Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tipovačka C8 vs Dopravka  

1. 1. Tipovačka C8 vs Dopravka

• a)přiznají svoji chybu a údaj bez problému opraví
      15
    • b)budou chtít potvrzení od Citroenu, že tam mám skutečně AUT od výroby
      17
    • c)budou chtít potvrzení.....,ale já je sjedu na tři doby a opraví mě to s kyselým ksichtem
      13

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

nedávno jsem po 4 letech ježdění zjistil že v malém techničáku mám uvedeno převodovka MAN místo skutečné AUT . v pondělé jdu žádat o zapsání LPG a přitom změnu tohoto udaje a já se ptám jak to na úřadě dopadne :

Odesláno

no ja mám od výroby hnedé auto a v TP mám napísané zelené:D a keď som to policajtom pri prepise vravel tak sám uznal že naozaj je hnedé ale napísali zelené, lebo bude treba potvrdenie z Citroenu, keď som mu vravel že origo od Citroenu je napísaná oriešková tak povedal že oriešková farba neexistuje:D:D:D:D

je pravda že vo vlkom TP je zelená ale tak odkiaľ ju tam vzali neviem:aut:aut

Odesláno

Zápis/změnu/opravu technických údajů řeší magistrátní/úřední technik. Ženská u přepážky by něco takového jen tak sama od sebe přepisovat neměla. Technik by měl chtít to auto vidět a napsat o tom vyjádření. Vzhledem k tomu, že ale neexistuje jednotná metodika a jednotlivé úřady si dělají co chtějí, třeba to zapíše nebo naopak bude vyžadovat papír od citroenu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...