Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Změnil jsi i barvu toho prvního řádku? Já ho vidím zeleně :D

Ale máš 2 řádky, na full HD monitoru je vpravo ještě hodně volného místa :D

Odesláno

Já to přečtu i zelený, a to mám podsvícení stáhnuté na nějakých 25% (šetřím :D).

BBJ vidí 4 řádky, asi toho vypil hodně :D

Odesláno

Mám to teraz zelené aby to videli aj tý čo majú obrazovky ako Medvěd a Radek :D

A riadky má každý podľa toho aký má monitor asi :myslim

V profile to mám teraz napísané tak aby to bolo na dva riadky a aj tak mi to ukazuje 3.

BBJ zatiaľ vyhráva so štyrmi riadkami :)

[upravil dne 9/9/13 06:04 od marko306]

Odesláno

Tak ačkoliv osobně nerad musím oznámit posun spuštění nového webu. Vše je sice připraveno ke spuštění, ale vzhledem ke stížnostem, že by to mohlo ovlivnit blížící se referendum se start odkládá na první víkend po skončení hlasování. Tj. na 4-6.10. Přesný termín bude zveřejněn až budu mít potvrzeno od všech dotčených, že jim tento termín vyhovuje. Děkuji za pochopení.

Odesláno

Koblih69- to posunutí je skutečně jen kvůli referendu aby ani jedna strana se následně nemohla vymlouvat na to, že to či ono je způsobeno díky novému webu a že kdyby to proběhlo na plně funkčním sterém foru,že by se toto nestalo. Snažíme se tímto těmto případným problémům předejít. Nic víc ,nic míň.

Odesláno

koblih69: Tohle spoždění jde na naše bedra a bylo domluveno, že se jim nebude počítat. Je to na naši žádost a z čistě klubových důvodů.

Odesláno

Vvitty: To už ale neovlivní volby jako takové. Mailové schránky by měli zůstat funkční i po většinu doby přesunu stránek... (mailový program zůstává původní)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...