Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Upozornění pro všechny účastníky srazu v Kněžnici.

Právě se ke mně od města Jičín dostala zpráva, že na sobotu 24. 8. od 15:00 je hlášena demonstrace Dělnické strany a očekávají se výtržnosti.

V tomto čase bychom dle plánu měly být z Jičína pryč. Očekávám, že poslední posádka orienťáku odjede ve 14:00. Pokud by někdo orienťák nejel a chtěl by se zdržet, nechť má na paměti, že od 15:00 ve městě klid nebude.

Velmi se omlouvám za tuto nepříjemnost, ale bohužel toto nejsem schopen ovlivnit.

Odesláno

O hodinu dopředu? To půjde špatně:

8:00 – 9:30 Snídaně.

9:30 – 10:00 Pokus o řazení dle modelů.

10:00 Spanilá jízda na Lidické náměstí v Jičíně.

10:30 Hromadné focení na náměstí, přesun do centra Jičína.

12:00 – 14: 00 Instrukce pro účastníky OPV.

Nevím, jak bych to měl posunout, začít auta řadit v 8:30, to ještě půlka lidí bude spát ... Od 11:00 si můžeme dojít na oběd a poté přesun zpět na Lidické náměstí. Ale určitě do cca 13:00 tam budou na Valdštejnově náměstí trhy.

Naštěstí nemáme parkoviště v centru, ale na Lidickém náměstí, viz mapka.

post-15148-14109632826192_thumb.jpg

Odesláno

Pokud opravdu vyhodnotím situaci jako rizikovou (tzn. že uvidím cestou k náměstí víc než 5 holohlavých idiotů pospolu), oznamuju tímto, že mě ve městě neudrží NIKDO ani párem volů a s prckem třeba prchneme do skal. Sraz si zkazit nenechám a setkání s DSSS SS by jednoznačně zkažením srazu pro mne bylo. Večer se do kempu samozřejmě vrátíme.

Odesláno
kdo se bojí sere v síni a svádí to na kočky...:D:D

Není to o strachu, ale o nechuti se s tímhle lidským odpadem potkat na jednom místě.

A vlastně máš recht - může to být i o strachu nevystavovat se s klukem v místech, kde jeden nikdy neví odkud může nějakou slíznout - byť já tomu říkám rodičovská odpovědnost

Odesláno

já si myslim, že to nebude tak \"horký\"... samozřejmě dopředu se to odhadnout nedá, ale jestli nebudeme úplně v centru, kde je nejpravděpodobnější, že se demonstrace bude konat, tak se nemusíme bát. A kdyby mělo jít do tuhýho, pořád můžeme nasednout do aut a odjet...

Odesláno

Jak píše Goldi, také si myslím, že to nebude tak horké...

A pak, KOHO BUDE VÍC??? No přeci nás!!! :P:cool::roker

MilanF1: Já vím, že to už nejde ve Tvém programu posunout o hodinu dopředu, ale co kdyby jsi to tlačil tak, abychom ve 12 začali startoval a nejlépe ve 13 odjížděla poslední posádka?

Jaké plánuješ rozestupy při odjíždění? Všechny auta asi stejně nepojedou, někdo pojede s někým jako navigátor atd. tak by to mohlo vyjít...

Odesláno

Nepřijedeme sice auty do centra, ale půjde do něj pěšky, máme tam rezervovaný salonek v restauraci od 11:00 do 14:00.

Rychle odbavit posádky orienťáku by šlo, itinerář je jednoduchý, ale za hodinu 20 posádek, to nebude jednoduché.

Nicméně nemyslím si, že to bude velké drama, protože demonstrace je nahlášena do mnoha měst. Je možné, že v Jičíně budou jenom policisté vyčkávající DSSS a on nikdo nepřijde, protože se budou soustředit na jeden, či dva cíle, kde budou chtít využít menšího počtu policistů. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...