Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Radek Hurvajz protoze kdyz autorizacni kod neprepisujes, ale treba jen potvrzujes, tak staci, ze se to rovnou po odeslani tvych udaju zkusi prihlasit - a tobe dorazi notifikace. Ty ji potvrdis a utocnik ma volnou cestu.

A nebo ji tam proste do ty stranky prepises, pokud ti jde SMS a tim ji rovnou taky predas dal. A ses uplne stejne v haji. Ani to nemusis nekomu rict/preposlat, staci, e to zadas do ty podvrzeny stranky a uz se to veze.

Odesláno

No jo, ale to co popisuješ je že přimo ty prachy odešlu. JA to myslel tak že když tam dáš jen tvý přihlašovací udaje a v budoucnu je použije někdo cizí, potom to musí fungovat na ty lidský blbosti že postě člověk tu SMS na žádost přepošle, nebo ten klíč potvrdí i když platbu nezadal.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Po delší době mi přišlo něco od "rybářů". Tak jsem jim to otestoval a moc jim to nefunguje :aut 

FIO_fake.png

FIO_fake2.png

FIO_fake3.png

Ale vzhledově už to mají povedené :myslim  (viz skutečný web)

FiO_real.png

Odesláno

Ono je to zabezpečené i přes web. Nejslabší článek je vždy uživatel :nevim Aplikace v mobilu (a je jedno jestli iOS nebo Android), pokud je stažená, nainstalovaná a aktualizovaná z oficiálního obchodu, je prakticky nejzabezpečenější a muselo by se stát hodně nepravděpodobného, aby u ní došlo k podvrhnutí. Ale nic samozřejmě není 100%.

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

No tak nám je to jasný. Ale spousta lidí na to skočí, nestačím se kolikrát divit, a to jsou vzdělaný lidi u kterých bys to prostě nečekal.

Jsou schopný si zavolat do banky že jim ta platba nechce projít a že ji musí zaplatit tak jestli by to mohli zadat po telefonu. Pak to bankeř zastavil a bloknul. To nepochopiš prostě.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

lidi se okrádali odjakživa, jen ty metody jsou odpovídající době 😉, třeba já mám nabrnknutou jednu kapitánku amerického námořnictva a zrovna kotví v Terstu, touží být se  mnou, ale žold dostane až za měsíc a to už bude v Japonsku, tak jí mám rychle poslat 1000 dolarů na cestu, mám jen tlačítkovou Nokii a nemám internet. bankovnictví, jak to fčil mam urobit ?? 🙈😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...