morepower Odesláno 10. květen 2018 Odesláno 10. květen 2018 Weri 605, pavelu96, Gabriel 307 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. květen 2018 Odesláno 10. květen 2018 Mladý námorník príde za kapitánom a vraví: "Pán kapitán, ako to, že keď všetci fajčíme ten istý tabak, tak ten váš je aj tak lepší ?" Kapitán: "Vieš synak to si doňho musíš primiešať par chlpov z lona mladej dievčiny, až potom je to ono." O par dni príde zas námorník za kapitánom: "Pán kapitán vyskúšal som to, ale ešte stále to nieje ono." Podá kapitánovi fajku, on si ju znalecky poobzerá, zoberie do úst pobafká, povychutnáva a hovorí: "Trháš moc blízko pri riti." FrantaCV, urdemala, jarokare a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Weri 605 Odesláno 11. květen 2018 Odesláno 11. květen 2018 regius, Veverka, Zodiak a 2 další ohodnotil 5 Citovat
brixtr Odesláno 11. květen 2018 Odesláno 11. květen 2018 Syn přijde domů s náušnicí v uchu. Když ho spatří otec, povídá: "Víš, synu, od nepaměti nosili náušnici v uchu buď piráti nebo buzeranti. Já se teď podívám z okna, a chraň tě Pán Bůh, jestli neuvidím tvojí loď!" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- tati proč se moje sestra jmenuje rose?protože tvoje maminka miluje růže díky nemáš zač 2017 honda civic type R sedan brutall, vendelinek, urdemala a 2 další ohodnotil 5 Citovat
brixtr Odesláno 11. květen 2018 Odesláno 11. květen 2018 Ptá se manželka svého muže: Zlato, proč stojíš u okna, když zpívám?" Muž odpoví: Aby si lidi nemysleli, že tě mlátím." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tři nadržení trampové jdou krajem a vidí osamělou ovci. První povídá: "Ty vole, kdyby to byla Pamela Anderson!" "..anebo aspoň moje stará." přidá se druhý. Třetí si jen povzdechne: "Jo, kdyby tak byla alespoň trochu větší tma." -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Žena na policii hlásí, že jí někdo ukradl peněženku. Policajt se ptá: "A to jste necítila, jak vám na ni sahá?" "Ale cítila, jenže jsem netušila, že mi druhou rukou ukradne peněženku." Haryk, Michal11, ferinko2 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
brixtr Odesláno 11. květen 2018 Odesláno 11. květen 2018 (upraveno) Ve třídě plné blondýnek říká učitelka studentkám: "Vy jste tak hloupé, že 80 procent z vás propadne!" Jedna blondýnka se ozve a říká: "Hahaha, tolik nás tu ani není ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Příjde kluk do lékárny a ukazuje pět.. Lékárník na něj kouká a říka: co pět? na čež kluk odpoví : pět tablet viagry, dnes ke mě příjde pět luxusních holek.. druhý den přijde kluk do lékárny a ukazuje deset.. Lékárník vytřeští oči a povídá : 10 tablet viagry? A kluk na to odpoví : ne, deset krémů na ruce, NEPŘIŠLY !! Upraveno 11. květen 2018 uživatelem brixtr Weri 605, Haryk, jarokare a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Zodiak Odesláno 11. květen 2018 Odesláno 11. květen 2018 Rikic339, FrantaCV, ferinko2 a 11 další ohodnotil 14 Citovat
Laďa Odesláno 12. květen 2018 Odesláno 12. květen 2018 Danove_priznani.pdf jarokare, Zodiak a Weri 605 ohodnotil 2 1 Citovat
KoudaK Odesláno 14. květen 2018 Odesláno 14. květen 2018 Vena garážmistr, vendelinek, Veverka a 6 další ohodnotil 9 Citovat
KoudaK Odesláno 15. květen 2018 Odesláno 15. květen 2018 Vena garážmistr, Weri 605 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
TomasARN Odesláno 16. květen 2018 Odesláno 16. květen 2018 Péťa, Weri 605, Laďa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
brutall Odesláno 17. květen 2018 Odesláno 17. květen 2018 (upraveno) pardón. Upraveno 17. květen 2018 uživatelem brutall foto urdemala, Zodiak, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Laďa Odesláno 17. květen 2018 Odesláno 17. květen 2018 Co to je brutall? To se Ti nějak bruttalně nepovedlo? brutall a enikybeniky ohodnotil 2 Citovat
TomasARN Odesláno 17. květen 2018 Odesláno 17. květen 2018 Veverka, KoudaK, Rikic339 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
MJSytic Odesláno 17. květen 2018 Odesláno 17. květen 2018 Asi si vsadím na Liverpool Péťa ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 17. květen 2018 Odesláno 17. květen 2018 Já bych vsadil spíš na papeže Fruktis ohodnotil 1 Citovat
KoudaK Odesláno 17. květen 2018 Odesláno 17. květen 2018 Rikic339, Péťa, zdesmy a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.