméno: Pavel Divín IBAN: CZ43 3030 0000 0015 9907 3031 BIC/SWIFT: AIRACZPP Zboží odešlu ihned poté, co budou finanční prostředky plně připsány na můj účet. Děkuji." út 4. 11. 2025 v 13:51 odesílatel Herion Hans Peter <herionhanspeter399@gmail.com> napsal: 16:41 komu: mně Prosím, převeď na svůj účet částku kc2.300 včetně nákladů na dopravu. Dejte mi vědět, až obdržíte e-mail od mé banky s potvrzením platby o této transakci. Zkontrolujte své e-maily, zda nepřišlo potvrzení od First Direct Bank, a dejte mi vědět. Thank you Zde přišel email z neexistující banky: Vaše schůzka byla přijata. Dobrý den, Pavle Divine, Okamžitá mezinárodní platba přijata od pana Heriona Hanse Petera. Tento e-mail potvrzuje, že jste obdrželi okamžitou platbu ve výši 2 300,00 Kč od Pan Herion Hans Peter prostřednictvím platební služby AUKCE First Direct Bank. (Zboží) Stav: Čeká na vyřízení Zásady: Tuto platební metodu nelze z důvodu ochrany prodejce vrátit ani zrušit. Stav transakce: Zahájeno, dokončeno na 99 %. Přečtěte si níže uvedené pokyny a postupujte podle nich k dokončení transakce. Shrnutí této faktury Informace o odesílateli: Pan Herion Hans Peter XXXX-XXXX-XXXX-8957 Informace o příjemci: Pavel Divín CZ43 3030 0000 0015 9907 3031 AIRACZPP ID transakce U-04J03293E5202820W Nevyřízená částka: 2 300,00 Kč Výše uvedená částka zahrnuje poplatek za dopravu zboží, což znamená, že jej musíme ručně schválit. Vzhledem k výši částky musíme podniknout další kroky k ochraně obou stran před online podvodnými aktivitami, abychom mohli tuto platbu uvolnit a připsat ji na váš bankovní účet. Potvrzená dodací adresa: Jméno: Herion Hans Peter Tel.: +49308116692 Adresa: Kanalstraße 40, 22085 Hamburk, Německo. Z bezpečnostních důvodů jsme zajistili, aby tento způsob platby nemohl být odesílatelem zrušen ani rozdělen. To vám zajistí, že peníze obdržíte po dokončení odeslání zboží a jeho vrácení nám s potvrzením o doručení/dokladem o doručení k ověření. Po obdržení zásilky/dokladu o doručení zboží vám bude na váš bankovní účet okamžitě připsána částka 2 300,00 Kč, abychom ji mohli OVĚŘIT a částku vám na váš bankovní účet připsat. Tým First Direct Bank. Děkujeme, že jste si vybrali naši službu. Jsme tu, abychom vám dobře sloužili. ____________________________________________________________________ Pavel <pavelu96@gmail.com> 17:42 komu: Herion Email od vaší banky přišel, ale zásilku odešlu okamžitě poté, co mi celá částka [2300 CZK] bude připsána a ověřena na mém bankovním účtu. Zatím platbu nevidím připsanou. Jakmile peníze dorazí, budu Vás informovat a pošlu číslo pro sledování zásilky. út 4. 11. 2025 v 16:41 odesílatel Herion Hans Peter <herionhanspeter399@gmail.com> napsal: 17:44 komu: mně Chápu, že jste obdržel e-mail s potvrzením platby od First Direct Bank, ale četl jste ho a rozumíte mu? Tak budete vědět, co dělat, abyste dokončil potvrzení platby pro celou částku, která bude následně uvolněna na váš účet. Prosím, pečlivě si e-mail přečtěte, abyste mu lepé porozuměl. Čekám na vaši odpověď… děkuji 17:54 komu: Herion Velice dobře rozumím, o co se snažíte. Žádná seriózní banka nefunguje tímto způsobem. Pokud by platba byla skutečně provedena, peníze by byly připsány na můj účet a s bankou byste komunikoval Vy a ne já. Pokud jste platbu skutečně poslal, měla by mi dorazit bez jakýchkoli dalších kroků. Peníze na účet nedorazily = platba nebyla provedena. Pokud peníze nepřijdou na můj účet, nebudu se dále zabývat touto konverzací. A je klid... Upraveno 4. listopad 2025 uživatelem pavelu96 Upraven formát vložení textu MJSytic, Péťa, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. listopad 2025 Odesláno 5. listopad 2025 Zbytečná iniciativa, vubec bych se tím nezabýval, jen kliknul na tlačítko SPAM ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2025 Odesláno 5. listopad 2025 taky sem cosi prodával a že prý hned pošle kurýra atd., tak sem mu odepsal ať mu dá prachy a bude to z ruky do ruky--už neodepsal... Citovat
pavelu96 Odesláno 5. listopad 2025 Odesláno 5. listopad 2025 No, možná jeho adresu i s telefonem předám dalším podvodníkům, co budou chtít poslat kurýra... Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.