Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

41. Sraz Peugeot clubu, Retro Park Sejfy - 15. – 17. 8. 2014 - připravujeme kalkulační tabulku

Recommended Posts

Odesláno

neboj taky jsem si jí vyšlápl kamrád mel bezva nápad na výlet :D no co my to šli 4 hodiny horší bylo že nahoru jsem šli cestou která byla určená na cestu dolů oto to tamta cesta byla přijemnější dolu :D

Odesláno

my jsme šli na Silvestra tehdá ještě z konečný až na Sněžku a zpátky...taky masakr, pak jsme se ztratili kousek sme si zašli a šli na tmy lesem apod... docela vzrůšo ale sranda byla ;)

Odesláno

Potom, co jsem vylezl na Skalnaté pleso, už vylezu všechno :aut:D Ale v tomhle případě jsem v klidu - min. na \"Růžovku\" se pojede určo lanovkou a odtamtud je to už procházka ;)

Odesláno

Dovolená naplánována jest už od Vánoc, tzn. olympiáda na Sejfech 100% bez nás (pro zlé jazyky: \"Já bych stejně neolympiádil\" :P - ale ten výlet na Sněžku, ten nás fakt mrzí)

[upravil dne 23/6/2014 15:53 od Medvěd]

Odesláno

skuci: Vzhledem k časovému rozvrhu je to myslím 100% ;) Taky bude záležet na počasí :myslim Ale předpokládám, že ta nová lanovka už není tak \"větru náchylná\" :)

Odesláno

Od sdola az nahoru lanovkou. Predbezna cena 350 na osobu a nejde slevit :(, 180 za dite .......ale snad to ucastnikum bude stat za to....

Lanovka jezdi do vetru 60 km/h

Odesláno

Tak s námi můžeš počítat také, minimálně já a fotbalista Filip. Možná ještě vezmu dceru, to ještě uvidíme. Doufám, že tam bude moc propuknout další grilpárty. Už teď se těšíme.

Kluci super. Děkujme, díky moc.

Odesláno
Pežolympiáda už byla na Šebetově myslím 2007?? a soutěže byly v kempu i na Mělníku 2009, takže přinejmenším to bude druhý ročník :P

Olympiáda byla i v Lančově 2008 a jmenovala se Železný Pežoťák a já ho tehdy vyhrál hééč :D:D:D :papa

Odesláno

Hmm to vypadá lákavě, stejně jsme chtěli omrknout tu novou lanovku, nahoru hezky pěšky a dolů se svezem :cool:, ale cesta na Růžohorky je fakt nekonečná....:D, pak už je to opravdu procházka.

Odesláno

Píšu si, na ten víkend snad nic nemám (možná sobotní dopoledne v práci)... Budete chtít nějakou výpomoc? :mrk

[upravil dne 24/6/14 14:09 od minimaxa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...