Hafity Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 Moje představa: zapnu aplikaci, nastavím časový interval (např. 2 minuty), spustím to, strčím do kapsy a každé 2 minuty uslyším nějaký (předem nastavený) zvuk.... Odpočítávat to bude pořád bez ohledu na to, jestli bude zhaslý display, či ni.... Citovat
Sawoy Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 MacroDroid ... Hafity, Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 17. červen 2022 Odesláno 17. červen 2022 @Sawoy : díky za tip Funguje to přesně, tak jak jsem chtěl.... Akorát to umí i spoustu jiných věcí, tak jsem (nejsa zrovna Androidí kamarád) trošku bojoval.... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 23. červen 2022 Odesláno 23. červen 2022 To jsem rád ... a umí to tolik věcí že odhadem po pěti letech užívání využiju nunla nula hrozně málo. Kombinací akce-spoučtěč-podmínka, kdy se to ještě dá vrstvit a spouštěčem nebo podmínkou může být i jiné makro, musí být statisíce .... Fakt neskutečná apka .... Hafity ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 18. červenec 2022 Odesláno 18. červenec 2022 Datamánie je zpět, pokud někdo chcete... Citovat
Dave_k Odesláno 25. říjen 2022 Odesláno 25. říjen 2022 Zeptám se jestli nedělám něco blbě. Když dám zrcadlení tabletu do TV tak vše funguje jak má až do doby kdy k tomu na tabletu pustím apku s TV od Vodafonu. V tu chvíli (pokud TV vodafone běží) se obraz v tabletuu zasekne. Je to normální? Nebo to je tím, že to je free verze a pokud bych zaplatil tak to poběží i na telce? Nebo prostě to ten tablet už nedává? Citovat
MJSytic Odesláno 25. říjen 2022 Odesláno 25. říjen 2022 Není to spíš tím, že to je blokované? Jako má blokované zrcadlení apka O2 TV? Jen odhaduju, zkušenost s tím nemám, jen jsem něco v tomto smyslu zaslechl v práci. Citovat
Dave_k Odesláno 25. říjen 2022 Odesláno 25. říjen 2022 To mě taky napadlo, ale nikde jsem o tom nečetl. Jedině se poptat na vodafonu. Zase na druhou stranu proč by to blokovali. Jako zákazník to můžu mít současně asi až na 6 zařízeních. Citovat
MJSytic Odesláno 25. říjen 2022 Odesláno 25. říjen 2022 A nebo to ta jejich apka prostě neumí Citovat
Sawoy Odesláno 25. říjen 2022 Odesláno 25. říjen 2022 Už je to dlouho co jsem to měl ale myslím že je to blokovaný. Zkus na tom tabletu udělat screen, tipuju že to nepůjde. Ono totiž není zrcadlení jako zrcadlení: na IPTV mám TELLY, ale kvůli F1 používám i Skylink a v obýváku nemám TV s Androidem. TV Hisense s mobilem spáruju a zrcadlí ho kromě Skylinku. Mám v ní ale zapíchnutej i Chromecast a přes něj to jde, bo apka Skylinku ho softwarově podporuje, ale když to samý zkusím přes odesílání obrazu v Google Home čili fyzicky taky přes Chromecast ale se SW třetí strany (Google) tak to nechodí. Citovat
Dave_k Odesláno 30. říjen 2022 Odesláno 30. říjen 2022 Tuším, že někde v diskuzích si lidi stěžovali, že to zařízení s chromecast nepodporuje. Což u předchúdce (UPC) nebyl tuším problém (já to nezkoušel a nepotřeboval). Citovat
Charlie 607 Odesláno 31. leden 2023 Odesláno 31. leden 2023 (upraveno) Poradí někdo appku v které se dají vyplňovat interaktivní PDF soubory? Já už PC kompletně opustil a vše řeším jen na mobilu, jenže jsem teď narazil, že v telefonu vlastně neumím interaktivní PDFko otevřít, natož vyplnit. Dneska třeba prohlášení poplatníka pro zaměstnavatele. Díky Upraveno 31. leden 2023 uživatelem Charlie 607 Citovat
sitler Odesláno 31. leden 2023 Odesláno 31. leden 2023 zkus Adobe Fill & Sign , tusim ze to umi a je free Citovat
Charlie 607 Odesláno 31. leden 2023 Odesláno 31. leden 2023 Super, ten Adobe Fill & Sign se zdá super, neotevře to to teda interaktivní formulář kterej je pro windows, ale jde tam vyplnit obyč pdfko a to mi zatím stačí. Díky Citovat
Akoc Odesláno 31. leden 2023 Odesláno 31. leden 2023 Ja používam v androide WPS Office. PDF súbory idú editovať, vč. vyplňovania formulárov. Okrem toho pracuje s DOC, XLS, TXT, PPT súbormi. Je zadarmo. Citovat
KoudaK Odesláno 17. březen 2023 Odesláno 17. březen 2023 Ahoj. Nevím kam to dát a nové vlákno mě přijde zbytečné zakládat.. Ale. : Po posledni aktualizaci Sony xperia xz compact s androidem se mi přesunuly SMS z plochy do aplikací a já nejsem schopen přijít na to, jak to vrátit.. Citovat
Péťa Odesláno 13. březen 2025 Odesláno 13. březen 2025 Skoro dva roky mrtvo Pěkná aplikace pro turisty: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.peakfinder.area.alps (https://www.peakfinder.com) Pepito a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. září 2025 Odesláno 10. září 2025 (upraveno) Použivam ho snad 10 let a teď bude chybět. https://komunita.svetandroida.cz/t/sbohem-legendo-launcher-ktery-dobyl-nase-srdce-nejspis-nadobro-konci/43593 Upraveno 10. září 2025 uživatelem Radek Hurvajz Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.