Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nechci být za cynika, ale všechno zlé k něčemu dobré--stavební firmy budou mít práci, přibudou nové mosty, silnice,baráky atd., někteří si pomůžou jak je v česku zvykem..., snad se zrychlí i práce na zabezpečení proti dalším povodním a EU už vzkázala, že tu nějaké to Euro pošle ;)

Odesláno

ozzy56 : to je hezké,ale za takovou cenu-lidi se vyhrabali z povodní z roku 2002 a teď tohle:( to je u psychicky slabých jedinců pomalu na provaz:roll

edit: ja jsem v suchu,povodně jsou zcela mimo Milovice

[upravil dne 4/6/13 20:32 od Gabriel 307]

Odesláno

Já se zeptám znovu, zda se Nova či Prima věnovali ve svém zpravodajství řece Mrlině ve Vestci, v Křinci atd. na Nymbursku?

Já konkrétní situaci neznám (je to ode mne asi 25 km), ale již 2 dny tam mají 50 letou vodu a neopadá! Myslím, že se tam protrhla hráz rybníka.

Česká televize se tomu nevěnuje, občas tam něco zaznělo, ale bez záběrů (krom těch od diváků). Škoda, že se nezabývají i menšími vesnicemi před Mělníkem. Je na tom Nova i Prima stejně?

post-15148-14109631624214_thumb.jpg

Odesláno

televize se těma vesnicema budou zabývat, až tam bude třeba zachránit helikoptérou nějaké bezdomovce, co neměli sílu před vodou odejít po svých,třeba , zatím se tam nic nestalo, jen jsou tam dva metry vody...:ticho

[upravil dne 4/6/13 21:43 od ozzy56]

Odesláno
nechci být za cynika, ale všechno zlé k něčemu dobré--stavební firmy budou mít práci, přibudou nové mosty, silnice,baráky atd., někteří si pomůžou jak je v česku zvykem..., snad se zrychlí i práce na zabezpečení proti dalším povodním a EU už vzkázala, že tu nějaké to Euro pošle ;)

Ano tyhle firmy budou mít asi práce až nad hlavu a zaplaceno dostanou za to co udělali.

Co mi ale přijde jako naprostý hyenismus je chování našich mobilních operátorů, T-mobile, Vodafone, O2, kteří si z každé DMS vezmou 3,- Kč za nic místo aby ze svých astronomických zisků přispěli postiženým povodní nebo alespoň těch 30,- poslali jednoduše dál.

Sorry za :xvul

Odesláno

no třeba mi děláme sbírku všichni zaměstnanci a nyní je tam nějakých 450 000,- a naše nadace to ke dni 15.6. ještě zdvojnásobí -> aspoň něco

ne každý vidí co se děje v některých spol.

a mám za to , že i ostatní OP

:papa

Ještě jen dodám : jako firemní akci na víkend 8. - 9.6. pořádáme MY a jdeme pomáhat do zatopených oblastí v okolí.

[Edited on 6/6/13 22:57 by velkybanan]

Odesláno

Ano tyhle firmy budou mít asi práce až nad hlavu a zaplaceno dostanou za to co udělali.

Co mi ale přijde jako naprostý hyenismus je chování našich mobilních operátorů, T-mobile, Vodafone, O2, kteří si z každé DMS vezmou 3,- Kč za nic místo aby ze svých astronomických zisků přispěli postiženým povodní nebo alespoň těch 30,- poslali jednoduše dál.

Každý si tieto príspevky a poplatky u mobilných operátorov predstavuje tak ľahko ...

Odesláno

Co je na tom složitého - DMS na konkrétní číslo zřízené pro povodně prostě jen poslat dál na příslušný účet. Když umí nastavit \"Zlodějská čísla 900 xxx xxx\" tak tohle by asi uměli také. Je to prostě parazitování na neštěstí jiných srovnatelné s vykrádáním evakuovaných objektů.

Jen pro srovnání: Vánoce, Velikonoce nebo např Valentýn - pro jednoduchost počítání 1 SMS = 1,- Kč. Každý operátor odeslal cca 3.000 000 správ během jediného dne = 3 mil Kč do zisku. A to jsou jen SMS.

Odesláno

Operator se vzdy bude ohanet tim ze je to taky neco stoji tu sluzbu zprostredkovat .... bullsh*t .... zprostredkovat poslani 1 SMS vyjde tak radove na halire .... :blicismajlik

Odesláno

Co mi ale přijde jako naprostý hyenismus je chování našich mobilních operátorů..

Nejen operátorů ;)

Vedení účtu DMS:

27.04. Za vedení účtu,výpisy a trans. 11981 -541,00

Za transakce: 541,00 Za vedení účtu a výpisy: 0,00

Z toho: 3x příkaz v rámci ČSOB celkem: 60,00

3x došlá platba z JPU celkem: 9,00

3x příkaz do JPU celkem: 60,00

58x převod v rámci ČSOB - elektronicky celkem: 116,00

148x převod do/z JPU - elektronicky celkem: 296,00

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...