Přejít na obsah

APOFIS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    139
  • Registrace

1 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Sopotnice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

APOFIS's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Pokud pojedete na tu Maru, tak doporučuju http://www.ssj.sk/sk/jaskyna/4-demanovska-jaskyna-slobody http://www.ssj.sk/sk/jaskyna/5-demanovska-ladova-jaskyna http://www.demanovskadolina.sk/index-leto.php?article=58 http://www.ginoparadise.sk/index.php/sk/vodny-raj Je to kousek a opravdu to stojí za to.
  2. http://www.maracamping.sk/index.php Jezdíme sem pod stan, ale mají i chatky.
  3. APOFIS

    Jak na vši ?

    U nás je odzkoušeno tohle http://www.spokojenypes.cz/spreje-proti-klistatum-a-blecham/frontline-spray-100-ml?id=60701 Za x let jsme nezaznamenali žádnej problém (vyrážka, zarudnutí, svědění, atd.). Děti jsou pak zřejmě delší dobu chráněný, protože i když ve třídách vši furt řáděj, tak u našich dětí to je v pohodě.
  4. APOFIS

    spotřeba 307

    Měl jsem spíš napsat, že já mám najeto těch 44k kilometrů s touhle spotřebou. Jinak se blížím k 200 000 km. Dvojhmotu za jedno jsem nechal měnit asi při 150 000 a FAP šel při 13O OOO. [upravil dne 9/12/13 12:42 od APOFIS]
  5. APOFIS

    spotřeba 307

    Najeto 44 559 km. Každej den 10 km do práce z práce.Dálnice po málu a jinak postrkování mezi městama. Průměrná spotřeba dole pod čarou.
  6. http://www.stavebnictvi3000.cz/clanky/hydrofobizacni-prostredek-lukofob-39-pro-hydroizolacni-injektaz-zdiva/ Mám tohle to,schnutí trvá dýl, ale neustále se to zlepšuje.
  7. http://www.stavebnictvi3000.cz/clanky/hydrofobizacni-prostredek-lukofob-39-pro-hydroizolacni-injektaz-zdiva/ Mám tohle to,schnutí trvá dýl, ale neustále se to zlepšuje.
  8. APOFIS

    "Zkrat" za jizdy?

    Mě se tohle stalo někdy na začátku léta. Jel jsem po rovině cca 80 km/h a asi na jednu sekundu jako kdybych vytáhnul klíček ze zapalování, prostě auto chcíplo a vše se vyplo za sekundu zase všechno v pohodě.
  9. APOFIS

    nosič kol

    Mám taky tohle ,ale jenom na tři kola. Myslím,že to je dělaný tak,že pátý dvěře otevře každý auto.Tan nosič se dá sklopit k zemi , když zatáhneš za červenej drát co je pod SPZ u nosiče.
  10. APOFIS

    Domácí ČOV

    Máme tuhle http://www.envi-pur.cz/cz/domovni-cistirny-odpadnich-vod/ , je to starší model funguje už 12 roků bez problémů. Jenom se člověk musí naučit nevypouštět savo a různý čističe obsahující chlór a jiný pro bakterie smrtící jedy. Už tenkrát nám byla doporučená nerez, protože ten kousek nadzemní části vlivem počasí může praskat (pokud je z plastu). [upravil dne 1/5/13 08:58 od APOFIS]
  11. U mě tady ta hláška byla předzvěst FAPu.
  12. APOFIS

    Koupit 307mu?

    Já mám rok 2002 a zatím maximální spokojenost.Podle mě krásný a velice prostorný auto.
  13. APOFIS

    DVB-T ANTÉNA

    Sagic- já když při určitým programu dám manuální ladění tak se mi ukáže kterej kanál to je a síla signálu a kvalita signálu. Bude to asi u každý tv jiný, kolega má panasonic a já LG a je to podobný.
  14. APOFIS

    DVB-T ANTÉNA

    Včera mi to nedalo a ještě se to zkusil otočit skoro přesně na druhou stranu na Černou Horu a chytnu asi všechno kanál 40,60,61 síla 95, kvalita 100 % a kanál 45 - 95/100 ,ten je asi z HK. Ještě tam je kanál 48 to jsou poláci a ty někdy jdou a někdy kostičky. Tak na nějaký měření asi kašlu.
×
×
  • Vytvořit...