Roman 1173 Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Neřešil jste někdo trubku od svodů ke katiku? Všude mi nabízejí jen komplet s katíkem a ten mám ok.Trubka (koleno) mi praskla u příruby a už mi to dvakrát vařili a vydrží to maximálně měsíc. Mám třidílný výfuk tj. koleno s katalizátorem,prostřední tlumič a zadní tlumič. Citovat
MilanF1 Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 Mám na 306tce vařeno, loni, a taky drží. Třeba někdo neumí vařit . Chce to zaříznout do \"živého\" a dát tam jiný kus trubky. Citovat
Roman 1173 Odesláno 29. květen 2013 Autor Odesláno 29. květen 2013 Pravda je že opravdu neumějí vařit,předevčírem jsem koupil střední + zadní díl výfuku a dneska zajel jinam než jsem jezdil doposud a pánové tam mají uplně jiný přístup.Vyndali předek i když jsem je o to nežádal ten celej převařili přetěsnili a pak teprv řešili zbytek na všechny spoje použily tmel (to jsem vyděl snad prvně) a to celé za 500 kč.Měl jsem ještě jednu variantu prodak můj katík a koupit druhovýrobu za můj mi nabídly 4 až 5 tisíc a neorigo v kelly mi slibovali za 3500kč.Děkuji za rady Citovat
vavrenco Odesláno 12. září 2024 Odesláno 12. září 2024 Zdravím, ještě dotaz k výfuku, ať nezakládám jiné téma. Na STK před měsícem jsem neprošel s vejfukem (zadní tlumič), měl jsem tam díru, a bylo to i slyšet. Nejdřív jsem jí zalepil..., ale když jsem následně přišel na další dvě díry, tak šel vejfuk ven. Venku jsem zjistil že jich tam mám asi pět. Dal jsem tam novej zadní tlumič a ještě střední trubku Polmostrow. Střední tlumič jsem tam nechal starej, ten ale už taky podle mě byl po smrti (mám ho, ale nebyl čas ho vyměnit, protože to mám u vlnovce svařený a musel bych tam něco bastlit.). Naměřil jsem to, říznul jsem to, spojil jsem to, utěsnil pastou, utáhl svorku a nechal jsem to odpočinout cca dvě hoďky a pak jel na technickou, kde to, což mě velmi mile překvapilo, prošlo. Problém je ale v tom, že je to docela hlučný, ne tedy moc, ale je to slyšet snad ještě víc, než ten starej s dírama. Je tedy ten Polmostrow takhle hlučnej nebo to mám špatně smontovaný, utěsněný, nebo je problém v tom starým středním tlumiči? Technickou to ale prošlo, naměřený hodnoty byly v cajku, koukal jsem na to. Díky za postřehy. J. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. září 2024 Odesláno 12. září 2024 jo většina druhovýrobovejch výfuků má jiný zvuk než originál. Protože maji trochu jinou konstrukci apod. Ale není to nic proti ničemu. Pokud to pustí na STK příp. ME tak bych to neřešil. ozzy56, vavrenco a brixtr ohodnotil 3 Citovat
ChouLu Odesláno 12. září 2024 Odesláno 12. září 2024 On výfuk za litr vs za 10 v origu musí být v něčem rozdílný někde se na nákladech musí ušetřit a tohle je výsledek Vena garážmistr a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. září 2024 Odesláno 12. září 2024 je to tak, montoval jsem ty Poláky na více značek a jsou hlučnější..., některé neměly ani dvojitý obal..., prostě něco za něco vavrenco ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 12. září 2024 Odesláno 12. září 2024 Blbý je, že kvalitní už ani koupit nejde, na tyhle starý auta. vavrenco ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 12. září 2024 Odesláno 12. září 2024 Hlavně to za 2 roky shnije. vavrenco ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. září 2024 Odesláno 12. září 2024 (upraveno) na 406 HDi mi vydržel zadní tlumič Polmostrow 5 let , pak byla havárka a auto šlo do šrotu..., stál tehdy 999 Kč s montáží byla to akce nějaké firmy vedle autorizáku Mitsubishi ve Frýdku-Místku--dnes ta firma neexistuje, ani autoriz. Mitsu ) Upraveno 12. září 2024 uživatelem ozzy56 vavrenco ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 12. září 2024 Odesláno 12. září 2024 MTS bude určitě kvalitnější než Polmo, nebo Asmet a cenově jsou nastejno A co můžu říct, tak třeba Novak na 206 mě zatím příjemně překvapuje. Tak snad výdrží alespoň tak dlouho, jako předtím Polmo vavrenco ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 12. září 2024 Odesláno 12. září 2024 Dávám italský MTS. Naposledy jsem měnil střeďák u 306ky. Vydržel myslím 8let. ozzy56 a vavrenco ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.