Háček Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Pánové a dámy, jaké máte zkušenosti s odstraněním vší ? .. Malá přitáhla vši ze školky , já jedinej ostříhán mašinkou jsem se vyhl chemikáliiím ale přítelkyně má hnid plnou hlavu, zatím vlasy myla orthosanem (prý je dobrý na vši), po umytí jsem koukal a žívé jsem nenašel, jen hnidy ... chudák má vlasy pod pás tak mě to moc mrzí :/ rád si to počtu zkušenosti atd Citovat
koblih69 Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Jó taky už k nám tahle vymoženost dorazila :DDoktorka nám poradila nějaký šampón na psy s poznámkou, že se nemusíme bát protože psi mají citlivější pokožku než lidi a tak to neublíží. Vyčesávali jsme co se dalo a za cca týden byl klid.... asi na 2 měsíce pak se do školy vrátil \"ten malý mouřenínek\" a mohli jsme jet na novo [upravil dne 14/3/14 22:06 od koblih69] Citovat
krtek 2 Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 jj to mozem potvrdit ten sampon na psy ked bol brat maly tiez to niedke nachytal a umyvali sme ho s tym samponom:) Citovat
Šalda Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Ještě že tohle já nebudu řešit:D Ale žena to bude mít horší Citovat
Guest servisman Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Dnes jsou na to přípravky , že si můžeš vybrat. Já zažil vši před 40 lety a to byla jen nějaká vodička ,která smrděla . Chce to pak jen míti hřeben speciál na vyčesávání . O tom psím šamponu jsem slyšel že je ok , ale pokud zajdeš do lékárny tak ti ochotně poradí. Citovat
Háček Odesláno 14. březen 2014 Autor Odesláno 14. březen 2014 no co jsem zaregistroval od babči a od macechy tak většina přípravků je na nic, nejlepší je prý ten psí šampon a vyčesat, no a nebo nějaká smrdutá voda z australskýho čaje nebo co Citovat
koblih69 Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 No vono Honzo by ses docela divil. Orthosan se občas špatně shání a moc alternativ není... asi se s tím už moc nepočítá Citovat
ChouLu Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Já kupoval šampon v lékarně a byl k tomu i hřeben asi za 350 korun a během týdne bylo po všem Citovat
Medvěd Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Největší prů*er je, že když si hlavu neumeje celá třída, tak je to nekonečnej příběh. I Pavlík už si breberky domů dotáhl (asi před měsícem) a teď to vypadá na repete [upravil dne 14/3/2014 22:24 od Medvěd] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Difusil H, nasledně vlasy pokud jsou dlouhé tak vzít žehličkjou na vlasy na max co vlasy snesou a nakonec pořádně vyčesat hustým hřebenem, u dcery to zafungovalo hned Jo a pokojiček atd vystřikat Bio killem [upravil dne 14/3/14 22:36 od Radek Hurvajz] Citovat
Habitat98 Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Máti to segru zbavila přebarvením vlasů (zhruba její přirozenou barvou aby nešlo nic poznat ) a přežehlením žehličkou na vlasy šampony totiž nepomáhaly Citovat
APOFIS Odesláno 15. březen 2014 Odesláno 15. březen 2014 U nás je odzkoušeno tohle http://www.spokojenypes.cz/spreje-proti-klistatum-a-blecham/frontline-spray-100-ml?id=60701 Za x let jsme nezaznamenali žádnej problém (vyrážka, zarudnutí, svědění, atd.). Děti jsou pak zřejmě delší dobu chráněný, protože i když ve třídách vši furt řáděj, tak u našich dětí to je v pohodě. Citovat
OK406 Odesláno 15. březen 2014 Odesláno 15. březen 2014 Zkus nějaký přípravek pro zvířata. AŤ na psy či kočky a nebo na drůbež. Jako malé děti jsme také přinesli vši + hnidy ze školy. Hlava se umyla a násladně zabalila a po cca 20 min. se opět omyly vlasy a byl klid na vždy. Oni přípravky pro zvířata jsou mnohdy lepší než pro lidi. Zajdi do zverimexu či jak se ted obchody pro zvířata jmenují a kup tam přípravek na vši a hnidy. Citovat
Háček Odesláno 15. březen 2014 Autor Odesláno 15. březen 2014 jak už jsem psal koupili jsme orthosan , je to na psy proti klíštatum vším a blechám, já mam hlavu už dlouho ostříhanou tak me to je jedno, ale přítelkyně má vlasy hooodně dlouhé tak ted jdeme vyzkoušet metodu s octem .. uvidíme jak to zabere Citovat
Aluška Odesláno 15. březen 2014 Odesláno 15. březen 2014 Tos byl u nás v práci, ne? :D Taky je tam někdo přitáhnul, ale tutlá se, kdo.... Citovat
barenst Odesláno 15. březen 2014 Odesláno 15. březen 2014 k nam to dotahnou decka od pribuznych co ziji v izraeli , tam to snad ani neresi ,drbe se tam kazdy . Citovat
adraj Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 dřív se používal taky petrolej:D. Jen si u toho nesměl kouřit Citovat
Guest servisman Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 nejen petrolej taky jsem četl i slivovice ,ale tu bych využil jinak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.