Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nepoctivý prodejce z fóra P-C s nickem Kennosaurus !!!

Recommended Posts

Odesláno

Kdyby to nebylo tak hnusný, skoro bych se vztyčeným ukazovákem volal: \"Vidíte, já Vám to říkal, že s bazarem na fóru budou jen problémy\"a po pravdě se divím, že až teď. Sám jsem tu už cosi přes inzerci koupil, dokonce i prodal a je fak, že vždycky bylo vše v cajku. To, co vylézá ve stínu téhle causy je fakt celkem soda a taky mi nějak nejde do hlavy, že je někdo kvůli pětibábě schopen udělat takovou levárnu.

Odesláno

Bazar na fóru je pořád lepší řešení než kdyby tu byla v každém vlákně nějaká nabídka, takhle je to aspoň na jednom místě a má to jakás takás pravidla

Odesláno

Bazar za to nemůže. Jen je potřeba si uvědomit, že při množství lidí, kteří tímto forem prolezou už dávno nelze brát obchod s kdejakým klubákem předem za zcela bezpečný. Je potřeba být opatrný jako na každém jiném inzertním portálu.

Odesláno

Přes icq mě kontaktoval Radek Hurvajz a já mu oscanoval podací lístek. Jméno a ani adresa nesouhlasí, než jaké je uvedeno na P-C.

Odesláno

Jako u každé inzerce i tu je 1000 spokojených kupujících a jeden naštvanej. A bez ohledu, že jsem se tady taky napálil při prodeji i koupi tak inzerce za to nemůže určitě !

Odesláno

Tak to je silný kafe:o:o

Plno nováčků se tady jen zaregistruje ,aby rozprodaly vrak a pak se tady neukazou.....

Tohle je jen výsledek.....

I když je to minimum případů na x obchodu....

Jediné nastavit jinak pravidla....

[upravil dne 12/5/14 21:15 od Charlie 1]

[upravil dne 12/5/14 21:16 od Charlie 1]

Odesláno
Taže, prodavající podle jmena i adresy je někdo jiný než vlastník učtu. Takže učet zablokuju. S OK406 ještě pořešim komunikaci s dotyčným.

To je asi taky ten důvod proč se balík OK406 vrátil zpět. On mu peníze poslal na účet a na balík už napsal jméno a adresu kterou si vymyslel.

Odesláno

Na některých fórech bývá inzerce až od x příspěvků, ale to není řešení, protože se poté nahánějí přispěvky. Holt bych k tomu přistupoval jako k bazosi atd. Jediná pomoc je, že řádní členové jsou vedeni pod svými skutečnými jmény.

Odesláno
Taže, prodavající podle jmena i adresy je někdo jiný než vlastník učtu. Takže učet zablokuju. S OK406 ještě pořešim komunikaci s dotyčným.

To je asi taky ten důvod proč se balík OK406 vrátil zpět. On mu peníze poslal na účet a na balík už napsal jméno a adresu kterou si vymyslel.

I to by bylo možný
Odesláno

alespon něco.....

víceméně se tady podle toho řídím,od uplného nováčka bych asi nic nekoupil...zaruka,žádná...tímhle heslem se řídím a neměl jsem tady zatím nikdy problém.....

kdo se tady trochu pohybuje ví kdo se tady objevuje a kdo ne a popřípadě jestli má příspěvky jen v inzerci nebo i někde jinde;)

Odesláno

Pokud je to tak jak řikal, třeba je to jen vymluva;)

Muže třeba psát maily, jak mě, tak vedení, na mě ma i telefon, teda ten pravej Kennosaurs, pokud ovšem nějakej pravej je. S OK406 jsem pravě probiral tu komunikaci když ho zabanuju, s ním stejně nekomunikoval

[upravil dne 12/5/14 21:31 od Radek Hurvajz]

Odesláno
alespon něco.....

víceméně se tady podle toho řídím,od uplného nováčka bych asi nic nekoupil...zaruka,žádná...tímhle heslem se řídím a neměl jsem tady zatím nikdy problém.....

kdo se tady trochu pohybuje ví kdo se tady objevuje a kdo ne a popřípadě jestli má příspěvky jen v inzerci nebo i někde jinde;)

To ti ale moc nepomůže. Nejdýl mi na tomhe fóru dlužil peníze jeden velmi znýmý člen ... byla nemoc, peníze se vrátily, přítelkyně neposlala ... :D:D:D

Odesláno

tohle je extrém kterej se tu objeví jednou za X měsíců ... nepřijde mi rozumné měnit kvůli tomu hned pravidla

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...