Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Používáte bezpečnostní šrouby na ALU kola?

Používáte bezpečnostní šrouby na ALU kola?  

1. 1. Používáte bezpečnostní šrouby na ALU kola?

• ano
      24
    • ne
      23
    • nemám ALU kola
      2

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Zdar kluci,používáte bezpečnostní šrouby na ALU kola? Zvažuji,že koupím a nevím co a jak-na Feldě(Škoda Felicie 1.6 GLX) jsem měl nějaké obyč.

Děkuji za rady,recenze co máte doma(nějaké vlákna tady už jsou). Prioritně mě zajímá zda koupit nebo ne-parkuji většinou na hlídaném parkovišti.

:papa:papa:papa:papa

P.S. druhá anketa-už to umím,ale nebudeme to přehánět:aut

Odesláno

Gabo,ty šrouby jsou fakt jenom pro dobrej pocit... když budou chtít,tak ty kola ukradnou za každou cenu.Akorát ty když ztratíš bezpečnostní klíč,tak máš zbytečné starosti navíc... mluvím z vlastní zkušenosti...stalo se mi to na Audi A4 a týden na to jsem měl přezouvat na zimní. :D

Guest servisman
Odesláno

Nemám, dnes je už plno alukol, ne jako před 20 lety . Mám obyčejná alukola ,jedině kdybych měl alukola nějaké drahé výjimečná či nedostatková , ale to nehrozí.

Odesláno

Taktéž nepoužívám jelikož mi to příjde zbytečné u aludisků, které mají hodnotu pár desítek stovek. Pochopil bych to u kol za pár desítek tisíc, ale tam stejně při dnešní \"šikovnosti\" zlodějů je to jaxik zbytečné, snad jen si ty kola nějak pojistit, ale která pojišťovna tohle u nás dělá.

Odesláno

nepouzivam a uz nikdy nebudem... ak sa jedna o origo skrutky kde je rovna dosadacia plocha tak nikdy viac... na mojom novom aute som ich musel odzvarat a na sestrinom som ich povolil asi po 2 hodinach klepania s utahovackou... tie origo orechy su kalamita....

Odesláno

Ten kdo krade kola má u sebe aspoň 20 nástavců na všechny možný druhy šroubů, a navíc ten kdo krade kola, tak pár dní čeká a sleduje okolí, takže pokud si potom půjde pro kola už u sebe bude mít přesný nástavec, takže za mě a z dostatečných zdrojů lidí tímto se živícím bezpečnostní šrouby nemají smysl:papa

Odesláno

Ja bezpečáky nemám, no uvažoval som nad nimi až dokým som nevidel raz v telke takú reláciu, kde ukazovali ako sú bezpečáky slabo odolné na koróziu, a že často potom vzniká problém, že sa nedajú odmontovať. :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...