Medvěd Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Kdyby to nebylo tak hnusný, skoro bych se vztyčeným ukazovákem volal: \"Vidíte, já Vám to říkal, že s bazarem na fóru budou jen problémy\"a po pravdě se divím, že až teď. Sám jsem tu už cosi přes inzerci koupil, dokonce i prodal a je fak, že vždycky bylo vše v cajku. To, co vylézá ve stínu téhle causy je fakt celkem soda a taky mi nějak nejde do hlavy, že je někdo kvůli pětibábě schopen udělat takovou levárnu.
Radek Hurvajz Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Medvěde, lidi jsou ruzný, a některý jsou holt rozbitý, s tim nenaděláš nic, ani v inzerci ani v běžným životě
oddie Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Bazar na fóru je pořád lepší řešení než kdyby tu byla v každém vlákně nějaká nabídka, takhle je to aspoň na jednom místě a má to jakás takás pravidla
Schreek Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Bazar za to nemůže. Jen je potřeba si uvědomit, že při množství lidí, kteří tímto forem prolezou už dávno nelze brát obchod s kdejakým klubákem předem za zcela bezpečný. Je potřeba být opatrný jako na každém jiném inzertním portálu.
OK406 Odesláno 12. květen 2014 Autor Odesláno 12. květen 2014 Přes icq mě kontaktoval Radek Hurvajz a já mu oscanoval podací lístek. Jméno a ani adresa nesouhlasí, než jaké je uvedeno na P-C.
koblih69 Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Jako u každé inzerce i tu je 1000 spokojených kupujících a jeden naštvanej. A bez ohledu, že jsem se tady taky napálil při prodeji i koupi tak inzerce za to nemůže určitě !
Radek Hurvajz Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Taže, prodavající podle jmena i adresy je někdo jiný než vlastník učtu. Takže učet zablokuju. S OK406 ještě pořešim komunikaci s dotyčným.
Charlie 1 Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Tak to je silný kafe:o:o Plno nováčků se tady jen zaregistruje ,aby rozprodaly vrak a pak se tady neukazou..... Tohle je jen výsledek..... I když je to minimum případů na x obchodu.... Jediné nastavit jinak pravidla.... [upravil dne 12/5/14 21:15 od Charlie 1] [upravil dne 12/5/14 21:16 od Charlie 1]
Laďa Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Taže, prodavající podle jmena i adresy je někdo jiný než vlastník učtu. Takže učet zablokuju. S OK406 ještě pořešim komunikaci s dotyčným. To je asi taky ten důvod proč se balík OK406 vrátil zpět. On mu peníze poslal na účet a na balík už napsal jméno a adresu kterou si vymyslel.
Almanil Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Na některých fórech bývá inzerce až od x příspěvků, ale to není řešení, protože se poté nahánějí přispěvky. Holt bych k tomu přistupoval jako k bazosi atd. Jediná pomoc je, že řádní členové jsou vedeni pod svými skutečnými jmény.
Radek Hurvajz Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Taže, prodavající podle jmena i adresy je někdo jiný než vlastník učtu. Takže učet zablokuju. S OK406 ještě pořešim komunikaci s dotyčným. To je asi taky ten důvod proč se balík OK406 vrátil zpět. On mu peníze poslal na účet a na balík už napsal jméno a adresu kterou si vymyslel. I to by bylo možný
Charlie 1 Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 alespon něco..... víceméně se tady podle toho řídím,od uplného nováčka bych asi nic nekoupil...zaruka,žádná...tímhle heslem se řídím a neměl jsem tady zatím nikdy problém..... kdo se tady trochu pohybuje ví kdo se tady objevuje a kdo ne a popřípadě jestli má příspěvky jen v inzerci nebo i někde jinde;)
radim.1008 Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Tak tohle už je vychcanost nejvyššího kalibru.
Charlie 1 Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 každopádně jde to na triko Kennosauruse... může to ještě za kamaráda zaplatit a pak si to mezi sebou vyřídit,ale to pochybuju....
P607Olda Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Když má ban, tak se k tomu tady nemůže vyjádřit?
Radek Hurvajz Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Pokud je to tak jak řikal, třeba je to jen vymluva;) Muže třeba psát maily, jak mě, tak vedení, na mě ma i telefon, teda ten pravej Kennosaurs, pokud ovšem nějakej pravej je. S OK406 jsem pravě probiral tu komunikaci když ho zabanuju, s ním stejně nekomunikoval [upravil dne 12/5/14 21:31 od Radek Hurvajz]
koblih69 Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 alespon něco..... víceméně se tady podle toho řídím,od uplného nováčka bych asi nic nekoupil...zaruka,žádná...tímhle heslem se řídím a neměl jsem tady zatím nikdy problém..... kdo se tady trochu pohybuje ví kdo se tady objevuje a kdo ne a popřípadě jestli má příspěvky jen v inzerci nebo i někde jinde;) To ti ale moc nepomůže. Nejdýl mi na tomhe fóru dlužil peníze jeden velmi znýmý člen ... byla nemoc, peníze se vrátily, přítelkyně neposlala ... :D:D
Guest StibTo Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 tohle je extrém kterej se tu objeví jednou za X měsíců ... nepřijde mi rozumné měnit kvůli tomu hned pravidla
Recommended Posts