Přejít na obsah

Roman 1173

Uživatel
  • Počet příspěvků

    319
  • Registrace

O uživateli Roman 1173

  • Datum narození 6.11.1973

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Teplice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

1 666 zobrazení profilu

Roman 1173's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

5

Popularita

  1. Moc děkuji za rady auto opraveno. Závada byla ve vysokotlakém čerpadle,koupil jsem na vrakáči jiné a po výměně vše Ok.
  2. Děkuju za radu, moc jsi mne nepotěšil :-)
  3. Konečně se mi podařilo odvézt auto ze servisu domů a závada nevyřešena, evidentně šli špatným směrem (řešili nízký tlak na liště).Začal jsem laborovat sám,jakmile za jízdy překročí 2000 otáček motor padne do nouzáku poté chcípne a nastartuje až po vypnutí zapalování a opětovném nastartování. Diagnostika píše PŘÍLIŠ VELKÝ ÚNIK PALIVA prolezl jsem celé auto a nikde ani kapka nafty. Potřeboval bych poradit popřípadě nasměrovat na co se zaměřit.
  4. Tak problém v elektrice čerpadla ( podávacího) není. Malá změna k lepšímu auto jde nastartovat ,motor běží krásně čistě ale po přidání plynu padne do nouzáku. Diagnostika hlásí ,, nízký tlak paliva na liště" Po osmy týdnech bez druhého auta jsem to vzdal a manželce koupil jiné auto. Pokud se nezprovozní tento víkend tak 307 půjde do světa jako dárce orgánů.
  5. Laborovat se bude zase až přes víkend, musí to mít souvislost s vysokotlakým čerpadlem nic jiného se tam nedělalo. Předám info mechanikovi každopádně děkuji
  6. Problém stále aktuální. Zjistilo se že pokud motor chcípne tak jde do čerpadla v nádrži místo 12 V pouze 5V . Po vypnutí zapalování a opětovném zapnutí vše ok.Vyměněno jiné čerpadlo (podávací, tlakové) čidlo na liště (vše použité) poradí někdo už jsem z toho docela na mrtvici
  7. Tak odpojení snímače nepomohlo, mechanik si zopakuje rozborku rozvodů a čerpadla ,, bude hledat co se nepovedlo" (jeho slova) V každém případě moc děkuji za radu
  8. Filtr se neměnil (naposledy před 9tis. měním vše po 10 tis.) k autu bohužel nemám přístup dostanu se k němu až v pátek a hned vyzkoušíme. Moc děkuji za radu
  9. Ano nízký tlak paliva na liště proto se začalo regulátorem, mechanik je přes týden v Německu a má čas jen víkendy ale auto už tam je třetí týden. Bez auta jsme docela namydlení. Mám neblahý tušení že to někde špatně utěsnil a tahá to vzduch ale v tomhle se nevrtám.
  10. Zdravím kolegové Na manželky 307 (viz.popis) začala téct nafta z vysokotlakového čerpadla. Mechanik který mi spravuje to co nezvládnu sám (vždy naprostá spokojenost) čerpadlo přetěsnil při té příležitosti dal nové rozvody+vodní pumpu stím že je hotovo. Bohužel jsem dojel jen za vrata servisu tam auto chcíplo následoval odtah zpět a laboruje co stím bohužel jen o víkendu. Po zapnutí zapalování naběhne čerpadlo v nádrži po nastartování motor chytne na volnoběh běží třeba hodinu ale po přidání plynu zdechne,chytne až po vyndání klíče ze zapalování a musí se počkat cca 2min. Regulátor tlaku paliva byl vyměněn za nový ale bez úspěchu. Někdo nějakou radu popřípadě kdo by zvládl zprovoznit v okolí Teplic.Ještě bych chtěl podotknout že až na tekoucí čerpadlo motor běžel v pohodě.
  11. Roman 1173

    Nejde spárovat dálka

    V Peugeotu si stím také nevěděli rady a nakonec zjistili že imo je spárované z dálkou z výroby a jejich verdikt buď objednat klíč komplet s dálkou podle vin nebo dát univerzální ovládání centrálu.
  12. Roman 1173

    Záměna převodovky

    Je to DV a je skoro stejná jen jinak umístěný startér a vypádá to na 6 kvalt. Dneska jsem to rozhodil a porovnal takže šla zpátky původní převodovka.
  13. Zdravím chlapi Mám dotaz ohledně záměny převodovky. V manželky 307 odešla spojka a už delší dobu je hodně hlučná převodovka. Mám možnost pořídit od kamaráda jinou která má najeto 25 tis. kilometrů. Ale převodovka v autě má označení BE4/5L a nabízená BE4 DV bude možné je zaměnit ? Googlil jsem a žádné specifikace jsem nenašel. Děkuji za každou radu.
  14. Roman 1173

    Parrot MK6100

    Kolegové ať nezakládám nové téma. Pořídil jsem jiné vozítko a je v něm parrot bluetooth mk6100 ale bohužel bez ovládání tudíž nejde spárovat s tel. Poradíte zda se stím dá něco dělat ? Pomůže zapůjčení ovládání od někoho kdo má stejný typ?
  15. Roman 1173

    snimac rychlosti

    Je to nenhle ? http://www.{reklama nepovolena}/cheero/eshop/0/0/5/237-MOTOREK-JAEGER-MAGNETI-MARELLI pokud ano tak ho má kamarád doma,zbyl mu po prodeji auta.
×
×
  • Vytvořit...