Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Máte uloženou domovní adresu v GPS?  

1. 1. Máte uloženou domovní adresu v GPS?

• Ano - přesná adresa
      17
    • Ano - jen město
      7
    • Ano - ale pod jiným názvem
      1
    • Ne - nemám v navigaci adresu domu
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

To jsem klidný, moje auto v hodnotě menší než průměrný plat to jistí :) a je teda pravda, že s orientací problémy nemívám, ale už jsem se ztratil i 15 km od baráku. :mad:Chápu tedy, že si někdo zadá přesnou adresu :)

Odesláno

Mám v navigaci přesnou adresu až na parkoviště u domu, případnému lapkovi by to ale asi moc nepomohlo, když by přijel na parking a před sebou, za sebou a na boku panelák:-D Jinak navigaci nechávám v autě poměrně často, vlastně ji vytahuju jen sem tam, ani display od DVD nevytahuju, říkám si, že nemám zrovna auto, který je lákavým terčem, u domu stojí auto na dost frekventované a v noci krásně osvětlené ulici, u práce pod kamerou, kdekoli jinde stojím krátkou dobu, pokud plánuju stát tam dýl, tak si sem tam vzpomenu a aspoń ji schovám, kolegovi z práce vyvrtali oba zámky na Puntu starým 15let, za bílího dne v Ostravě u firmy, v autě neměl vůbec nic, ani rádio a stejně se s tím někdo sral kvůli ničemu, takovýho trotla neodradí ani prázdný auto a profíka zase běžnej 10ti letej krám moc neláká...:cool:

Edit: napadá mě ještě jeden tip, proč by ChouLu mohl založit to vlákno... v práci už ho to nebaví a dělá si průzkum, kvůli přivýdělku:D

[upravil dne 2/4/14 16:16 od odee]

Odesláno

Ještě by to možná byl problém, kdyby krom navigace našel zloděj aj klíče od baráku. :myslim

Adresu v navi mám, ale v autě nenechávám a klíče už vůbec ne.

Odesláno

Já klíč od domu měl v autě náhradní, ale od té doby co nám syn zabouchl vrata a já ten klíč nemohl najít tak ho mám na klíčich od auta.

Jinak u nás stále hlídají psy a tchýně s tchánem:D

A navigaci používám jen v mobilu, a ten v autě nenechávám.

Odesláno

Navigaci mám v mobilu, ale potřebuju jí dost zřídka, maximálně kvůli přesnému dohledání nějaké adresy, jinak si víceméně poradím bez ní... Domů trefím, tam nepotřebuju navigaci :D :D :D

Odesláno
Ještě by to možná byl problém, kdyby krom navigace našel zloděj aj klíče od baráku. :myslim

Hele, to je to dobrý postřeh. Jdu do navi nastavit raději jenom obec (ač bude protestovat, že chce číslo popisné :D)

Já právě že občas klíče v autě nechám. :mad:

Odesláno
Já nad tím uvažuji už od té doby co jsem si navigaci koupil :) A dlouze jsem přemýšlel, zda si ji tam také uložím, nakonec jsem zvolil pouze město poblíž a je to :)

A ano jde především o vykradení, především v době, kdy auto ukradnou a než to člověk vyřeší, tak může být pozdě i doma :)

Ale statistika je to velice zajímavá a uvidíme jak se bude vyvíjet dále :cool:

Pokud budu mit v navi X adres \"Praha něco\" a nebudu tak blbej abych si domovni adresu ulozil jako \"Domů\" ale opet \"Praha něco něco\" tak ...

Odesláno
Já nad tím uvažuji už od té doby co jsem si navigaci koupil :) A dlouze jsem přemýšlel, zda si ji tam také uložím, nakonec jsem zvolil pouze město poblíž a je to :)

A ano jde především o vykradení, především v době, kdy auto ukradnou a než to člověk vyřeší, tak může být pozdě i doma :)

Ale statistika je to velice zajímavá a uvidíme jak se bude vyvíjet dále :cool:

Pokud je zloděj profík, tak mu stačí tvoje SPZ aby zjistil tvoje bydliště ;) Myslím si že tohle na to nemá nějakej vliv. A nehledě na to když člověk bydlí na adrese kdy bydlí víc rodin - pak se může jen domnívat koho jde vykrást :papa

Odesláno

No já po městě trefim, takže si ručně napíšu město a jakmile se dostanu do míst klidně i před, kde to znám, tak navi vypínám...

Odesláno

Popravdě ani přesně nevím, co v tom mobilu mám zadané, nějaký \"domov\" tam je, a důvod je zcela prozaický - Waze. Ne že bych netrefil domů, na ježdění po ČR ostatně nepotřebuju navigaci nikde, ale tohle ukazuje zácpy, bouračky, policajty apod., proto to mm zapnuté.

Odesláno

Já popravdě ani auto přes den nezamykám (nechávám i otevřený okno a někdy klíče v zapalování) a to se v něma nachází velkej i malej TP, pojistka (smlouva) a veškerý podobný dokumenty .... Rádio, zesík, subáč a hromada dalších věcí....

Moje auto je taková popelnice že nikomu nestojí ani za to aby mi ho vykradnul natož aby ho celý ukradnul (to by musel bejt teda ultra zoufalec).... :D A šance na to že by takovej člověk kterej by omylem do toho mýho krámu vlezl měl zájem podívat se ke mně do bytu hraničí se zázrakem...:D Zase na druhou stranu já ten kýbl můžu postavit prakticky kamkoli a nevšimnou se toho ani příslušníci, jen musím dávat bacha aby mi to neodtáhli na železnou neděli :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...